belki yeri degil ama ipod touch ve pc arasinda bluetouch baglantiyi kuramiyorum driver yok diyor sebebini bilen var mi???
quote:
Orijinalden alıntı: Carnadormania
bu arada Bana bir arkadaşım elindeki ipod touch u verdi bende ekranı değiştirtmek istiyorum yan sanayi ne kadar a patlar ve ankarada nerede yaptırabilirim?
touch ekranları 90-130tl arası gg'den bir araştırın nano ise 70-90tl arası
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Biriside cikip gps yok yazmamis, en onemli farklardan birisi oysaki. Verilen sitelerdede yok,a
quote:
Orijinalden alıntı: abcboy
Biriside cikip gps yok yazmamis, en onemli farklardan birisi oysaki. Verilen sitelerdede yok,a
konunun açıldığı tarihte iphone 3g mi vardı
iphone a okadar para veremiyecegim için ipod touch aldım 6630 kullanıyorum bizde böyle idare ediyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: 9xgame
quote:
Orijinalden alıntı: abcboy
Bunlar dışında iPod touch ile aynı, gerek ekran gerek işletim sistemi. Eger ki 2 cihaz taşımak problem değilse iPod touch..
Ipod Touch kullanan birisi olarak sorun değil 2 cihaz taşımak istiyorum diyen için tavsiye edilir. Iphone ile arasındaki fark ise Ipoda göre değişir. Neden derseniz Ipod Touch 1G,2G,3G ve en son olanı Ipod Touch 4 sürümlere göre değerlendirmeli. Ben 1G kullanıyorum ihtiyacları karşılıyor, yalnız aklımda Ipod 4 var neden derseniz, oyunlarında uygulamalarında güncel sürüm istemekte IOS 4.0 vs üstü oda 1G ye yüklenmiyor. İşlemcisi olsun ekranı olsun kamerası olsun Bataryası olsun Ipod 4 tabiki tavsiye edilir. Yeni olduğunda kamera eklenmiş durumda daha kullanma fırsatım olmadı ama en yakın zamanda temin edicem .. Yani Ipod Touch kullanmak isteyene Ipod 4 alması daha iyi olacakdır. Tabiki Iphone ile karşılaştırılmamalı fiyatıyla bile düşünülmemeli :) Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana (:
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme