Şimdi Ara

iPhone ve iPod Touch Arasındaki fark??!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
24.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • belki yeri degil ama ipod touch ve pc arasinda bluetouch baglantiyi kuramiyorum driver yok diyor sebebini bilen var mi???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carnadormania

bu arada Bana bir arkadaşım elindeki ipod touch u verdi bende ekranı değiştirtmek istiyorum yan sanayi ne kadar a patlar ve ankarada nerede yaptırabilirim?

touch ekranları 90-130tl arası gg'den bir araştırın nano ise 70-90tl arası
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Biriside cikip gps yok yazmamis, en onemli farklardan birisi oysaki. Verilen sitelerdede yok,a
  • quote:

Orijinalden alıntı: abcboy

Biriside cikip gps yok yazmamis, en onemli farklardan birisi oysaki. Verilen sitelerdede yok,a

konunun açıldığı tarihte iphone 3g mi vardı
  • iphone a okadar para veremiyecegim için ipod touch aldım 6630 kullanıyorum bizde böyle idare ediyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9xgame

quote:

Orijinalden alıntı: abcboy

Biriside cikip gps yok yazmamis, en onemli farklardan birisi oysaki. Verilen sitelerdede yok,a

konunun açıldığı tarihte iphone 3g mi vardı

Hmmmm
    sende haklisin :))))
  • iPod touch sahibiyim, aralarındaki farklar;
    (benim için)
    -1000 Lira
    -iPhone'un arkasındaki karizmatik elma
    -Piyasadaki 200 liralık bir telefon..

Bunlar dışında iPod touch ile aynı, gerek ekran gerek işletim sistemi. Eger ki 2 cihaz taşımak problem değilse iPod touch..
  • Ipod Touch kullanan birisi olarak sorun değil 2 cihaz taşımak istiyorum diyen için tavsiye edilir. Iphone ile arasındaki fark ise Ipoda göre değişir. Neden derseniz Ipod Touch 1G,2G,3G ve en son olanı Ipod Touch 4 sürümlere göre değerlendirmeli. Ben 1G kullanıyorum ihtiyacları karşılıyor, yalnız aklımda Ipod 4 var neden derseniz, oyunlarında uygulamalarında güncel sürüm istemekte IOS 4.0 vs üstü oda 1G ye yüklenmiyor. İşlemcisi olsun ekranı olsun kamerası olsun Bataryası olsun Ipod 4 tabiki tavsiye edilir. Yeni olduğunda kamera eklenmiş durumda daha kullanma fırsatım olmadı ama en yakın zamanda temin edicem .. Yani Ipod Touch kullanmak isteyene Ipod 4 alması daha iyi olacakdır. Tabiki Iphone ile karşılaştırılmamalı fiyatıyla bile düşünülmemeli :) Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana (:
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.