Şimdi Ara

iPhone ve iPod Touch Arasındaki fark??!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
24.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki ürününde forumlşarına baktım inceledim filan fakat hiç böyle bir konu ya da ikisinin farklarını belirten bir konu yoktu.
    Benim merak ettiğim şey iPhone ve İpd Touch arasındaki tam olarak tek fark iPhone un telefon özelliği gösatermesi midir yoksa ekran kalteisi pil ömrü gibi farklılıklar da var mı?
    Ayrıca iPhone Wi-fi özelliğine sahip mi iPod Touch gibi ve bu özellik parasız mı?Yani kablosuz ağ yakalayınca nete girip mesela youtubedan video izleyebiliyor muyuz ya da forumlara mesaj atabiliyor muyuz filan?
    Diğer bir sorum iPhone da da Touchtaki gibi ekranı çevirince görüntünün de çevrilmesi özelliği var mı?
    Bir sorum da şu:iPod Touch incelemelerinde izlemiştim mesela internette gezinirken sanki elinzdeymiş gibi eğip büküp yakınlaştırıp uzaklaşabiliyordunuz internet sayfakları ya da resmilere iPhone da da bunun gibi bir özelik var mı?

Kısacası en büyük sorum şu:iPod Touch mı alınmalı yoksa iPhone zaten iPod Touch ın telefon özelliğine sahip hali mi?Ve öyleyse belirgin farkları nelerdir ??

Şimdiden yardımcı olacak herkese teşekkürler.

• :)
  • konunun aynısı açılmıştı ben genede söliyim sana
    iphonenun ipod touch tan farkı

1)telefon var
    2)telefonda dier telefonlarda olmıyan özellikler var (konuşurken başka birini kouşmaya davet etmek gibi...)
    3)kamera var
    4)kameraya dayalı oyunlar var(world: wiifii ile oynanan bir oyun çok zevkli herkez o annda çektii fotoğrafı yolluyo ve dünyanın farklı yerlerinden resim glio)
    5)hoparlöt özelliği var
    6)mesaj çekerken msj de konuşuyormuş gibi bir pencere çıkıyor(bunu çok seviorm )
    7)karizması yetiyor...

daha olabilir pek aklıma gelmiyor

not: iphone ipod tauch ın bütün özelliklerini ve + olarak saydıklarımı içeriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaR0NiaC -- 27 Ocak 2008; 0:20:36 >

• ipod daha ince..arkası çizilibilir yapıda..açma kapama sleep butonu diğer tarafta..kulaklık girişi altta..vede camera ve GSM özelliği yok..

iphone daha kullanışlı..zira hem telefıon hemde Mp3 player vs....hemde karizma...

• tam olarak karşılaştırma için
    http://www.iphonetower.com/news/news.cfm?id=204
  • Şu şey var yani yok ekranı çeviriosun o da dönüo bi de mesela gogle a girdik parm aklarınla çewkiyo gibi yapıosun yaklaşıyo filan:Dsüper bence .bir de ben mp3 player olarak zaten cowon a3 düşünüyorum bunu da ekstra telefonumu değiştirirken almayı düşünüyorum dediğinixz gibiyse tam oturacak yani.
  • Arkadaşlar duyduğuma göre iphone-un pili sadece 300 defa şarj oluyo,sonra 100 dolar verib Apple-da değiştirmek gerek...İpod Touch-da da böylemi...?
  • 300 ??? öyle birşey yok ama eğer pilde bir sorun olursa sanırım 1-2 sene sonra ömrü biter o zaman apple a gidip güzel bir rakama yeni pil taktırıyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: jjboy

tam olarak karşılaştırma için

bu listedeki bazi farklar ortadan kalkti , zira yeni guncelleme ile hava durumu vs gibi eklentiler ipod a da eklendi .

bana kalirsa ipod touch da guzel bir urun , ozellikle iki kati kapasite ile sirf mp3 calar aranan ve bunun yaninda sunlar da olsun die internet baglantisini filan kullanacak kisiler icin

stil bir telefona zaten sahip olan insana o telefondan vazgecmek cazip gelmeyebilri , o zaman 16 GB lik bir ipod touch iyidir , ama ben mesela , sadece tek bir cihazin agirlik yapmasindan yanayimdir hep .. o yuzden dijital kamera ,mp3 calar filan hic almamisimdir , hep butunlesik aletler tercihimdir

hos burada benim tercihlerim kimsenin umru degildir muhtemelen o yuzden kisa kesiyim can sikmadan , en ciddi farklilik hafiza farki , telefon ve kamera diyebiliriz.

• quote:

Orjinalden alıntı: jujuuu

quote:

Orjinalden alıntı: jjboy

tam olarak karşılaştırma için

bu listedeki bazi farklar ortadan kalkti , zira yeni guncelleme ile hava durumu vs gibi eklentiler ipod a da eklendi .

bana kalirsa ipod touch da guzel bir urun , ozellikle iki kati kapasite ile sirf mp3 calar aranan ve bunun yaninda sunlar da olsun die internet baglantisini filan kullanacak kisiler icin

stil bir telefona zaten sahip olan insana o telefondan vazgecmek cazip gelmeyebilri , o zaman 16 GB lik bir ipod touch iyidir , ama ben mesela , sadece tek bir cihazin agirlik yapmasindan yanayimdir hep .. o yuzden dijital kamera ,mp3 calar filan hic almamisimdir , hep butunlesik aletler tercihimdir

hos burada benim tercihlerim kimsenin umru degildir muhtemelen o yuzden kisa kesiyim can sikmadan , en ciddi farklilik hafiza farki , telefon ve kamera diyebiliriz.

20 dolardan satılıyor o uygulamalar...Ve o uygulamalardan Türkiye'deki kullanıcılar yararlanamayacak...

iPhone ve iPod Touch birbirlerine çok yakın alettir...Teorikte ikisinin genel özellikleri aynıdır ancak gelin görün ki testlerde multimedya performansı bakımından iPhone çok daha üstün iPod touch'a göre...Eğer Apple ilk önce iPod Touch'ı çıkarsaydı kullanıcılar elbette büyülenecekti ancak iPhone'dan sonra çıkıp iPhone'dan genel olarak daha kötü olduğunda istenilen satış grafiğini yakalayamadı...2.Nesilinin beklenilmesi gerektiğine inanıyorum...

• yav her önüne gelen gelip başlık açıyo.

www.apple.com

girsen arkadaşm orda herşey bütün bilgiler videolar var. Niye internette hiç mi hiç bakmadan gelip forumda 1431647137871831641374781kez aynı başlığı açıyosunuz?
  • kızdı

arkadaşım adına özür diliyorum binbaşım
  • baktım bakabildiğim kadar ama saatlerce de başımı ağrıtamam ya baktım baktım tam olarak bulamayınca türk kullanıcılardan kendi ağızlarından dinlemek istedim ne var bunda?bu konuda üstlerde bi yerde kalırsa bir daha hiç açılmaz böylece yararlı bir hale gelir hem
  • al bi iphone bak rahatına dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaackals

al bi iphone bak rahatına dostum

2008 konusunu hortlatmıs arkadas yeni iphone aldın sevinci basına vurdu sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 20 Şubat 2010; 12:04:46 >
  • daha önceden hem cep tlf um var hem digital kameram iphone3 vs bana göre degil hem pahali 1000 dolar ..........bende 200 dola a ipod touch aldim
  • gene özellikleri geçersek :

iTouch^ın iPhone dan 4 eksiği var !!!
    Kamera Yok !
    Hoparlör yok (Dış Ses) [ps: 2. Generation hariç ! ]
    Konuşma Yok
    Ayrıca Ses kaydı da yok.
  • bu arada Bana bir arkadaşım elindeki ipod touch u verdi bende ekranı değiştirtmek istiyorum yan sanayi ne kadar a patlar ve ankarada nerede yaptırabilirim?
  • 300 den aşağı patlamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkayaalp -- 5 Mart 2010; 21:26:53 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.