Şimdi Ara

iphone ve samsung farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iphone telefon almıştım swatıp kurtuldum ve şimdi wave kullanıyorum

düşüncelerimi iphone kısmında açtım sanırım iphone fanı bir moderatör hemen silmiş
    neden sildiğinide anlamadım gerçekleri burdan silsen aslındada silinmiyor malesef buradada paylaşayım dedim daha önceki yazılarımı alıntı olarak ekliyorum.

iphone gibi telefon üretip satış politikası diye her telefonla 3g görüntülü görüşme bile yaptırmayan apple yöneticileri milleti aptal yerine koymaya devam etsin.

iphone de ne doğru dürüst kişiselleştirmeler nede doğru dürüst ses var.hatta arkadaşlarınız ile yıllardır yapabildiğiniz bluetoth üzrinden dosya paylaşmayı bile iphonede yapamıyorsunuz bir mp3 bile yollayıp alamıyorsunuz. sırf bu yüzden bile iphone saçma sapan bir alet. buna akıllı telefon denmez akılsız telefon denir.

iphonede kullanılan parçalar bile ithalken samsung un devrelerini kullanırken bide samsung ilemi kıyasıyorsunuz.

bada ile samsung donanımsal ve fiziksel olarak wave serisinde en önde.

bu bariz açık. ortada beyaz bir renk var varsınlar siyah desinler ama beyaz değişmez hala beyazdır.

hatta hala samsungun en iyi müşterisi apple imiş :)

teknolojisini samsungdan alıyor buyrun linkteki haberi okuyun :))))

http://www.donanimhaber.com/notebook/haberleri/Apple-MacBook-Airda-Samsung-uretimi-daha-hizli-SSDler-kullanmaya-basladi.htm

bu aynen şahine abart eksoz koyup yola çıkıp kendini ferrari kullanıyor sanan fakat gelenin gidenin üzerinden geçtiği arabalara benzetiyorum vah vahhhh verdiğiniz paralara bu parayı böle başkalarının teknolojisini parçalarını kullanıp sonra daha az özellik ile size kakalayan sizinde bundan memnun olmuş gibi davranmanıza vah vahh

adam türkcel t 10 almış öve öve bitiremiyor ona görede en iyi en özellikli telefon o.

şimdi vasat düzeylerde bir telefon üretin üzerinede 4000 tl etiket koyup satışa çıkarın kapış kapış satılır hemde telefonu alanlar uzay mekiği almış gibi havalara girerler.

halbuki burada meseleinsanların bakın en büyük kazığı ben yedim en çok ben yolundum diye övünmesidir haa bu arada bende merak edip iphone almıştım ama çoğu bu bahsettiğim tarz insanlar gibi kazığı yedim bari çaktırmayayım güzel telefonmuş hatta fanı manı olayım demedim açıkça berbatmış arkadaşımdan bir müzik bile alamıyorum bişeler eklemem gerektiğinde saçma sapan itunesle uğraşıp eşleşmeler yaparak zaman harcayıp pc ile uğraşmam gerekkiyor bu kadar para ödedim ama arkadaşlarım 3g görüntülü görüşme yaparken hem her markayla ben iphone kazığı yedim diye yapamıyorum diye hayıflandım ve çok şükür telden anlamayan sırf pahalı aliimde havam olsun diyen birini bulup satıp kurtulmuştum :)))

şu an 2 tane wave1 wave2 telim var helal olsun samsunga diyorum dokunmatik telden nefret eden ben bile bada sayesinde çok kolay anlaşılır ve tüm geeksimlerimi karşılayan bir tel ürettiği ve bizi kazıklamadığı için.... 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engnsl -- 16 Eylül 2011; 21:39:52 >

• Samsung akıllı telefon konusunda kendini aştı, iPhone alıp jailbreakla uğraşacağıma gidip özgürünü alırım 10 kat daha iyi..

Hayırlı olsun wave'leriniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: engnsl

arkadaşlar iphone telefon almıştım swatıp kurtuldum ve şimdi wave kullanıyorum

düşüncelerimi iphone kısmında açtım sanırım iphone fanı bir moderatör hemen silmiş
    neden sildiğinide anlamadım gerçekleri burdan silsen aslındada silinmiyor malesef buradada paylaşayım dedim daha önceki yazılarımı alıntı olarak ekliyorum.

iphone gibi telefon üretip satış politikası diye her telefonla 3g görüntülü görüşme bile yaptırmayan apple yöneticileri milleti aptal yerine koymaya devam etsin.

iphone de ne doğru dürüst kişiselleştirmeler nede doğru dürüst ses var.hatta arkadaşlarınız ile yıllardır yapabildiğiniz bluetoth üzrinden dosya paylaşmayı bile iphonede yapamıyorsunuz bir mp3 bile yollayıp alamıyorsunuz. sırf bu yüzden bile iphone saçma sapan bir alet. buna akıllı telefon denmez akılsız telefon denir.

iphonede kullanılan parçalar bile ithalken samsung un devrelerini kullanırken bide samsung ilemi kıyasıyorsunuz.

bu bariz açık. ortada beyaz bir renk var varsınlar siyah desinler ama beyaz değişmez hala beyazdır.

http://www.donanimhaber.com/notebook/haberleri/Apple-MacBook-Airda-Samsung-uretimi-daha-hizli-SSDler-kullanmaya-basladi.htm

bu aynen şahine abart eksoz koyup yola çıkıp kendini ferrari kullanıyor sanan fakat gelenin gidenin üzerinden geçtiği arabalara benzetiyorum vah vahhhh verdiğiniz paralara bu parayı böle başkalarının teknolojisini parçalarını kullanıp sonra daha az özellik ile size kakalayan sizinde bundan memnun olmuş gibi davranmanıza vah vahh

adam türkcel t 10 almış öve öve bitiremiyor ona görede en iyi en özellikli telefon o.

şimdi vasat düzeylerde bir telefon üretin üzerinede 4000 tl etiket koyup satışa çıkarın kapış kapış satılır hemde telefonu alanlar uzay mekiği almış gibi havalara girerler.

halbuki burada meseleinsanların bakın en büyük kazığı ben yedim en çok ben yolundum diye övünmesidir haa bu arada bende merak edip iphone almıştım ama çoğu bu bahsettiğim tarz insanlar gibi kazığı yedim bari çaktırmayayım güzel telefonmuş hatta fanı manı olayım demedim açıkça berbatmış arkadaşımdan bir müzik bile alamıyorum bişeler eklemem gerektiğinde saçma sapan itunesle uğraşıp eşleşmeler yaparak zaman harcayıp pc ile uğraşmam gerekkiyor bu kadar para ödedim ama arkadaşlarım 3g görüntülü görüşme yaparken hem her markayla ben iphone kazığı yedim diye yapamıyorum diye hayıflandım ve çok şükür telden anlamayan sırf pahalı aliimde havam olsun diyen birini bulup satıp kurtulmuştum :)))

şu an 2 tane wave1 wave2 telim var helal olsun samsunga diyorum dokunmatik telden nefret eden ben bile bada sayesinde çok kolay anlaşılır ve tüm geeksimlerimi karşılayan bir tel ürettiği ve bizi kazıklamadığı için.... 0

arkadasim sen dogru yazmissin ama senin gibi milyonlarca insan var ve aynisini dusunuyor....ama cok para verdigi icin (kaziklandigi icin) kendini " olsun ben iphone kullaniyorum" diye avutuyor.boyle insanlar olursa bu ve bunun gibi markalar daha cok yasar merak etmeyin.gormuyormusunuz hemen iphone fanlari sizin konuyu silmisler...neden?insanlar gormesin diye..vah vah bu ne bicim hastaliktir yahu ilaci bile yok

• o paraya alabilecegin en harika telefonlari almissinn hayirli olsun daha wave kalitesinde kasasi olan telefonu ise gormedim turk milletinin hava atma olayi olmasa bu cihazlarda turkiyede yurtdisi fiyatindan cikar elitlik gostergesi bende 3g ve 3gs kullandim yillarca ama i4 almadim kasa makyajlanmis biraz kamera duzgun islemci hizli diye 2500 lerden satildigini biliyorum bu cihazi guzel alet ama ederi 1200-1300 tl maksimum
  • insanlar anlamıyor iphonea 1700 lira veriyorlar daha fazlasını 900 küsüre android telefonlar yapıyor.flash yok internette doğru düzgün gezemiyorsun.apple reklam politikası mükemmel ama her yeni telefonunu çok sattırıyor
  • sıradan bir kullanıcı bir apple ürününü alıyorsa özentidir. gösteriş meraklısıdır ve genelde parasıyla rezil olur oturur yerine..

ama apple ürünlerini hakkıyla kullananlar da var. ben inşaat mühendisiyim ve bir çok teknik ofiste çalıştım. gerçekten işini ciddi yapan hataya yer vermeyen firmalar nedense hep mac kullanıyordu. cunku adam üzerinde haftalarca çalıştığı projeyi doğru düzgün bir platformda kaydetmek istiyor. hiç hatasız. bunu windows %100 yapamıyor. windows un defalarca render sırasında hata verip baştan başlattığına şahit oldum. mac de bir kere bile olmadı.

ama allah aşkına günlük kullanımda bizim cahil bazı insanlarımız webde gezmek muzik dinleyip video izlemek için mac alıyor. ŞAKA GİBİ. parasını gösteriş uğruna bu kadar boşa harcayan insan olduğu sürece apple dünyayı satın alır.

kro ruhlu salak insanlar iphone alıp ortamda masaya koyup hava atmaya çalışıyor. yaptığı şey de mesaj atıp fotoğraf çekmek telefon açmak. een fazla 3-5 uygulama kullanmak.

tabi tercih meselesi o tür insanların cahilliklerine özentiliklerine karışacak halimiz yok.

• Bende wave1den ip4e 1 ay önce geçtim. Yalan değil geçtiğimede bin pişman oldum. 1 yıl wave1 kullandım şu eziyetin yarısını samsungta çekmedim. 1 ayda telefonu 2 kere silip baştan yüklemek zorunda kaldım. Aptal saptal hatalar veriyor artık biran önce galaxys2nin fiyatının düşmesini bekliyorum şafak sayar gibi şu telefondan kurtulacağım günü bekliyorum. Bende tasarım işi iç mimariyle uğraşıyorum bi galaxys2ye göre autocad performansıda çok vasat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoNameX

Samsung akıllı telefon konusunda kendini aştı, iPhone alıp jailbreakla uğraşacağıma gidip özgürünü alırım 10 kat daha iyi..

Hayırlı olsun wave'leriniz

teşekkürler.
    ya bi düşünün hafıza kartı bile yok arada bir tel değiştirdimde bilgilerimi bile taşıyamıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tibitermo

sıradan bir kullanıcı bir apple ürününü alıyorsa özentidir. gösteriş meraklısıdır ve genelde parasıyla rezil olur oturur yerine..

ama apple ürünlerini hakkıyla kullananlar da var. ben inşaat mühendisiyim ve bir çok teknik ofiste çalıştım. gerçekten işini ciddi yapan hataya yer vermeyen firmalar nedense hep mac kullanıyordu. cunku adam üzerinde haftalarca çalıştığı projeyi doğru düzgün bir platformda kaydetmek istiyor. hiç hatasız. bunu windows %100 yapamıyor. windows un defalarca render sırasında hata verip baştan başlattığına şahit oldum. mac de bir kere bile olmadı.

ama allah aşkına günlük kullanımda bizim cahil bazı insanlarımız webde gezmek muzik dinleyip video izlemek için mac alıyor. ŞAKA GİBİ. parasını gösteriş uğruna bu kadar boşa harcayan insan olduğu sürece apple dünyayı satın alır.

kro ruhlu salak insanlar iphone alıp ortamda masaya koyup hava atmaya çalışıyor. yaptığı şey de mesaj atıp fotoğraf çekmek telefon açmak. een fazla 3-5 uygulama kullanmak.

tabi tercih meselesi o tür insanların cahilliklerine özentiliklerine karışacak halimiz yok.

mac güzel bir alet ama bir çok program satın almak gerekiyor. profösyönel kullanımı bilmiyorum ama kullanıcı kitlesinin geneli internet müzik ve video için kullanıyor.

benim üzüldüğüm nokta bir çok arkadaşım dediğiniz gibi sadece alo demek için alıyor nete bile girmiyor çünki kullanmasını bile bilmiyor ama sırf çok para verdim diyede en iyisi bu diye kendini avutuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: levis_mk

quote:

Orijinalden alıntı: engnsl

arkadaşlar iphone telefon almıştım swatıp kurtuldum ve şimdi wave kullanıyorum

arkadasim sen dogru yazmissin ama senin gibi milyonlarca insan var ve aynisini dusunuyor....ama cok para verdigi icin (kaziklandigi icin) kendini " olsun ben iphone kullaniyorum" diye avutuyor.boyle insanlar olursa bu ve bunun gibi markalar daha cok yasar merak etmeyin.gormuyormusunuz hemen iphone fanlari sizin konuyu silmisler...neden?insanlar gormesin diye..vah vah bu ne bicim hastaliktir yahu ilaci bile yok

ilacı var aslında biraz araştırmak ve biraz bilgi ama malesef bunu yapmaya bile üşeniyorlar.
    sanırım aslında acı gerçeklerle karşılaşmamak için veya yedikleri kazıkların acısını hissetmemek için algılayıcılarını kapatmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Sezgintr

Bende wave1den ip4e 1 ay önce geçtim. Yalan değil geçtiğimede bin pişman oldum. 1 yıl wave1 kullandım şu eziyetin yarısını samsungta çekmedim. 1 ayda telefonu 2 kere silip baştan yüklemek zorunda kaldım. Aptal saptal hatalar veriyor artık biran önce galaxys2nin fiyatının düşmesini bekliyorum şafak sayar gibi şu telefondan kurtulacağım günü bekliyorum. Bende tasarım işi iç mimariyle uğraşıyorum bi galaxys2ye göre autocad performansıda çok vasat.

Çok ilginç.

ben 2 yıldır kullanıyorum toplam 5 defa ufak hatalar aldım o kadar eski sürümlerdi reboot ile düzeldi..Çok stabil bir işletim sistemi var.

Androidden çok daha stabil ve adam akıllı programlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8946C419 -- 17 Eylül 2011; 12:17:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muco555555

o paraya alabilecegin en harika telefonlari almissinn hayirli olsun daha wave kalitesinde kasasi olan telefonu ise gormedim turk milletinin hava atma olayi olmasa bu cihazlarda turkiyede yurtdisi fiyatindan cikar elitlik gostergesi bende 3g ve 3gs kullandim yillarca ama i4 almadim kasa makyajlanmis biraz kamera duzgun islemci hizli diye 2500 lerden satildigini biliyorum bu cihazi guzel alet ama ederi 1200-1300 tl maksimum

aslında eksikleri giderilse hafıza kartı görüntülü görüşme her tel ile dosya paylaşımı,daha kolay ve basit bir itunes ve ederi kadar makul bir fiyat o zaman evet işte gerçekten hakkını veren güzel bir alet derim.
    ama rakipleri çok daha üstün özellikler ve makul fiyatlardayken alınabilecek bir telefon olamaz iphone.

ancak hiçbirşeyden anlamayan teknoloji markete gidip benim param var en pahalı hangisi değip bilinçsizce hava atmak uğruna bu telefonu alıp sonrada ahkam kesen insanlar olduğu sürece apple ve türevleri daha çook iş yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: carnador

quote:

Bende wave1den ip4e 1 ay önce geçtim. Yalan değil geçtiğimede bin pişman oldum. 1 yıl wave1 kullandım şu eziyetin yarısını samsungta çekmedim. 1 ayda telefonu 2 kere silip baştan yüklemek zorunda kaldım. Aptal saptal hatalar veriyor artık biran önce galaxys2nin fiyatının düşmesini bekliyorum şafak sayar gibi şu telefondan kurtulacağım günü bekliyorum. Bende tasarım işi iç mimariyle uğraşıyorum bi galaxys2ye göre autocad performansıda çok vasat.

Çok ilginç.

ben 2 yıldır kullanıyorum toplam 5 defa ufak hatalar aldım o kadar eski sürümlerdi reboot ile düzeldi..Çok stabil bir işletim sistemi var.

androidin ios dan bir farki kalmadi artik ne ararsan mevcut hic kullanmayan bir kisi androidi 2 yil onceki haliyle saniyor ama ustunden cok zaman gecti iphone u olanlarin ortak yanilgisi android den bir halt olmaz modundalar ama cok farkli durum artik inceleyin ve en az bir hafta kullanin ozellikle ust segment androidleri.sonra ilk isin iphone u satisa cikarmak olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Çok ilginç.

androidin ios dan bir farki kalmadi artik ne ararsan mevcut hic kullanmayan bir kisi androidi 2 yil onceki haliyle saniyor ama ustunden cok zaman gecti iphone u olanlarin ortak yanilgisi android den bir halt olmaz modundalar ama cok farkli durum artik inceleyin ve en az bir hafta kullanin ozellikle ust segment androidleri.sonra ilk isin iphone u satisa cikarmak olur

Ben kardeşime galaxy s aldım o arada inceledim ama yeterli bulmadım. 4.0 ile artık beklentim yükseliyor daha fazla umarım adam akıllı birşeyler yaparlar. Benim android e karşı ön yargım yok olmadı da ve kalkıp, iphone u elden çıkarmayı hiç düşünmedim zaten bundan sonra da iphone ile yola devam.

Android telefonlarda, htc yakında piyasayı feci sallayacak. Alacak olunsa, htc iyi bir tercih olur bence.

• kullanın beyler galaxy s2 yi..o zaman apple neymiş anlarsınız...ıpfone ne olduğu belli olur..milleti kandırmaktan başka hiçbirşey yok...millet de bir acayip ıphone kullanınca kendini bir şeye benzetiyor sanırım...
  • bunuda yeni izledim :)))))) beklentilere bak yaw :))))))

http://www.youtube.com/watch?v=FHUR2QUxpvA&feature=player_embedded
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çok ilginç.

Ben kardeşime galaxy s aldım o arada inceledim ama yeterli bulmadım. 4.0 ile artık beklentim yükseliyor daha fazla umarım adam akıllı birşeyler yaparlar. Benim android e karşı ön yargım yok olmadı da ve kalkıp, iphone u elden çıkarmayı hiç düşünmedim zaten bundan sonra da iphone ile yola devam.

Android telefonlarda, htc yakında piyasayı feci sallayacak. Alacak olunsa, htc iyi bir tercih olur bence.

Galaxy S 2.1Ecleir le geliyor benim bildiğim 2.1 hiç stabil değil 2. surmu +HTC sense arayuzunu deneyin

• bu arada ikinci el satış sitelerinde binlerce iphone 4 elden çıkarılmaya çaılışılıyor :))) niye anlamadım wave satab çok yok ama iphone her alan satlığa koymuş nerdeyse ve satamıyor:)))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.