Şimdi Ara

iPhone ve tüm Apple ürünlerine dolar indirimi geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
17.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de Apple alıyorum cihazlarımı ancak şu adamlar kadar savunmadım. Apple’ı da savunmazsın ya arkadaş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annesini babasını bu kadar savunmazlar  

• Hepsiburadanın gözleri yaşlı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • şunlara bak, kendi devlet yetkililerimiz benzine bile kur indirimini yansıtmadı ama siz indirimi yansıtan apple'a kızıyorsunuz :)

afferim böyle devam edin ne diyim ümitsiz vakasınız.

• Yağda şekerde benzinde indirim yok. Apple ın yaptığı indirimi beğenmiyor millet. Ne güzel kafalar.

• KDV ve yasal ücretler telefon fiyatının yarısı, araba gibi önce devlete alıyorsunuz sonra kendinize.. Düzeniniz batsın

• Apple almak gibi bir zorunluluğunuz mu var? Adamın fiyatını veya politikası beğenmiyorsanız milyon tane marka var git beğendiğini al. Ama yok ben illa apple alacağım hem de istediğim fiyattan. Asgari ücrete 50% zam geldi tabii apple çalışanlarına zam vermeyecek, vergisi yok, elektrik vs. fatura ödemiyor, mazot arttı ama lojistik hayrına bedava yapılıyor. Sadece döviz düşünce hopp her şey eski haline gelecek.

Kızacak birini arıyorsanız ekonomi'de neden istikrar yok neden in çık oluyor, neden enflasyon bu kadar arttı, neden yarını kimse hesap edemiyor diye düşünüp buna kızın.

Apple savunan yok keşke 3.000 TL olsa 13 ama ülkeyi Apple yönetmiyor.

• Fiyat ilk zamma geri dönmüş, kur dengeli giderse 2. indirim gelir ilk hali gibi olmasa bile, tabi birde çip krizi yüzünden indirim için hiç bir markanın acelesi yok

• Apple developer hesabı yıllık ücreti değişti mi? kaç lira oldu bilen var mı bu son indirimle?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halay çekmeye daha çok erken.

• TITAN kullanıcısına yanıt

Kaça :)

• İkinci zammın tamamı geri alınmamış.

• Hesapladım kuru 13 e çekmişler kur şuan 11 olmalıydı.

• malum sitelerde fiyatlar biraz sarkmıştı...tekrar kaldırmışlar yukarı

kaldırın bakalım elinizde kalsında öyle bakın

en dandik android alıp yoluma bakıcam şu piyasada

kan emiciler karnını doyurana kadar

• Koskoca yabancı marka bile bu kadar oynaklığa rağmen indirim yaptı ama bizim esnaf hala indirim yapmıyor.

• ProStr33t P kullanıcısına yanıt
    hocam hiç bir şirket hayrına yapmaz bunu, belliki gümrükten geçerken 7-8 di dolar/tl o yüzden zam yapmak için yeni cihazların gelmesini beklediler.

biz o kadar alıştıkki çakallara apple ın bu tutumu bize lütufmuş gibi geliyor, olması gereken bu zaten.

• ProStr33t P kullanıcısına yanıt

Neredeydi bilmiyorum ama Apple'ın avukatlığını yapmadığına eminim. Bir kere kur 8.5 iken belirledikleri fiyat aşırı kazıktı. Birazcık matematik bilgisi yeterli. Örneğin 13 Pro Max 1TB ilk çıktığında 2700 dolardı, 12.50 olduğunda zam yaptıklarında ise zamlı haliyle bile 2300 dolara düştü aslında. İkinci zamda da 2400 dolardı. Aynı telefon şimdi tekrar 2700 dolar oldu. Burada asıl sorulması gereken madem 2300 dolara satmaya razıydılar neden uzunca süre 2700 dolardan sattılar bu cihazı? Ya da 2300 dolara satarken zararına mı sattılar?

Mesela şimdi dolar 13.5 olursa bu telefonun değeri 2300 dolara ancak gelecek ama senin gibilerin gözünde 13.5'a kadar zam yapmayan güya fedakar bir Apple olacak. 

• ıphone 13 12 13 e duser mı acaba

• Yüksekten alanlar iade edecek ürünlerini o zaman, Apple baya zararda, fiyatları bir tık yukarı tutarak bu zararı karşılayacak herhalde

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.