Bildirim
Iphone veya ipad icin online dizi izleyebilecegim site ariyorum.. Lutfen yardim !!
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: excalibur21
Arkadaslar 2 gundur ipad aldim ama online dizi izleyemiyorum.. Malum flash desteklemiyo bizim canavarlar..
Onereceginiz flash olmayan online dizi siteleri var mi..mesela diziport.com gibi ama iphone veya ipadden acilabilecek bir site..
Dizimanya.com -
Eywallah hocam com tesekkur ettim.. -
Dostum ben girdim izleyemedim,eminmisin çalıştığına? -
quote:
Orijinalden alıntı: sefakucuk
Dostum ben girdim izleyemedim,eminmisin çalıştığına?
m.dizimania.com diye gir siteye -
peki film izliye bilceğimiz bıldıgınız sıte varmı? -
Dizimanyadan iphone ile daha once izleyebiliyordum simdi izleyemiyorum quick time sembolinde kaliyor bilginiz varmi ? -
skyfire'ı yükleyin,www.dizzim.com'dan izleyin dizileri gayet güzel. -
Ondan sorunsuzca izleniyor evet.
Ama m.dizimania.com mobil için hazırlanmış bir site ve gayette güzel ama son bikaç gündür açılmıyor diziler bende aynı sorunu yaşayan varmı acaba -
pdahd.cn diye bi site var vardir belki bileniniz ipad icin diziler filmler yapiyo hd. ordan bi tane film indirdim. your ipad is too slow to play this video diyo. neden olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Natsukaw.S
Dizimanyadan iphone ile daha once izleyebiliyordum simdi izleyemiyorum quick time sembolinde kaliyor bilginiz varmi ?
yokmu bilen arkadaşlar.. -
diziport artik tamamiyle ipad iphone destekliyor html5 e gecti sanirim. -
ddizi de html kodlaması ile çalışıyor..sorunsuz -
En iyisi Dizimag -
Msj bulunsun -
Yok mü bilen.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone kullanılamıyor 1 saat sonra tekrar deneyin
- nano ekran koruyucu nedir
- iphone otomatik kilit süresi değişmiyor
- game center giriş
- iphone şifresi doğru ama yanlış diyor
- iphone 15 pro ile 16 pro arasındaki fark
- iphone 17 nasıl olacak
- iphone 14 batarya kaç mah
- iphone ebeveyn kontrolü
- iphone 6 ios 15 yükleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X