Şimdi Ara

iPhone vs iTouch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce hangisi? Şuan 2 ürünü de elimde tutuyorum ve karşılaştırmasını yapacagım...

Görünüm olarak:
    Bildiginiz gibi iTouch iPhone den çok çok daha ince, bu yüzden bana göre iTouch daha önde. Ama iPhone nin arka yüzü , iTouch gibi olmadıgından çizilme olayı yaşamadım. Bildiğiniz gibi ipodların arkası hep çizik:D Çizelim diye yapmışlar. iPhone bu yüzden öne geçiyor... Benim tercihim iTouch olurdu çünkü Nokia N72 kullanıyorum ve kot pantolon giymeyi seviyorum. Zaten telefon kalın, bide iPod kalın olursa işin içinden çıkamam. Bu yüzden kararım iTouch olurdu.

Pil Ömrü:
    Zaten mantık olarak düşündüğünüzde, iPhone=iTouch+Kamera+Telefon Özelliği vs vs.
    iTouch sadece X kadar enerji harcıyorsa, iPhone X + Teelefon kadar harcar ve pil ömrü buna bağlı olarak, iTouchda daha fazla. Şahsen 7/24 müzik dinleyen biriyim ve telefonla konusmayı sevmem. iTouch un pili beni iPhone ye göre daha memnun etti.

Performans:
    Bu testi yaparken oldukça zorlandım. 2 sinin de performansları oldukça iyi. Ama ikisindede sabit 32MB ram bulunuyor. Bu ram iPhone de iTouch + Telefon özelliği oldugu icin 2 ye bölünüyor dolayısı ile iPhone daha hantallaşıyor. Pek rahatsız etmeyecek kadar farkla iPhone daha yavaş bir cihaz. Malum telefon. Sebekeyi çekmesi, kamera özelli falan derken ram ona göre güçsüz kalıyor. Bu testten de iTouch önde geldi :)

Vs vs... Eğer siz iTouch alıpta beklentilerinizi karşılamassa [ ki zor:) (!) ] o beklentileri iPhone de aramayın. Eğer bir telefonunuz varsa adam akıllı, hiç iPhone almaya deymez. Suan ben iPhone yi kullanmıyorum bile. Köşe de duruyor. Sadece bu test için açtım cihazı. Ayrıca iPhone için verilen o fiyata yazık. [ Eger Amerikadan almıosanız ]

Ve eğer yakınlarnız nie iPhone almadın derse, " Telefona ihtiyacım yoktu " diye cevap verebilirsiniz. Ama yok ben yavaşta olsa, kalında olsa, pili daha az da dayansa iPhone alacagım diyorsanız, o da sizin hayırseverliğiniz kardeşim =)

Sizin de görüşlerinizi bekliyorum

• ben de iphone sevmıyorum.itouch tercıh ederım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

ben de iphone sevmıyorum.itouch tercıh ederım
    Ben de ipod touch almayı düşünüyorum. Önce iphone mu alıym dedim ama sonra bir yerden çok ucuza n95 aldım. Çok da memnunum. GPS'i ve wi-fi özelliği çok işime yarıyor. Bu nedenle de ipod toucha yöneldim fakat o sıralar 3rd parti uygulamalar çok yaygın değildi. Geçen günlerde yeniden araştırma yaptım ve bu sektörün çok ilerlediğini gördüm. Adamlar 1:30 dakkada jailbreak yapıyo yaw! Bence de eğer çok külüstür bi telefonunuz yoksa ipod touch neredeyse bir laptopun yaptığı herşeyi yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dwadegok

Ben de ipod touch almayı düşünüyorum. Önce iphone mu alıym dedim ama sonra bir yerden çok ucuza n95 aldım. Çok da memnunum. GPS'i ve wi-fi özelliği çok işime yarıyor. Bu nedenle de ipod toucha yöneldim fakat o sıralar 3rd parti uygulamalar çok yaygın değildi. Geçen günlerde yeniden araştırma yaptım ve bu sektörün çok ilerlediğini gördüm. Adamlar 1:30 dakkada jailbreak yapıyo yaw! Bence de eğer çok külüstür bi telefonunuz yoksa ipod touch neredeyse bir laptopun yaptığı herşeyi yapıyor.

Alıntıları Göster
    Bir telefon ile MP3 çaları kıyaslamak ne kadar mantıklı ki?
    N95 mi Microsoft Zune mu gibi bişi olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evolution -- 5 Temmuz 2008; 18:04:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

Bir telefon ile MP3 çaları kıyaslamak ne kadar mantıklı ki?
    N95 mi Microsoft Zune mu gibi bişi olmuş.

Alıntıları Göster
    Bence gayet mantıklı. iTouch iPhone nin klonu gibi. Ama zune ile N95 arasında böyle bir benzerlik yok... Zune nerde N95 nerde. Burda ikisinin kıyaslaması yapılıo. Zune deki ram ile n95 deki aynı değil. Ekran boyları, pil güçleri de aynı değil. Sen istesende zune ile n95 kıyaslaması yapamassın...

@dwadegok
    Aynen öyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiR0 -- 5 Temmuz 2008; 19:36:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiR0

Bence gayet mantıklı. iTouch iPhone nin klonu gibi. Ama zune ile N95 arasında böyle bir benzerlik yok... Zune nerde N95 nerde. Burda ikisinin kıyaslaması yapılıo. Zune deki ram ile n95 deki aynı değil. Ekran boyları, pil güçleri de aynı değil. Sen istesende zune ile n95 kıyaslaması yapamassın...

@dwadegok
    Aynen öyle..

Alıntıları Göster
    bnm nokia e65 telim var iphone da alabilecekken itouch aldım
    çok çiziliyo doğru ama çok ince ve pil ömrü tatminkar.
    ses kalitesi de zaten güzel ...
    sonuçta müzik açıkken başka bişiler yapma iphone da daha zor olacağı kesin gibi.
    telefonunuz varsa boşuna almaın iphone.
    ha yoksa yad eskiyse ok.
    ama daha ince ve küçük telefon zor zamanlarda daha çok işe yarar her nekadar dokunmatik olması güzel olsada iphone ,itouch oldukça büyükler aslında

konuyu açan ark.a katılıyorum bende onu gbi düşünerek aldım ipod touch amerikadan.
    itunes her ne kadar saç baş yoldursada oldukça!!! güzel bir ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: erencan774

bnm nokia e65 telim var iphone da alabilecekken itouch aldım
    çok çiziliyo doğru ama çok ince ve pil ömrü tatminkar.
    ses kalitesi de zaten güzel ...
    sonuçta müzik açıkken başka bişiler yapma iphone da daha zor olacağı kesin gibi.
    telefonunuz varsa boşuna almaın iphone.
    ha yoksa yad eskiyse ok.
    ama daha ince ve küçük telefon zor zamanlarda daha çok işe yarar her nekadar dokunmatik olması güzel olsada iphone ,itouch oldukça büyükler aslında

konuyu açan ark.a katılıyorum bende onu gbi düşünerek aldım ipod touch amerikadan.
    itunes her ne kadar saç baş yoldursada oldukça!!! güzel bir ürün

Alıntıları Göster
    2 aletinde pil durumu kullanımına bağlıdır . iphone da wirelessi kullanmayıp oyun oynamayıp sadece müzik dinlersen ipod kadar pilin yeter
    iphone da wirelessi kullanmayıp oyun + müzik dinlersende beni 2 gün idare ediyor.

ayrıca iphone un 128 mb rami var sanırım 32 değil . y avaş falanda değil!

cebinde kalın bi görüntü gözükmesi hoş değil ama bi cebinde ipod touch bi cebinde telefon olması nasıl bir görüntü yaratır o da ayrı bir konu!

• quote:

Orijinalden alıntı: KAan21

2 aletinde pil durumu kullanımına bağlıdır . iphone da wirelessi kullanmayıp oyun oynamayıp sadece müzik dinlersen ipod kadar pilin yeter
    iphone da wirelessi kullanmayıp oyun + müzik dinlersende beni 2 gün idare ediyor.

ayrıca iphone un 128 mb rami var sanırım 32 değil . y avaş falanda değil!

cebinde kalın bi görüntü gözükmesi hoş değil ama bi cebinde ipod touch bi cebinde telefon olması nasıl bir görüntü yaratır o da ayrı bir konu!

Alıntıları Göster
    edt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesmerist -- 8 Temmuz 2008; 13:10:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesmerist

edt

Alıntıları Göster
    iphone de sanırım mesaj yazılmıyor. mesaj yazılmayan telefonu çoğu kişi istemez zaten

ama birde şu var hem cep telefonu hem de ipod touch taşımak zor olur onun için iphoneye yöneliyor millet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bach

iphone de sanırım mesaj yazılmıyor. mesaj yazılmayan telefonu çoğu kişi istemez zaten

ama birde şu var hem cep telefonu hem de ipod touch taşımak zor olur onun için iphoneye yöneliyor millet.

Alıntıları Göster
    nasıl mesaj yazılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: john_locke1907

nasıl mesaj yazılmıyor

Alıntıları Göster
    Tam emin değilim duyduğumu söylüyorum kullanmadım hiç
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: .MstF.

Arkadaşın birşeyden haberi yok galiba. O senin dediğin MMS ve zor olsa da MMS gönderebilmek mümkün diye hatırlıyorum.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Yanlış duymuşsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

quote:

Yanlış duymuşsun.

Alıntıları Göster
    İtouch Herşeyiyle Güzel Alet Sağol Güzel Paylaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: L4st MetaL

İtouch Herşeyiyle Güzel Alet Sağol Güzel Paylaşım

Alıntıları Göster
    Bence itouch gayet güzel, hem de iPhone un diğer dokunmatik tellerden çok büyük bi farkı yok. Mesela HTC Touch bence iPhone kadar, hatta ondan daha güzel. Yani telefon olarak iPhone çok da iyi birşey deil.
    Ben iTouch'u tercih ederm
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyeD

Bence itouch gayet güzel, hem de iPhone un diğer dokunmatik tellerden çok büyük bi farkı yok. Mesela HTC Touch bence iPhone kadar, hatta ondan daha güzel. Yani telefon olarak iPhone çok da iyi birşey deil.
    Ben iTouch'u tercih ederm

Alıntıları Göster
    IPhone'da iyi bir cihaz ama iyi bir telefon varsa pekte gerek yok bence. Ben Touch derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1N6 -- 12 Temmuz 2008; 11:38:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K1N6

IPhone'da iyi bir cihaz ama iyi bir telefon varsa pekte gerek yok bence. Ben Touch derim..

Alıntıları Göster
    internet uzerinde apple storedan touch alan var mi? Vergi su bu felan ne kadar ediyor merak ettim.
    Ya da ebayden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubeii

internet uzerinde apple storedan touch alan var mi? Vergi su bu felan ne kadar ediyor merak ettim.
    Ya da ebayden.

Alıntıları Göster
    Benimde zaten kocaman olan bir tel im var. W900 Birde iphone olursa hiç taşıyamam. Bu arada dün çakma iphone gördüm. Adamlar hiç üşenmeden yapmışlar. Ama menüsü 8-bit lik aterilerin ekranına benziyordu. 300 tl ye satıyor adamlar. Resim çekmedim ama kasayı benzetmişler. Eline alınca çakma olduğu anlaşılıyor. Hiç ağırlığı yok. Boş çikolata kutusu gibi. Alırken dikkat edin spot tavsiye etmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: kenex

Benimde zaten kocaman olan bir tel im var. W900 Birde iphone olursa hiç taşıyamam. Bu arada dün çakma iphone gördüm. Adamlar hiç üşenmeden yapmışlar. Ama menüsü 8-bit lik aterilerin ekranına benziyordu. 300 tl ye satıyor adamlar. Resim çekmedim ama kasayı benzetmişler. Eline alınca çakma olduğu anlaşılıyor. Hiç ağırlığı yok. Boş çikolata kutusu gibi. Alırken dikkat edin spot tavsiye etmem.

Alıntıları Göster
    beyler bide ipod da sabit fatura anlaşması var... bu biraz sıkıntı gibi iyi bi fiyat döşüyolardır heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirsayginer

beyler bide ipod da sabit fatura anlaşması var... bu biraz sıkıntı gibi iyi bi fiyat döşüyolardır heralde

Alıntıları Göster
    Dediğin sözleşme olayı iPod'ta değil iPhone 3G de yapılıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.