Konuyu yanlış yere açmış olabilirim bunun için kusura bakmayın.
Şimdi sorum şöyle belki cevabı vardır ama ben bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Üste görüldüğü gibi whatsapp ta eşimin bana attığı resim ve videolar gözüküyor bunları nasıl alabilirim.
Bazıları google photos ta yedekli şekilde duruyor ama bazıları yok. Sıpanın video ve resimleri olduğu için silemiyorum değerli oldukları için.
Hala çözüm bulmuş değilim arkadaşlar bugün kingston bolt duo 32 GB aldım nasıl aktarım yapacağım
01nisan0
kullanıcısına yanıt
Selam. Bunları önce telefona kaydedeceksin. Sonra ister google foto ile yedekle istersen usb belleğine kaydet.
des0uzaD
kullanıcısına yanıt
Google fotoğraflarda kayıtlı zaten ama ben Flash belleğe kaydetmek istiyorum. 3000 foto ve 300 video var kaydetmek zor biraz.
01nisan0
kullanıcısına yanıt
Böyle durumda ben bilgisayar kullanıyorum. Telefonu uzun süre bu işe ayırmıyorum. Google fotoğraflardan indiemek istediklerimi seçip indir dedikten sonra bilgisayardan usb belleğe indiriyorum.
des0uzaD
kullanıcısına yanıt
Google’dan indirip kaydetmek çok uzun iş benim için klasör deki resimleri alıp atmam yeterli
önce bilgisayara indirin itunes ile. sonra usb'ye atın. ama önce resimleri galeriye kaydedin eğer galeride değillerse.
Onu düşünmemiştim eve gidince bakayım telefonda dosyalara kaydettim ama hala yükleme olmadı flash belleğe deme sürecindeyim app lere bakıyorum şuan.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme