Selam Ustadlarım Bana İstanbuldan Hediye Bir İphone Geldi İlki Çok Güzel Çalışıyordu Sağolsun Abim Güncelleme Yaptı Simlock Oldu Ne Yaptıysak Çaılmadı Bunu geri gönderdik yerine bi tane daha geldi oda ımei kayıt olmadığı için şebeke yoktu bunuda gönderdik bi tane daha geldi bunun güzel yanı unlock olması bu konuda sıkıntı yok ama asıl soruna geldik
wifi yok yazıyor silinmiş gibi 10 yakın geri yükle yazılım attık ama tık yok geri gelmedi telefon unlock olduğu için cydia sıkıntısız yükledim ve bunada sbsetting vs yukletim sbsettingde wifi açılıp kapatılmış gibi oluyor bende bir wifi programı var mı yukleyim wifi programı ile bağlana bilirmiyim
birde ön kamerası çalışmıyor arka kamerada sıkıntı yok ama ön kamera geçiş yapıldığında arka kamerada geçiş yapılmadığı için mecburen kamera programı kullanıyorum en azında format atmama gerek kalmıyor
birde yüz algılama sensor çalışmıyor bir tek buna bir uyguılama bulamadım :D
şimdi ustadlar ben bu telefona ne yapabilirm eski ilk telefonu geri istesem unlock yaptıra bilirmiyim
burda bunların arsında bana en önemlisi lazım olan wifi bunu hallede bilirsek sıkıntı olmaz diğerleri pekde önemli değil benim için
şimdiden tşkler sunarım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme