Bahsettiğin şeylerin aynısı benim hayatımda da mevcut. Bundan 2 sene önce yurt dışından aldığım iPhone 6s kullanıyorum. Şu anda bana yetiyor fazlasına ihtiyacım yok.
Üst sınıf telefon kullanmanın, markalı eşyalar giymenin insanları saygıdeğer yaptığını savunan biri kesinlikle değilim. Anlatmak istediğim tek şey ülkeyi yönetenler gibi büyük firmaların da yüzsüz yüzsüz hareket etmeleri.
Bu ülkede Türk telekom dediğin kurum yıllardır insanları sömürüyor internet konusunda. Forumu takip ediyorsan daha bu sene AKN konusunda iyileştirme yapıldı ki bu insanların tepki göstermesinden sonra yaşandı. Herkes susmaya devam etseydi şu an hala 3 mbit AKN hızıyla devam ediyorduk.
Ve sen Turkcell'i bu fiyata bir ürün sattığı için savunursan, bu adamlar iPhone 11 çıktığında 15000 liraya gelen paketler yaparlar. Tamam parası olmayan bu telefonu almasın, ama böyle bir ödeme yöntemi ve tarife dayatmanın kusura bakma ama savunulacak en ufak yanı yok.
Ülkede yaşayan insanları sen de ben de biliyoruz. Gidecekler, Turkcell'den bu fiyatlara bu telefonları alacaklar ne yazık ki. Ama sırf onlar alıyor diye ben tepki koymaktan geri kalmayacağım üzgünüm...
hocam tamam abartı bir fiyat olabilir de onu almak zorunda değilsin. Kımse almasın satamasın adam . Elınde kalsın sonra mecbur makul fıyatlara cekecek. Ama mıllet gıdıp kosa kosa aldıgı ıcın adamda gayet yuksek kar marjıyla satısını yapıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme