Şimdi Ara

Iphone x almayı düşünenler ve görüşleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
2
Favori
5.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tax olmazsa fiyat yüksek olsa da gene kayıt ücreti ödendikten sonra kalacak olan 700-800 lira hiç az değil ürün fiyatı Döviz bu hızla yükselirse piyasaya çıkmadan zamlanadabilir Tax'i ben alsam uğraşırım alırdım ama bir başkası alacak olunca akraban ya da samimi arkadaşın olmazsa al demek kolay değil maalesef
  • ßlaCKFOX ß kullanıcısına yanıt
    Sonuçta cebinden 6 bin lira çıkacak bu fiyatta bi telefon için 700 800 tl +1 sene garanti ve türkiye cihazı olması için değer

3.000 e ip8 alacam desen 4000 e burda al demem ama aldıgın cihaz 6000 tl ye yakın bi para ve bu cihaz sıkıntılı çıksa tüketici hakem heyetine vs başvuramayacaksın 1 sene az garantin olacak.

Ya burdan 6000 e 64 ü al yada 700 800 e bakma tertemiz al geç

Ha zaten kur'un düşeceğide yok madem bu kadar para verilecek alabilecegin en kısa sürede al uzun süre kullan.

Maddi durumun el veriyorsa 6 ya zaten 700 üde verebilirsin zar zor alacaksan hiç alma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düşünmekten ileri gidemedik henüz, meret gelmedi bir memlekte.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beniqerme B kullanıcısına yanıt
    Aslında çok hafıza ile işim yok ama TR'den keriz gibi 64'lüğü 6000'e almak zoruma gider

Apple ürünleri çoğunlukla sorunsuz LG G2 bile garanti süresinde servislik sorun çıkarmadı 700-800 lirayı başka akssuarlara veririm (Şarj Adaptörü, usb-c data kablosu kılıf ve ekran koruyucu gibi)

Cihaz TR'de çıkmadı ne zaman çıkar o da belli değil, çıkmadan zamlanması da çok yüksek olasılık Tax'siz alma olayı en son olasılık

bakalım zaman ne gösterecek
  • ßlaCKFOX ß kullanıcısına yanıt
    keyfin bilir

kimine görede 600 tl için 6000 lik cihazı yurtdışından getirtmek kerizlik.

• iPhone X incelemesine göz atabilirsiniz;

http://bc.vc/rqEw4AN

• İPhonedo

https://youtu.be/6wvtZAoHbFU

• quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

İPhonedo

https://youtu.be/6wvtZAoHbFU

Vaaaaaaay ayfondo reyizz bombayı patlatmış

• inanılacak gibi degil ama iphonedo note 8 iphone x den daha iyi dedi ve x hakkında hic iyi yorumlar yapmadı benim bile kafam karıstı son cumleleri cok mantıklıydı

• iPhonedo'nun incelemesini ilk defa beğenmedim. Başlıkta derinlemesine yazıyor ama aksine çok yüzeysel bir inceleme gibi geldi bana... Belli ki ondan önce inceleme yapan Türk Youtuberlar canını sıkmış, şevkini kırmış! Onlardan farklı bir şey söylemek adına telefonun beklentilerin altında kaldığını söyleyip durmuş. Batarya süresinden bile bahsetmemiş... Eskiden bu adam telefon tek elle nasıl tutulur, nasıl kullanılır gibi en ufak ayrıntıları bile incelerdi.
  • https://youtu.be/qHeGQ2upO0o şöyle bir özellik var
  • Hızlı şarj olayına gerçekten Kızmış 😀

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün oled ekranlar gibi bu da iyi değil. Apple belki rgb ekran koyar dedim ama bu da pentile dizilim çıktı. Özellikle alt taraftaki kahverengili bölgelere bakarsanız çapraz çizgileri görebilirsiniz. Şimdi diyeceksiniz bunu kim görebiliyor diye. Ben görüyorum ve rahatsız edici buluyorum. Yakını iyi görebilen herkes de görür. Özellikle kırmızı, mavi ve yeşilden sadece birinin ağırlıklı olarak kullanıldığı yerlerde çok kötü duruyor. En azından samsung gibi saturation u abartmamış düzgün renk veriyor denebilir.

Ekranın üst kısmı da tam ucube. Onun yerine ekranın üst kısmını tam yapsalar. Bir o kadar da aşağı koyup simetriyi sağlasalar yarım cm uzar ama daha düzgün bir cihaz ortaya çıkardı. i8 bundan daha iyi bir cihaz bence.

Iphone x almayı düşünenler ve görüşleri

• hep söylemişimdir, para güzel bi şey
  • Arkadaşlar herhangi bir dedikodu duyan var mı Türkiye çıkış tarihi ile alakalı?! MediaMarkt vs gibi mağazalarda ve Apple Premium Resellerlarda kasım diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulmate -- 6 Kasım 2017; 10:26:53 >

• Arkadaşlar bir sorum olacak. Bileğisin olan arkadaşlar cevaplayabilir mi. Amerika dan iPhone X getirtmeyi düşünüyorum. Türkiye de geçerli olan A 1901 serisi var mıdır. Varsa hangi operatörden alabiliriz.

• zahara12 Z kullanıcısına yanıt
    a1901 tr de garanti geçerliliği olan kod olduğundan eminmisiniz?
  • Daha almadan bu cihazdan bulanti geldi iyice, ekranindaki centiktenmidir, heryerde reklami olmasindanmidir nedir iyice daral geldi, en son asagidaki gibi yapacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 7 Kasım 2017; 0:21:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androidd

iPhone 7 MacBook Pro sahibiyim.

Uzun yıllardır apple kullanıyorum. Akıl var mantık var. 5900 TL ye MacBook Pro mu 6.100 TL ye 2 sene sonra eskimiş olacak telefon mu.

Fiyatı 6.100 diye mantıklı diye bir şey yok.

Şuan istesem iPhone x yurt içi yurt dışı alabilirim. Fakat pahalı.

Bloombergt te de ilk kez fiyatların böyle Yüksek olduğunu söyled(Amerika için).

Guzel bi araba alcam ama daha ucuza kamyonvar gidip kamyon alayim aynen

• YoungScientist kullanıcısına yanıt
    Kamyon alma. Yurt dışından al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.