Şimdi Ara

iPhone X lcd ekran değişimi, önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone x te çıkan yukarıdan aşağıya yeşil 2 çizgi sebebi ile ekranı komple değiştirmek istiyorum. Ama rastgele esnafa güvenip ekran taktırmak istemiyorum. Ekranı ya sipariş edip taktırmak istiyorum. Yada genpada taktırmak istiyorum. Sitesinde 1550 tl demiş ekrana ama komple ekran mı cam mı bilemedim. Daha önce ekran değiştiren insanlar yardımcı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pJhier -- 26 Ekim 2019; 11:5:17 >

• O fiyat komple ekran değişimi.
    Mümkünse çıkma bulmaya çalışın zor ihtimal ama şansınızı deneyin. Çakma taktırmayın telefonu bozuyor işlevsellik ve görüntü sıradan bir android cihaza dönüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mariachi@

O fiyat komple ekran değişimi.
    Mümkünse çıkma bulmaya çalışın zor ihtimal ama şansınızı deneyin. Çakma taktırmayın telefonu bozuyor işlevsellik ve görüntü sıradan bir android cihaza dönüyor.
    Evet ben de o fikirdeyim. Ayrıca şarj tüketimi konusunda da orjinal olmayan ekranın farklı olacağını düşünüyorum.
  • O kadar paraya değmez cihazı açtırmaya. Ben olsam 600 e ekranı yaptırıp piyasanın 1000 tl altına satardım gider yenisini alırdım. Ekranı tamir görmüş telefondan hayır gelmez. Bu sayede zaten 1500 tlye ekran yaptırmak varken 2000 tl verip yenisini almış olucaksın daha mantıklı.
  • Telefonda hata darbe yoksa ücretsiz değişiyor diye biliyorum x lerde kronik o çiZgi Apple sitesinden bir kontrol edin seri numara ile
  • Telefonda hata darbe yoksa ücretsiz değişiyor diye biliyorum x lerde kronik o çiZgi Apple sitesinden bir kontrol edin seri numara ile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone X batarya değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.