Şimdi Ara

iPhone X - PC ye fotoğraf atamıyorum!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
2
Favori
6.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu hort, kusura bakmayın bunun için ama Iphone 11 telefondaki dosyaları aktaramıyorum. @ctrl-alt-delete Ekran seçeneğini "Asla" yapmama rağmen sorun devam ediyor.

Denediğim yöntemler şunlar;

- Telefonun kendi orjinal kablosu Lightning - Type C olduğu için Baseus marka kablo ile aktarım denedim, 30 dosya sonra aktarım kesildi. iTunes ile de aynı şey oldu.

- Kablodandır deyip evdeki eski Iphone 6'nın orjinal kablosuyla denedim, yine aynı şey oldu. Kablo eskidir dedim.

- Orjinal kablonun ucuna USB to Type-C aparatı alıp denedim yine olmadı. Dedim aparattandır.

- Sonra Type-C girişli bir dizüstü bilgisayarda denedim yine aynı şey oldu, 30-40 dosya sonra hataya düşüyor.

Aktarılması gereken 7000 fotoğraf ve 2000 video mevcut. Iphone saklama alanına girince 128GB kapasitenin 127,6GB kısmı dolu ama Fotoğraflar'ın kapsadığı alan 162GB gözüküyor bunu da anlamadım  

@seko.tr Sizin bu önerdiğiniz çözüm geçmişe yönelik de çözüm olur mu, yoksa değişiklik yapıldığı andan itibaren mi geçerli oluyor?

• torkema61 kullanıcısına yanıt
    iCloud kullanıyor musunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Hayır. Standart olan 5GB var sadece.

Bugün biraz araştırdım. 3uTools programı üzerinden sorunsuz aktarıldığını söylemişler. Programsız aktarmaya çalışınca hiçbir türlü olmuyor. iTunes bile işe yaramıyor. Tüm fotoğraf ve videoları sıraya alıyor ama 30-40 dosya sonra cihaza ulaşılamıyor deyip iptal oluyor. Cihazın ekranı hep açık bu arada.

Acaba USB uyku moduna mı geçiyor diye düşündüm, anakart BIOS ayarlarından always on yaptım seçeneği ama yine olmadı. Yani bu kadar zorlamalarının, imkansız yapmalarının amacı ne anlamadım.

Bir de Whatsapp, Youtube gibi uygulamalar çok yer kaplıyor. Whatsapp'taki dosyaları galeriye kaydet seçili olmasına rağmen yine şişiyor kapasitesi. Şu an 10GB oldu Whatsapp, Youtube da 9GB oldu. Bunları sıfırlamanın tek yolu ise uygulamayı silip yeniden yüklemekmiş, öyle yazmış herkes.

Iphone iyi güzel diyorum da şu saçmalıkları insanı çileden çıkarıyor.

Kamera biçimler, en uyumlu seçin, fotoğraflardanda özgünleri tut seçili olsun. O şekilde transfer yapmayı deneyin. Yalnız görüntü formatları farklı olabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • seko.tr kullanıcısına yanıt
    3utools programıyla şu an aktarıyor hocam. İnsallah sorunsuz tamamlarım da kurtulurum şu beladan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Dediğim ayarları yapmazsanız görüntü formatları heic ve hevc olabilir. Dediğim ayarlarda jpg/h264 olarak kayıt yapıyor.

Bu programda da export settings kısmında jpg'ye çevir seçeneği vardı onu ayarladım. Aktarılanlara bakıyorum da jpeg olmuş

Şu programa bir de ben bakayım 😁

Bak hocam baya güzelmiş her şeyi var. Ama kurulu itunes'i görmedi bende. Ben de kaldırıp ona kurdurdum sonra gördü. Şu an aktarıyor, 24gb bitmiş 120gb daha var. Daha 20gb da video var nasıl 164 gb aldı anlamadım :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.