cihazı 2.el aldım kendi icloud hesabımı kurdum fakat aradan aylar geçince ekran süresi sorunu çıktı sıfırlayamadım o arada ekran kırıldı telefon 5 ay kadar yattı telefonu yaptırdığımda youtube u falan güncellerken şifre istiyor fakat kendi şifremi girince yanlış diyor ancak yeni uygulama indireceğim zaman şifremi girince kabul ediyor. ayrıca iclouddan çıkış yapmak istediğim zaman sınırlamalar yüzünden çıkış yapılamıyor yazıyor |
iPhone X'te "Sınırlamalar Yüzünden Çıkış Yapılamıyor" Sorunu
Bazı iPhone X kullanıcıları, cihazlarında "Sınırlamalar Yüzünden Çıkış Yapılamıyor" mesajıyla karşılaştıklarını bildirmiştir. Bu sorun, cihazlarında Ekran Süresi sınırlamaları etkinleştirilmiş kullanıcıların cihazlarından çıkış yapmayı engellemektedir.
Ekran Süresi, kullanıcıların iPhone'larını kullanma sürelerini yönetmelerine yardımcı olan bir Apple özelliğidir. Sınırlamalar özelliği, kullanıcıların belirli uygulamaları veya özellikleri belirli sürelerle kullanmasını sınırlamalarına olanak tanır.
"Sınırlamalar Yüzünden Çıkış Yapılamıyor" sorunu, kullanıcıların Ekran Süresi sınırlamalarını geçici olarak devre dışı bırakmasını engelleyerek cihazlarından çıkış yapmalarını önler. Bu sorun genellikle, kullanıcıların cihazlarının şifresini unutarak veya sınırlamalar için ayrı bir şifre belirleyerek oluşur.
Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:
- Cihazını yeniden başlat: Cihazını yeniden başlatmak sorunu geçici olarak çözebilir.
- Aygıt Yönetimi kodunu kullan: Cihazınızda Aygıt Yönetimi etkinleştirilmişse, Aygıt Yönetimi kodunu kullanarak Ekran Süresi sınırlamalarını kaldırabilirsin.
- iTunes veya iCloud'u kullan: Cihazını iTunes veya iCloud ile bilgisayara bağlayarak sınırlamaları uzaktan kaldırabilirsin.
- Apple Destek ile iletişime geç: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Apple Destek ile iletişime geçmelisin.
"Sınırlamalar Yüzünden Çıkış Yapılamıyor" sorununu önlemek için, cihazının şifresini unutmaman ve sınırlamalar için ayrı bir şifre belirlememen önerilir. Ayrıca, Ekran Süresi sınırlamalarını ayarlarken, cihazından çıkış yapmanın bir yolunu belirlemelisin.