Şimdi Ara

İphone X/Xr mi Xiaomi mi 9 mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar iphone 7 kullanıyorum farklı bir cihaza geçmek istiyorum ama kararsızım, iphonea devam deyip X veya Xr mı yoksa yeni trend Xiaomi deyip bir mi 9 mu alsam diyorum. Benim için önemli olan uzun sürede sorun yapmaması yani bir telefonu en az 3 sene kullanıyorum apple ile şimdiye kadar sorun yaşamadım ama bi android talihsizlik yaşamıştım. Tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzun yıllar iPhone kullandım 5s ve 6s sonra mi8'e geçiş yaptım 8aydır kullanıyorum en büyük artıları işlemci hızı telefon çok akıcı çalışıyor ve batarya performansı. İphone da şarja bağımlı yaşıyorduk. Alın mi9 alın pişman olmazsınız.

• dostum sence de biraz haksızlık yapmıyor musun xiaomiye.
    bahsettiğin iphone modelleri 7-9 bin liralara satılan modeller.
    mi 9 ise garantili olarak 4400'e garantisiz olarak 2500 liralara bulunabiliyor sıfır kayıtlısı.

yani aynı para verip ikisini de 3 sene kullanmak istiyorum desen tamam ama birine neredeyse yarısı para veriyorsun, hatta garantisize 3'te 1 (ki xiaomi her türlü götürür seni 3 sene belki daha fazla)
    yani apple almayıp kalan paranı dolara yatırıp beklesen 3 sene sonra gene son model bi xiaomi alıp son teknolojiyi kullanıyor olursun. ki bence bu 3-4 senelik apple'ı hala kullanmaya çalışmaktan çok daha akılcı bi çözüm. (şarj problemleri, güncelleme sonrası yaşanan sorunlar, appleın bizzat kabul ettiği güncelleme ile telefon yavaşlatmalar vs. illet bi marka yani)

elinde şarj aletiyle gezip her güncellemede onlarca sorunla uğraşıp apple yaptımı iyi yapıyor abi bak hala kullanıyorum diyenler komik geliyor bana. telefon kullanmak bu değil çünkü bence.

ayrıca ek olarak bence mi9 t ve pro her türlü daha iyi telefonlar. mi9 da tabii canavar gibi telefon ama tasarım açısından ben mi9t proyu tercih ederdim. garantili fiyatı 4000 civarı garantisiz 2700 lere bulunubailiyor.

• dodofran D kullanıcısına yanıt
    Yani buradaki fiyat farkı çok sorun değil iphone 2. el veya pasaport kayıtlı da alabilirim asıl niyetim zaten iphone almaktı ama işte biraz korkuttular yok bi süre sonra ekran arızası falan veriyor diye. Mi 9t pro benim de çok hoşuma gitti ama o üstten çıkan kameradan toz alıyormuş kendim de inşaat sektöründe olunca aklıma takıldı

• 2 cihazıda kullanmış biri olarak söylüyorum kesinlikle iphone x. Bende mi 9 u satıp x 256gb aldım. Kameralarda azda olsa x daha iyi performans anlamından kastınız ne bilmiyorum ama en basit örneği iş arkadaşlarımın birinde 6s var birinde poco f1. Pubg de 6s daha frame atlamadan daha akıcı oynatıyor. Herşey işlemci gücü ram değil. Yazılım donanım uyumu. Andorid platformunda bir sd 855 işlemciye 30 marka telefon üretiyorsa a12 bionic in üstünde tek bir firma çalışıp tek bir yazılım çalışıyor. Bütün fark burda. İos tarafında cihazlar arasında alınan antıtu puanları max 5k oynar ise aynı işlemci üstünde farklı 2 marka model androidin 30-40 k arası oynar. Siz siz olun sentetik testlere güvenip telefon almayın. X çok daha iyi bir cihaz mi9a göre. Gerek ekran kalitesi gerek malzeme kalitesi. Gerek ekran boyutu gerekse akıcılık. X te ne bir bug gördüm ne bir sorun yaşadım. Asıl sorunlu olan xiominin arayüzü. Buglarla dolu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 12 mi 13 mini mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.