Şimdi Ara

iPhone Xs Pasaport Kaydı Çift imei (e-sim) Hakkında (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
9
Favori
218.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aslında bu bilginin ilk mesaja konması lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle arkadaşımızın yol göstermesi sayesinde bir çok insan çözüme kavuştu zarara uğramadı. Gerçekten yararlı bir paylaşım bilgilendirme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi gönderdim bakalım inşallah kabul ederler. Aradığım da bana 30 Kasım da dahil kabul olacağını söylediler. Ondan sonrakiler kabul olmuyormuş. Benimde tam 30 Kasım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: onur19841907

Şimdi gönderdim bakalım inşallah kabul ederler. Aradığım da bana 30 Kasım da dahil kabul olacağını söylediler. Ondan sonrakiler kabul olmuyormuş. Benimde tam 30 Kasım :)
    Bence kabul ederler, 30 kasımda öğlen gibi sistem düzelmişti. O yüzden 30 kasımıda dahil ederler. 1 hafta sonra kaydolur imei niz.
  • APOLL0 kullanıcısına yanıt
    İnşallah kardeşim 👍🏻

• Harcı yatırırken fiziksel simi yazıp yatırıyoruz, kayıt ederken e-devlette hem fiziksel simi hem e-sim i kayıt ettiriyoruz değil mi ? Son durum bu şekilde doğru mudur ?
  • StrideR10 kullanıcısına yanıt
    Evet aynen doğrudur.

• Sizin telefon hangi modeldi? Bende 02.01.2019 gönderdim,03.01.2019 ulaştı henüz gelişme yok.Kayıt bulunamadı diyor henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertantana -- 10 Ocak 2019; 21:23:13 >
  • ertantana E kullanıcısına yanıt
    Xs max abd den alındı.

Xs Max benimki.

• Arkadaşlar öncelikle 2. İmei kaydolmadan kesinlikle tr de garanti alamıyorsunuz.

Benim cihazım fabrikasyon hatalı, bataryası 4 kasımda ilk açtıgımdan bu yana bozuk.

2. İmei geçen hafta kaydedebildim arkadaşların yazdıkları şekilde.

Şu anda bu xs, xs max,xr modellerinin türkiyede garantisi yok.

Model numaram a2101 bu arada.

Normal apple müştwri hizmetleri ve bazı garanti istasyonları var desede inanmayın.

Ben 2 uzman müşteri temsilcisiyle 1 aydır uğraşıyorum daha da çözülmedi; cihaz bozuk duruyor 2 aydır.

Garanti var diyen şu anda yalan söylüyordur, teyit için telefonunuzla genpa, kvk, ouno, başarı başvurun.

Önce tabi sorun olmaz diyecekler sonra mevcut cihazın garantisi satın alındığı ülkede geçerlidir uyarısı verip cihaz kayıt olamayacak.

Garanti sorunun çözümü için( ilerde düzelecek diyorlar bekliyoruz) kesinlikle 2. Simin kaydolması lazım, kayıt altına alınmadan btk cihaz değişimi kabul etmeyecektir.

Apple ise garanti için mevcut yasadan daha güçlü değiliz diyip hizmetinizi vermeyecektir.

Kaldı ki kayıt olsa dahi su anda garanti yok, ben haber bekliyorum apple uzman müşt

Temsilcisinden ama ışığı göremiyorum :)

• Bende bugün Apple destek ile saat 3 gibi yaptığım telefon görüşmesinde a2101 xsmax Belçika cihazı . Garantimin Türkiye’de geçerli olduğunu , fiziksel sim-imei1(*#06#) kaydının yeterli olduğunu , imei2 (e-sim) in gerekli olmadığını ve Türkiye’de geçerli olmayan bir protokol olduğunu ,şu anki mevzuata göre garanti ve servis bakımından sakınca ve engel olmadığı söyledi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar evrak gönderimi yaparak ikinci sim ini kayıt ettiren oldu mu ?
  • Gönderdim bekliyorum.02.01.2019 gönderdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertantana -- 15 Ocak 2019; 1:44:29 >
    Benim de cihaz başkası adına kayıtlı sonuç alınıyorsa pasaport sahibi ile iletişime geçeceğim.

Teşekkür ederim.
  • delicoder D kullanıcısına yanıt
    30 Kasım veya daha önceyse sonuç alırsınız

• onur19841907 O kullanıcısına yanıt
    2 kasım benim ki . Bı arada esim de bir gelişme var mı turk operatörlerde ?

• delicoder D kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim kadarıyla halâ bir gelişme yok e-sim için

• quote:

Orijinalden alıntı: aslannn

Bende bugün Apple destek ile saat 3 gibi yaptığım telefon görüşmesinde a2101 xsmax Belçika cihazı . Garantimin Türkiye’de geçerli olduğunu , fiziksel sim-imei1(*#06#) kaydının yeterli olduğunu , imei2 (e-sim) in gerekli olmadığını ve Türkiye’de geçerli olmayan bir protokol olduğunu ,şu anki mevzuata göre garanti ve servis bakımından sakınca ve engel olmadığı söyledi.
    Yeterli bilgi seviyeleri yok arkadaşlar, su anda hiçbir son cihazın model numarasına bakılmaksızın garantisi türkiyede yok.

Btk ve apple görüşmeleri devam ediyormus şeklinde söylendi bana.

Apple care deki normal müşteri temsilcisi arkadaşlar ya bilgisiz yada deneyimsiz.

Teyit için ya uzman müş. Temsilcisine gideceksin yada herhangi bir yetkili servis git işleme almayı denesinler.

Uyarı olarak direk alındığı ülkede garantisi geçerli diyecektir.

Bizim cihazların e-sim desteğinin btk ile ilgili sorunu şeklinde dediler, yani iphone 7-8-x te sorun yok.

Sorun xs,xs max,xr modelinde

• quote:

Orijinalden alıntı: grkm4life

Yeterli bilgi seviyeleri yok arkadaşlar, su anda hiçbir son cihazın model numarasına bakılmaksızın garantisi türkiyede yok.

Btk ve apple görüşmeleri devam ediyormus şeklinde söylendi bana.

Apple care deki normal müşteri temsilcisi arkadaşlar ya bilgisiz yada deneyimsiz.

Teyit için ya uzman müş. Temsilcisine gideceksin yada herhangi bir yetkili servis git işleme almayı denesinler.

Uyarı olarak direk alındığı ülkede garantisi geçerli diyecektir.

Bizim cihazların e-sim desteğinin btk ile ilgili sorunu şeklinde dediler, yani iphone 7-8-x te sorun yok.

Sorun xs,xs max,xr modelinde

Alıntıları Göster
    Yanlış bilgi ...

Antalya apple troy bir arkadaşımın xs maxsını sini face id sorunu yüzünden değiştirdi . Cihaz Romanya’dan alınma garantisi tr deki modellerle aynı olan modeldi yani A2101

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.