Şimdi Ara

iPhone Xs Pasaport Kaydı Çift imei (e-sim) Hakkında (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
9
Favori
218.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakangündüz

Yanlış bilgi ...

Antalya apple troy bir arkadaşımın xs maxsını sini face id sorunu yüzünden değiştirdi . Cihaz Romanya’dan alınma garantisi tr deki modellerle aynı olan modeldi yani A2101

değiştirilen xsmax ın e-simi kayıtlı mıy dı btk ya?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslannn

quote:

Yanlış bilgi ...

Antalya apple troy bir arkadaşımın xs maxsını sini face id sorunu yüzünden değiştirdi . Cihaz Romanya’dan alınma garantisi tr deki modellerle aynı olan modeldi yani A2101

değiştirilen xsmax ın e-simi kayıtlı mıy dı btk ya?

Alıntıları Göster
    Aynen iki sim de kayıtlıydı. Fakat servis 2.simin Türkiye için bir önem arz etmediğini söylemiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemunver

malesef e sim e ait imei kayıtlı fakat fiziksel sim e ait imei kayıtsız gözüküyor
    az önce tekrar imei sorgulama yaptım fiziksel imei ye "kayıt dışı oldugu tespit edilen imei" notu düşülmüş off of

Alıntıları Göster
    Maalesef o bende de o şekilde. Daha önce BTK'yı aradığımda tekrar başka bir pasaport ile kayıt ettirmem gerektiğini söylediler ne yazık ki

• quote:

Yanlış bilgi ...

Alıntıları Göster
    Apple tr 3 ayrı yetkili müşteri temsilcisinin söylemi bu, hatta dün arayıp konustugumda ayrıntılı bilgi için bana döneceğini söyleyip, aksam 6 gibi aradı.

1 saatlik konusmanın ardından böyle birşeyin mümkün olmadığı varsa böyle bir durum evrakla kanıtlanabilirmi diye sordu bana; malum internet üzerinden yalan haber cok fazla dolanabiliyor.( sizi tenzih ederim lakin durum bu ) eğer böyle birşey mümkünse diğer sorun yaşayan insanlar içinde bu sorun çözülebilir dendi.

Yani servis kayıt no yada cihaz değişim belgesini gösterebilirmisiniz acaba ?

Bu vesileyle benimde sorunum ortadan kalkar, 2,5 aydır cihaz bozuk olduğundan ne kullanabiliyorum, ne de servise verebiliyorum.

Genpa, ouno, başarı 3 serviste yurtdışına verilemiyor dedi, cihazı oraya götürüp gerekli işlemi yaptıklarında

• Bugün itibariyle sonunda benim e-sim de kayıt altında.

• ertantana E kullanıcısına yanıt
    Hangi yöntemle yaptınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • luxaeterna kullanıcısına yanıt
    Posta yoluyla dilekçe,vergi dekontu,yurda giriş yapılan belge fotokopisi ve cihazın hakkında kısmında imei gösteren yerin ekran fotosunun çıktısı ile gönderdim BTK’ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertantana

Bugün itibariyle sonunda benim e-sim de kayıt altında.
    Nezann gondermistiniz.bende gondereli 12 gun oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün itibariyle benimki de kayıt olmuş arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: onur19841907

Bugün itibariyle benimki de kayıt olmuş arkadaşlar
    Kac gun de kayda girmis oldu . 12 gun oncegondermistim bende ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alkan45 A kullanıcısına yanıt
    Ayın 10 unda göndermiştim 3 hafta da kayıt ettiler...

• Konu hakkında gelişme varmi e-sim desteği hala gelmedi ayrıca bişi danışmak istiyorum fiziksel çift simli tel almakmı daha mantıklı yoksa Esimli tel almak mi

• alkan45 A kullanıcısına yanıt
    10 gün olmuştu.

• Merhaba Arkadaşlar ,

Bu 120 gün kayıt süresinin geçip geçmediğine bakıyorlar mı acaba ?

Örneğin :

1 Eylül Yurda giriş. 1 Kasım kayıt yapıldı ise ben şimdi evrakları göndersem kayıt ettirebilir miyim ?
  • Merhabalar bende pasaport kayıt hakkı arıyorum satıcak olan arkadaş varsa pm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

Arkadaşlar benimde bir sorum var yurt dışından çift simkartlı bir telefon aldık diyelim 6 ay kullanım süresi var kayıtsız. İlk sim yuvasını 6 ay kullandıktan sonra 2 sim yuvasınıda 6 ay kullanabilirmiyim?
    4 ay bir sim kart yuvasi 4 ay diger sim yuvası kullanılabilir. Tek sim yuvasi için 120 günlük süre var.

• Arkadaşlar şu işlemi güzelce anlatacak arkadaş var mı ilk önce vergi dairesine gidilip iki imei belirtilip 600 civarındaki vergi mi yatırılacak yoksa fiziksel imei belirtilip akabinde kayıt sonrası dilekçe ile mi e sim kaydı yaptırılacak yardımcı olursanız sevinirim

• Merhabalar ;

Yurtdışından XS aldım. A2097 model.. Tüm sayfaları okudum.Herkes farklı şeyler söylemiş.

Şuan e- devlet üzerinden 2 imei kodunu da kaydettirebiliyor muyuz dilekçe vs göndermeden ?

eğer halledemiyorsak , bu işi yapmış birisi maddeler halinde yazar ise herkes faydalanmış olur pasaport süreleri geçmeden..

Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum.
  • Şu an sorunsuz kaydedebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.