Şimdi Ara

İphone yarıda kesilen internet ve silinmeyen uygulama? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
56.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cemturan77

Arkadaşlar Merhaba,

Bu Sorunu Bende Aynı Şekilde 1 Haftadır Yaşıyorum, Kapatıp Açtım Olmadı... HardReset Yaptım Olmadı... Ayarlar>Genel>Saklama Alanı Vs Girdim Olmadı... Uygulamaları AppStroden Yeniden İndireyim Dedim, Daha Önce Hiç İndirilmemiş Görünüyor (Ben İndirmeye Çalıştığım Zaman Ücretsizdi) Yeniden İndireyim Dedim Ücretli Olmuş :D Gülermisin Ağlarmısın? Yazılı Yöntemlerin Dışında Konuyla Alakalı Yardımcı Olabilecek Arkadaş Var Mı Acaba?

Arkadaşlar Bende Aynı Sorun Halen Devam Ediyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengineer06

quote:

Orijinalden alıntı: ender99108

arkadaslar kesin cozumu haftalar sonra kesfettim. ayarlardan kullanim alani yonet e geliyorsunuz. orada yarim kalan uygulama "null" seklinde gorunuyor oradan siliyorsunuz. ve bu hicbiryerde yazmiyor cok ilginc. enderbahar@gmail

Bende teşekkür ederim. Aklıma takılmıştı, bu şekilde çözüldü.

Kullanım ayarı nerdedir bunun?

Ekleme: Tamam buldum. Menü değişmiş sanırım, aşağıya yazıyorum:

Ayarlar > Genel > Saklama Alanı ve iCloud Kullanımı > SAKLAMA ALANI altındaki "Alanı Yönet" kısmına giriyoruz. Orda sıralanan uygulamada bulup tıkladıktan sonra siliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 津波 -- 25 Ağustos 2016; 12:25:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 津波

quote:

Orijinalden alıntı: cengineer06

quote:

arkadaslar kesin cozumu haftalar sonra kesfettim. ayarlardan kullanim alani yonet e geliyorsunuz. orada yarim kalan uygulama "null" seklinde gorunuyor oradan siliyorsunuz. ve bu hicbiryerde yazmiyor cok ilginc. enderbahar@gmail

Bende teşekkür ederim. Aklıma takılmıştı, bu şekilde çözüldü.

Kullanım ayarı nerdedir bunun?

Ekleme: Tamam buldum. Menü değişmiş sanırım, aşağıya yazıyorum:

Ayarlar > Genel > Saklama Alanı ve iCloud Kullanımı > SAKLAMA ALANI altındaki "Alanı Yönet" kısmına giriyoruz. Orda sıralanan uygulamada bulup tıkladıktan sonra siliyoruz.

Kesin çözüm bulur !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende orada da gözükmüyor uygulama

• Arkadaşlar aynı sorun benim telefonda da var uygulama gitmiyor. Alanı yönet kısmında da yok AppStoreden de indiremiyorum ne de silebiliyorum. Öyle kaldı içi boş ikon şeklinde duruyor. Çözüm yok mudur iphone7'de home tuşu ve powere basınca reset de atmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu yöntem Sorunumu çözdü

Bu şekilde çözüm sağlayamayanlar için

Respring, itunesa bağlanıp pc den silme işe yarayabilir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.