Şimdi Ara

İphone yarıda kesilen internet ve silinmeyen uygulama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
56.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar saygılar öncelikle.Sorunum su bugun iphonedan free bir uygulama indirmek istedim ve telefonda bekliyor diye bir yazı cıktı o sırada internetim kesildi ve bu yazı böle kaldı.Şu anda ne başka bir uygulama indirebiliyorum nede silebiliyorum lütfen yardımcı olun çok teşekkürler. ( iphonum turkcellden alındı ve son sürüm yuklu)

• tekar internete bağlan ve yarıda kalan uygulamanın üzerine açaçakmış gibi tıkla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan™

tekar internete bağlan ve yarıda kalan uygulamanın üzerine açaçakmış gibi tıkla.
    tıkladım hiçbirşey olmuyo.
  • Ustune uzun sure basip silmeyi dene? Olmassa ayarlardan home screene resetlemeyi dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takao

Ustune uzun sure basip silmeyi dene? Olmassa ayarlardan home screene resetlemeyi dene
    uzun uzun basmak bir işe yaramıyor inen uygulamarda x işareti çıkıyor sadece bunda hala bekliyor yazıyor.Diğer dedigin secenegı pek anlıyamadım ekranı resetlersem ücretli aldıgım uygulamalarda sılınmezmı ?
  • Telefonu pc ye baglayip itunes uzerinden silmeyi dene yada o yuklemek istedigin uygulamayi pcden yukle sonra pcye bagla teli sycn yap o App yuklenirse donan o yukleme de silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Catalyst -- 18 Eylül 2010; 19:29:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: er10
    uzun uzun basmak bir işe yaramıyor inen uygulamarda x işareti çıkıyor sadece bunda hala bekliyor yazıyor.Diğer dedigin secenegı pek anlıyamadım ekranı resetlersem ücretli aldıgım uygulamalarda sılınmezmı ?

Sadece kategorilendirme falan yaptiysan o gider bide alfabetik siralar appleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 18 Eylül 2010; 19:31:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Catalyst

Telefonu pc ye baglayip itunes uzerinden silmeyi dene yada o yuklemek istedigin uygulamayi pcden yukle sonra pcye bagla teli sycn yap o App yuklenirse donan o yukleme de silinebilir
    oda olmuyor malesef.
  • quote:

oda olmuyor malesef.

Hocam benim yontemi denermisin iddialiyim isine yarayabilir
  • quote:

quote:

oda olmuyor malesef.

Alıntıları Göster
    telefon su anda pc ye baglı zaten itunes dan silmeye calıstım olmuyor maalesef x işareti çıkmıyor sync de ettirdim sonuç nafile.
  • quote:

quote:

oda olmuyor malesef.

Uygulama olarak gormuyor ondan olmuyabilir?
    edit: jbliyse cihaziniz respring yapmayi denedinizmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 18 Eylül 2010; 19:49:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takao

quote:

quote:

oda olmuyor malesef.

Uygulama olarak gormuyor ondan olmuyabilir?
    edit: jbliyse cihaziniz respring yapmayi denedinizmi?

Alıntıları Göster
    hayır jb li değil.

• Siz free olan bir app i iphone uzerinden indirmek istediniz di m? Benim dedigim ayni appi itunes uzerinden pcden indirmeniz indikten sonra iphone u takin scyn yapin. Olmasi lazim bunun
  • quote:

Siz free olan bir app i iphone uzerinden indirmek istediniz di m? Benim dedigim ayni appi itunes uzerinden pcden indirmeniz indikten sonra iphone u takin scyn yapin. Olmasi lazim bunun
    ölede olmuyor ama ben hallettim sorunu internette hiçbir yerde yazmıyor bu sorunun nasıl gıderılecegı aynı durumu yasıyan arkadaslar ıcın yazıyım.Telefonu acıp kapayın :D bukadar bılmıyenler ıcın ıphone da acma kapa olayı usttekı kılıt tusuna ve telefonumuzun ortada bulunan tusuna elımızı kaldırmadan bır sure basılı tutuyoruz ve telefon kapanıyor.Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarada çok teşekkür ediyorum saolun ilgilendıgınız ıcın.
  • Hah bende telefonu kapiyip acmanizi onercektim halletmissiniz siz :)
  • quote:

ölede olmuyor ama ben hallettim sorunu internette hiçbir yerde yazmıyor bu sorunun nasıl gıderılecegı aynı durumu yasıyan arkadaslar ıcın yazıyım.Telefonu acıp kapayın :D bukadar bılmıyenler ıcın ıphone da acma kapa olayı usttekı kılıt tusuna ve telefonumuzun ortada bulunan tusuna elımızı kaldırmadan bır sure basılı tutuyoruz ve telefon kapanıyor.Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarada çok teşekkür ediyorum saolun ilgilendıgınız ıcın.

Telefonunu acip kapamayi bilmeyen var midir acaba
  • quote:

quote:

Telefonunu acip kapamayi bilmeyen var midir acaba

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba;

Konuyu hortlatmış gibi olacağım fakat aynı durum benim de başıma geldi bugün. iPhone üzerinden bir application indiriyordum fakat o anda internet kesildi. "Bekliyor" yazısıyla birlikte gri bir hal aldı uygulama resmi. Üstüne uzun basıp silmek, yukarıda yazanlardan; birde pc den indirip sync etmek gibi, hatta ve hatta arkadaşın dediği gibi en son şimdide açma kapama işlemini yaptım fakat hala değişen bir şey yok. Hala o orada duruyor ve benim canımı sıkmasından ziyade PC den indirdiğimide yüklü zannedip yada anlamayıp onuda yüklemiyor.

Hocam ne yapıcaz bunu bir yardım edin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: oKns

Arkadaşlar merhaba;

Konuyu hortlatmış gibi olacağım fakat aynı durum benim de başıma geldi bugün. iPhone üzerinden bir application indiriyordum fakat o anda internet kesildi. "Bekliyor" yazısıyla birlikte gri bir hal aldı uygulama resmi. Üstüne uzun basıp silmek, yukarıda yazanlardan; birde pc den indirip sync etmek gibi, hatta ve hatta arkadaşın dediği gibi en son şimdide açma kapama işlemini yaptım fakat hala değişen bir şey yok. Hala o orada duruyor ve benim canımı sıkmasından ziyade PC den indirdiğimide yüklü zannedip yada anlamayıp onuda yüklemiyor.

App store den bir daha indirmeyi denediniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naples

quote:

Orijinalden alıntı: oKns

Arkadaşlar merhaba;

App store den bir daha indirmeyi denediniz mi?

Naples Merhaba;

Bir önceki mesaj da yazdığım gibi tekrar söylüyorum, evet indirdim ve sync etmeyi denedim. Fakat ne app yüklendi yerine nede diğerini sildi. Sanırım yarıda kalan applications'ı yüklü olarak farzediyor ve tekrar yüklemiyor. App Store'a girdiğimde de "Yüklü" olarak gözüküyor

Bu ne enteresan bir iştir hocam yokmu bunun bir çözümü ?

• bende de olduğu zaman kapatma tusuyla home tusuna basarım apple logosu gözükünce home tusunudan elimi çekerim ve açtığımda uygulama giderdi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.