|
Bildirim
Benim anlamadığım koskoca google uygulamaları kontrol etmeden mi play store a yüklüyor? Bunu yapacak bi ekipleri veya donanımları yok mu?
Ben bunun altında kötü niyet ararım.. |
yıllardan beri android kullanıyorum daha başıma hiç o tarz bir şey gelmedi. tanıdığım çok zengin bir adam var o da s22 ultra kullanıyor olsa ona olurdu. her haberde iosa ekmek çıkarmayı bırakın artık bilinçli kullanıcı olmadıktan sonra her yerde her şekil dolandırılırsın. ios bana para verse bu kadar savunmam ya heryerde. ne iosmuş arkadaş.
|
Bilinmeyen o kadar var ki
Android market çöp den ibaret |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 23 Ekim 2022; 17:44:45 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
iOS u savunmuyorum birincisi zaten söyledim hiçbir zaman yüzde yüz güvenli bir şey yok diye ve ikincisi iOS ile android arasındaki illegal işlerin ne kadar kolay veya zor olduğunu anlatmaya çalıştım ve özellikle android kullanıcıları daha dikkatli olmalı demek istedim ve yine vurgulamak istediğim nokta ise sen ben istediğimiz kadar dikkatli olalım yanımızdaki kişi arkadaşımız veya akrabamız ne kadar dikkatli olup olmadığı biliyoruz bu konuyada dikkat ermekte fayda var demek istedim neyse siz bilirsiniz beni istediğiniz gözle görebilirsiniz EDİT: emin ol dediğin gibi bi düşüncem olsaydı uzun yazmazdım detaya girmezdim direkt android çok güvensiz vs deyip dalga geçerdim hem iPhone hem de android kullanıyorum ben telefon bilgisayar sektöründeyim az önce söylediklerimi her gün mutlaka birilerine söylediğim şeyler zaten < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 23 Ekim 2022; 18:5:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
%90 bilmiyor işte. Sorun orada. Bu bütün sistemler için geçerli. |
|
Google'ın paraya doyamadığı günlerin artıkları. |
sağlayıcısına güvenmediğiniz uygulamaları yüklemezseniz sorun olmaz |