Şimdi Ara

İphone Yasal Unlock Factory Unlock Simfree (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
29
Favori
82.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gsmhacker@hotmail

Hepinize tavsiye ederim sorunsuz hızlı ve ucuz en iyi server şu anda burda. Doğubankta gördüm buradan fiyat alıyorlar. IPHONE SIM FREE SERVER

Sallamaaaaaaaaaaaaaaa :D
  • mrb ömer bey size bi sorum olacak.yurt dışından bi arkadaşımın getirdiği iphone 4s 32gb var.telefon bana geldıgınde geveyle kullanıyordum pasaport kaydınıda yaptırdım.kullandıgım sırada iphone 5.1.1 di yazılım güncelleme mesajı geldı ios6 bende bunu yukledım ve sonrası bidaha telefonumu aktıve edemedım telefon canada dan alınmış sasktel diye bi telefon operatorunden telefonumu aktive edemiyorum :( birde factory unlock yapabilirimiyiz bu cihaz için?yardımı olursanız çoook sevinirim.

• mrb ömer bey size bi sorum olacak. yurt dışından bi arkadaşımın getirdiği iphone 4s 32gb var.telefon bana geldıgınde geveyle kullanıyordum pasaport kaydınıda yaptırdım.kullandıgım sırada iphone 5.1.1 di yazılım güncelleme mesajı geldı ios6 bende bunu yukledım ve sonrası bidaha telefonumu aktıve edemedım telefon canada dan alınmış sasktel diye bi telefon operatorunden telefonumu aktive edemiyorum :( birde factory unlock yapabilirimiyiz bu cihaz için?yardımı olursanız çoook sevinirim.
  • Merhaba

Hocam İngiltere Orange stokta yok deniyor sitenizde. Ne zaman başlayacaktır sim kilit açma işlemi o operatör için?
  • iphone ingiltere orange t-mobile açıldı

iphone sim kilit için bayi bölümümüz açıldıwww.anahtarbayi.com

kilitsiz günler dilerim
    www.kilitsiz.com
    Ömer Bilge Tekin
    0533 205 50 92

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• almanya t-mobile iphone 4 acabilrmisiniz acaba ve kaç lira olur ?
  • Ömer bey gecen hafta ıphone 4 ümü actı.
    Kesinlikle 1 gun bıle surmeden cozume kavusması benı cok mutlu ettı.

Birde sımdı Almanyadan bir Iphone 5 getırdım.
    ama o bıraz sorunlu olcak gıbı. kara lıstede vs dıyenler oldu.
    bugun kendısıne odememı yaptım. yarını heyecanla beklıyorum.
    hayırlısı bakalım ama

Eger acılırsa Ömer beye nasıl tesekkur edecegımı bılmıyorum.
    Onlıne olupta sehır dısından bu kadar guven kazanan bırı daha yoktur sanırım.

KOCAMAN TESEKKURLER KENDİSİNE ve izmirden SELAMLAR..
  • Tmobile almanya iphone 4 5.1 yardimci olabilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • t-mobile için bişey diyebilcek kimse yokmu ?
  • Selamlar Omer Bey,

Canada - Rogers'dan alinmis Iphone 4 var elimde, sitenizde 240tl verilen fiyat dogru mudur ? Yani suan icin yapabiliyor musunuz ? Eger yapiyorsaniz acil islemlere baslamam gerekiyor. Tesekkurler.
  • Kanada rogers / fido açılıyor işlem yaptırabilirsiniz

kilitsiz günler dilerim
    www.kilitsiz.com
    Ömer Bilge Tekin
    0533 205 50 92

• abicim herkese cevap veriyosun. neden t-mobile açılıyor mu açılmıyor mu cevaplamıyosun ?
  • t-mobile 0124 - 0125 -ile başlayan imei numaraları için şu an

kilitsiz günler dilerim
    www.kilitsiz.com
    Ömer Bilge Tekin
    0533 205 50 92

• selamlar ömer bey. abd LL modeli 01 imei için unlock yapıyormusunuz? fiyatı nedir acaba?
  • 0124 0125 dediğinz imeiller zatn kontratı bitmiş imeiller sitesinde bedavaya açıyorlar bunun hiçbir espirisi yok. önemli olan 0128leri açmanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz_sakal

selamlar ömer bey. abd LL modeli 01 imei için unlock yapıyormusunuz? fiyatı nedir acaba?

linkte bulabilirsinizhttp://www.kilitsiz.com/Urun/ATveT-Amerika-Iphone-Unlock-sim-kilit-factory-unlock-pmu2.html

kilitsiz günler dilerim
    www.kilitsiz.com
    Ömer Bilge Tekin
    0533 205 50 92

• isvec tele2 factory unlock yapan, yada yaptirabilecegim biyer varmi arkadaslar ?

bilgisi olan yazin lütfen, tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TCJUDAS

AT&T Amerika yasal unlock (MODEL NO sonu LL olan imei 01 ile başlayan)

Sprint Amerika yasal unlock başladı (MODEL NO sonu LL olan imei 99 ile başlayan )

www.kilitsiz.com Kredi Kartı İle Ödeme Seçeneği

bayilik bölümümüzwww.anahtarbayi.com

selamlar ;

Tüm iphone lerin factory unlock larını yapıyoruz
    yurt dışından alınmış tüm iphone ler Türkiye den alınanlar gibi çalışıyor jailbreak yada unlock kartlarına ihtiyaç duymadan iphone unuzu kullanabilirsiniz güncelleme yapabilirsiniz
    iphone bir kez unlock yapılınca tüm kartlarla çalışır ve bir daha asla kilitlenmez son sürüm güncelleme artık kabus olmaktan çıkar
    iphone u göndermenize gerek yoktur direkt operator den açıyoruz

Factory Unlock işlemi operator ün koyduğu simlock u kaldırması ve apple nin itunes aracılığı ile iphone u açması ile çalışıyor unlock yaptıracağınız iphone un hangi ülkeden satıldığı ve hangi operator tarafından kilitlendiğini biliyorsanız unlock yaptırabilirsiniz eğer ülke ve operator ü bilmiyorsanız iphone operator detector servisimiz var size iphone unuz hangi ülkeden satılmış hangi operator e kilitli söyleriz

Factory Unlock yapıldıktan sonra iphone u Türkiye'den alınmış iphone gibi kullanırsınız güncelleme yaparsınız ve kendi kartınızla aktif hale getirirsiniz jailbreak yapmanız gerekmez gevey benzeri kartları kullanmanıza gerek kalmaz Factory Unlock yapılan iphone bir daha kilitlenmez

telefonlarımız : 0533 205 50 92
    Bodrum Telekom Ömer Tekin

iphone yasal unlock

www.kilitsiz.com
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Yaptiginiz islem Sim unlock mu?
    Imei nr kaydi da yapiyor musunuz?
    Bu fiyat her ikisi icin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ikisi farklı şeyler

biz simlock kaldırırız siz tüm kartlar ile kullanırsınız

eğer Türkiye de kullanacaksanız kayıt yaptırmak zorundasınız bu işlemi abone merkezlerinden yapabilirsiniz

kilitsiz günler dilerim
    www.kilitsiz.com
    Ömer Bilge Tekin
    0533 205 50 92

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.