Şimdi Ara

İphone Yasal Unlock Factory Unlock Simfree (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
29
Favori
82.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • linkten satın alsın açalımhttp://www.kilitsiz.com/Urun/Netcom-Norvec-Iphone-unlock-sim-kilit-Factory-Unlock-pmu11.html

www.kilitsiz.com
    Iphone Factory Unlock tamamen yasal bir işlemdir biz operatörün koyduğu kilidi açarız siz itunes ile günceller kullanırsınız
    işlem sadece IMEI numarası ile yapılır iphone u bize yollamanıza gerek yoktur.
    işlem tamamen güvenlidir açılmayan iphone un ücreti iade edilir
    Iphone bir kere Factory Unlock olduğunda bir daha asla kapanmaz
    bizim açtığımız Iphone asla kapanmaz
    herhangi bir sorunda bize tcjudas@msn.com dan ulaşabilirsiniz
    telefon numaramız 0533 205 50 92 / 0252 319 58 38
    www.kilitsiz.com

IPHONE FACTORY UNLOCK TÜRKİYE RESELLERİ ÖMER BİLGE TEKİN

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• teşekkürler ama bizim arkadaş sahibinden.comda halletmiş sim kilidi.şimdi sıra imei no kaydetmede.peki imei kaydı yapıyor musunuz?yapıyorsanız en son ne kadara olur yani harç hariç o standart sanırım 100tl,yani pasaport kaydı?
  • Yasal Kayıt yapıyoruz linkten inceleyinhttp://www.kilitsiz.com/Urun/IPHONE-Yasal-Kayit-pmu17.html

www.kilitsiz.com
    Iphone Factory Unlock tamamen yasal bir işlemdir biz operatörün koyduğu kilidi açarız siz itunes ile günceller kullanırsınız
    www.kilitsiz.com

• Hocam soru sormuştum cevap vermemişsiniz, telefonu sorgularken activated bölümünde no yazıyordu, telefon kilidi açıldıktan sonra sorun olurmu ? birde fransa orangeler nezamana açılır? 13 kasımda ödeme yapmıştık. ona göre bir arkadaşa önermeyi düşünüyorum, teşekkürler :)
  • activated no = kendi kartı ile hiç aktif hale gelmemiş
    sıkıntı yok

sipariş sorgulamasını sipariş numarası ile site üzerinden yapabilirsiniz

www.kilitsiz.com
    www.kilitsiz.com

• Bugün sizi aradığımızda bloke olduğunu söylemiştiniz 10-18 gün demiştiniz, şu anda normal sistemin 9. günündeydik, 9 gün dahamı bekliycez, yoksa en baştan 10-18 günmü bekliycez öğrenebilirmiyiz, kusura bakmayın çok soru sordum :)
  • iphone 4-4S iphone 5 değişimi

Iphone kullanıcılarına iphone 5 deneyimi fırsatı
    kullandığınız iphone 4 veya 4S inizi iphone 5 e yükseltebilir sıfır ambalajında simfree iphone 5 sahibi olabilirsiniz
    değişim işlemi apple store dan yapıldığı için yeni iphone 5 iniz 1 yıl uluslararası garantiye sahip olur ve ambalajı açılmamış şekilde yollanır
    Siyah ve Beyaz renk seçeneği mevcuttur.

sim kilitli kırık dökük Türkiye'de çalışmasında engel bulunan sadece bir Türk kartına tanımlanmış iphone sahipleri bu hizmetten yararlanamazlar.

iphone 4S ile iphone 5 değişimi için http://www.kilitsiz.com/Urun/Iphone-4S-ile-Iphone-5-degisim-hizmeti-pmu64.html

iphone 4 ile iphone 5 değişimi için http://www.kilitsiz.com/Urun/Iphone-4-iphone-5-Degisim-Hizmeti-pmu65.html

kilitsiz günler dilerim
    www.kilitsiz.com
    Ömer Bilge Tekin
    0533 205 50 92

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer B. Tekin -- 25 Kasım 2012; 15:58:00 >

• Hocam bulgaristan Globul ve Mtel için unlock gelişmesi var mı?
  • hayır henüz bir gelişme yok

kilitsiz günler dilerim
    www.kilitsiz.com
    Ömer Bilge Tekin
    0533 205 50 92

• Merhaba almanya vodafone iphone 4 cihazım var simlocklu 27/11/2012 tarihinde kontratı bitti ama cihazım hala açılmadı bilginiz varmı acaba yardımcı olabilirseniz şimdiden teşekkürler.
  • Hocalarim iyi gunler..T mobile avusturya kontrat suresi dolmasina siteye gore 3 ay var.ama dev mk ve s url gibi 4-5 siteden baktim unlocked gozukuyor.sizce ne yapmaliyim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone kontrat süresi bitince açılmaz unlock yaptırmalısınız

ücretsiz sorgulama siteleri kesin sonuç vermiyor bizim siteden sorgulatın

kilitsiz günler dilerim
    www.kilitsiz.com
    Ömer Bilge Tekin
    0533 205 50 92

• Merhaba arkadaşlar, fransadan aileme kilitsiz diye aldırdığım iphone 4s kilitli çıktı (adam aldıktan 2 gün sonra aileme satmış.) internette, gittiğimiz operatörlerde herkez açılmaz derken, internetten ömer beyin sitesine rastladım, bir umutla siparişimi verdim. 10. günde bize telefonun bloke olduğunu bildirdi, hiçbir ekstra ücret istemeden, bir süre daha beklememiz gerektiğini söyledi, tüm umudumu kaybetmişken 4. günde ömer beyden telefon aldık, hemen telefoncuya koşarak açtırdık. her sorgulama sitesine baktığımda locked yazan telefonum artık unlocked gözüküyor.

Teşekkürler ömer bey! tüm iphone kullanıcılarına öneririm, internette bukadar çok dolandırıcı varken en doğru kişiye gelmişim!

NOT: telefon orange operatöründen alındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z.umut -- 1 Aralık 2012; 18:07:19 >
  • herkese iyi akşamlar ilk olarak sunu sormak istiyorum yurtdışındayken de factory unlock yapılabilir mi ?
  • Benim o kadar param yok ama elimde kilitli bi iphone 3gs var LL kodlu bana yardım referansında bulunurmusun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DSM -- 3 Aralık 2012; 2:23:18 >
  • 3gs baseband orjinal ise arayın yardımcı olayım

iphone u açtırmak için bulunduğunuz ülke fark etmez

kilitsiz günler dilerim
    www.kilitsiz.com
    Ömer Bilge Tekin
    0533 205 50 92

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer B. Tekin -- 3 Aralık 2012; 9:39:05 >

• Size Avusturalya kilitli iphone pm atmıştım ama dönüş yapmadınız.Bende Ebay üzerinden 20 $'a açtırdım telefonu..
  • Ömer bey selamlar, elimde iphone 4 16 gb black unlock ve pasaport kayıtlı cihazım var..

Sitenizde iphone 5'e yukseltmek için kdv dahil 1.500 TL yazmışssınız.Şimdi anlamadığım nokta şu; telefonumuzun üzerinemi 1500 TL vereceğiz yoksa telefonumuzu bir meblağa sayıp uzerine sizin eklediğinizimi vereceğiz?

Aydınlatırsınız sevinirim, iyi forumlar..
  • değişim için ödemeniz gereken fark o

12 sinden sonra fiyat değişecek biraz bekleyin

kilitsiz günler dilerim
    www.kilitsiz.com
    Ömer Bilge Tekin
    0533 205 50 92

• Hepinize tavsiye ederim sorunsuz hızlı ve ucuz en iyi server şu anda burda. Doğubankta gördüm buradan fiyat alıyorlar. IPHONE SIM FREE SERVER
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.