Şimdi Ara

İphone Yasal Unlock Factory Unlock Simfree (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
29
Favori
82.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TCJUDAS

iphone unlock olduktan sonra her yeni güncelleme çıktığında yaparsınız

iphone yasal unlock Türkiye reselleri
    ömer tekin bodrum telekom
    0533 205 50 92
    www.kilitsiz.com

t-mobile almanya kaça açtırıyorsunuz.
  • kontrat süresi bitenler ücretsiz
    diğerleri için imei numarası lazım istersen tcjudas@msn.com a yolla kontrol edeyim

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ömer bey merhaba elimde avusturya dan alınma kontratı bıtmıs t mobıle iphone 4 var ,telefonu aktiv ettirtim telefoncuda ve unlocku da kaldırmasını istedim o da t mobıle maıl attıgını 2 gun -1 ay arasında acılabıl-ılcegını yanı bunun karsı operatore kalıgını soyledı yardımcı olabılır mısınız ?
  • t-mobile avusturya kontrat süresi biten cihazlarını açıyor ancak oraya bir ödeme yapmak gerekiyor sanırım operatör ile irtibat kurmalısınız

• ios 7 apple kimliği sorunu (güncelleme sonrası apple id ve password kabul etmeme)

http://www.iphonesorgu.com/Haber/ios-7-apple-kimligi-sorunu-pmn6.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer B. Tekin -- 20 Eylül 2013; 12:45:58 >

• Tcjudas kullanıcı adlı Ömer Bilge Tekin dolandırıcıdır, internet üzerinde bir kaç ticari sitesi bulunan şahısla yaptığınız hiç bir işlemin güvencesi yoktur, para iadesi vs yapmamaktadır. Yaptığı işlemlerin garantisi yoktur, bilgilerinize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imarslan -- 27 Kasım 2013; 18:09:24 >
  • sonu LL ile biten iphone 3gs icin simfree ucreti nedir hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 liraydı
    ancak USA AT&T şu an çok pahalı 120 lira

• quote:

15 liraydı
    ancak USA AT&T şu an çok pahalı 120 lira

Şuan kontratı bitmiş iphone 4 At&t factory unlock güncel fiyatı nedir
  • D O L A N D I R I L M A

TCJUDAS Ömer bey'e 24 nisan 2013 te 115 tl zıraat bankasına tc ile para yatırarak ve kendisinede 85 tl ücret göndererek iphone 4 cihazımın kilidini açması için görüştük ve Telefonum açıldı daha sonrasında sorun olmayacağını ve sürekli kullanabileceğimi söyledi fakat dün telefonuma msj geldi ve telefonum ptesi günü kapanacak, bunun üzerine Ömer beyi yaklaşık 40 defa aradım, 10 defa mail attım fakat dünden buyana nebir telefonuma yanıt verdi nede mailime yazıklar olsun diyorum, buda doladırılmanın başka şekli sanırım, ben bu telefonu kırarım ama bunuda kendisinin yanına bırakmam.
  • Ömer Bilge Tekin adlı şahıs hakkında dolandırıcılık ve kaçakçılıktan ankara adliyesine suç duyurusunda bulunacağımı bildiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imarslan -- 27 Kasım 2013; 18:05:09 >
  • Kişinin iletişim bilgileri be dilekçe örneğini en kısa zamanda buraya ekleyeceğim.

• @bhengin
    @imarslan
    Yapılan işlemin bizim ile ilgisi yok işleminiz çözülsün diye elimizden geleni yapıyoruz
    anahtarbayi bölümünden yapılan işlemlerde muhatap anahtarbayi.com dur

• Ömer Bilge Tekin adlı şahısla bugün telefonda görüştüm, paramın iadesini istedim, bana iade etmiyorum dava aç diyecek kadar da aşağılık bir dolandırıcıdır. Anahtar bayi diye yönlendirdiği yer başka bir kişi değildir, yine kendisiyle görüşüldü, para kendisine gönderildi. Ayrıca yalancı birisidir, benim telefonum için verdiğim parayı iade etmiyor, (560 TL) halbuki başlarda açılmazsa telefon para iadesi yapacağını söylemişti, ben yeni telefon aldım, eskisini gönderdim, çünkü ocak ayından beri kapalı telefonum, bana telefonu açacağını söyledi.

Evrakları avukatlara iletmiş bulunmaktayım, isteyen olursa avukat bilgilerini özelden iletirim. Dava açmanız sonucunda ödediğiniz para tazmin edilir, telefonunuz şahıs tarafından açıldıysa, illegal yolla açılmış demektir, kandırıldığınızı, dolandırıldığınızı veya illegal olarak açıldığını bilmediğinizden dolayı, ödediğiniz her kuruşu tazmin edebilirsiniz, telefonu açılan açılmayan herkes için geçerlidir bu. Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imarslan -- 27 Kasım 2013; 18:11:36 >

• quote:

@bhengin
    @imarslan
    Yapılan işlemin bizim ile ilgisi yok işleminiz çözülsün diye elimizden geleni yapıyoruz

Ben işlemin çözülmesini istemiyorum, para iademi istiyorum, yaptığın işin kanunsuz olduğunu öğrendim. İşlem istemiyorum. Bilginiz olsun. Gerçi siz yalancı olduğunuz için, işlemin çözülmesi dediğiniz olay da yalan, hesabınıza parayı aktarıyorum şu an yoldayım demeniz de yalan, paypal dan gönderirim bu akşam demeniz de yalan, tabi ki suçu anahtar bayiye atmanız da yalan olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imarslan -- 27 Kasım 2013; 18:12:33 >
  • quote:

@bhengin
    @imarslan

Anahtar bayiden yapılandan mesul değilmiş, parası kendi hesabına yatan kişi, suçu olmayan birine atmaya çalışmaktadır. aşağıdaki döküm, işlemi 21.12.2012 tarihinde yaptığımı gösteriyor. bu zamandan beri şahıs beni kandırmakta, ben de şahısa inanmaktaydım. Bu belgeye ek olarak telefon görüşmelerinin tarihleri ve süreleri, aldığım ve attığım mesajlar, aldığım ve attığım e-postalar eklenerek avukata verilmiştir. Cuma günü ankara savcılığına pazartesi günü şahsın iletişim bilgilerinin olduğu adresteki savcılığa iletilecektir. bu şekilde illegal yoldan telefon açtıran herkes parasının tazmini için benimle özelden iletişime geçebilir. Bu konunun yasal olmadığını, şahsın internet sitelerindeki "IPHONE YASAL UNLOCK" ibaresinin tamamen hile olduğunu, benim de kanun ve kurallara hakim olmamamdan dolayı bu hileye aldandığımı, şahıs beni dolandırana kadar bunun yasal olup olmadığını bilemediğimi belirtirim. Bu sebeple telefonu açılan kişiler de açılmayanlar kadar mağdurdur. Telefonlarınız her an kapanabilir. Bilgilerinize sunarım

• Kendi sitemimizden yaptığımız işlemlerin tümü sorunsuz
    sizin için bir başka sistem üzerinden işlem yaptırdık
    aracılık yaptığımız bir işlemde sorumluluğu kabul etmemize rağmen işi yokuşa sürüyorsunuz
    üslup konusunda hiç bir şey demiyorum

• Ben parayı sizin adınıza sizin hesabınıza sizinle konuştuktan sonra gönderdim. Hala parayı iade etmiyorsunuz ahkam kesiyorsunuz. Yalancı ve dolandırıcısınız. Telefonu yüzüme küfrederek kapatacak kadar ahlaksız insansınız. Yazdıklarını sil paranı vereyim demeniz de başka bir ahlaksızlıktır. Mesele para meselesini geçti, benim dolandırılma meselem olmuştur. Yazdıklarımın arkasındayım ve dolandırıcı olduğunuzu herkes duyana kadar bu işin peşini de bırakmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imarslan -- 27 Kasım 2013; 18:15:11 >
  • Tcjudas kullanıcı adlı Ömer Bilge Tekin dolandırıcıdır, internet üzerinde bir kaç ticari sitesi bulunan şahısla yaptığınız hiç bir işlemin güvencesi yoktur, para iadesi vs yapmamaktadır. Yaptığı işlemlerin garantisi yoktur.

27.11.2013 tarihinde ankara savcılığına dilekçe verilmiştir. Kişi için dolandırıcılık ve kaçakçılık hakkında dava istemi ile verilen dilekçemin yanı sıra BTK ya dilekçe ile kişinin yaptığı işlemler de bildirilmiştir. Kişinin paramı hala ödememiş olduğundan dolayı kamu davasının ardından tazmin davası da açılacaktır. Konuyla ilgili avukatım kendisiyle daha sonra iletişime geçecektir.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.