Şimdi Ara

İphone Yasal Unlock Factory Unlock Simfree (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
29
Favori
82.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konu ile ilgili son mesajımdır. Konu artık dava sürecine girmiştir. Şahıstan şikayeti olan kişiler aşağıdaki dilekçeyi verebilirler, ya da imzalayıp imarslan@mitear.com adresine mail atarlarsa şirketimizin hukuk departmanındaki arkadaşlar sizinle iletişime geçip, hiç bir avukat ücreti talep etmeyeceklerdir. Şahıs hakkında önümüzdeki hafta tüketici mahkemelerine başvurulacak ayrıca tazmin davaları da açılacaktır.
    Saygılar...

MÜŞTEKİ​: İhsan Mustafa ARSLAN, TCKN: 16123XXXXXX, Adres: Büyükesat Mh. Uğur Mumcu Cd. 35/9 G.O.P. Çankaya/ANKARA, Gsm: 054X XXX XX 49

ŞÜPHELİ​: Ömer Bilge Tekin
    Şüphelinin “www.kilitsiz.com/müşteri-hizmetleri” İnternet Sitesindeki Bilgileri :
    Ünvanı : Sena İletişim
    Vergi Dairesi : Bodrum Vd. Vno: 2370275635
    Merkez Adresi : Atatürk Bulvarı No 46 Konacık/Bodrum/MUĞLA
    Fax : +90 (252) 319 30 29
    Email : tcjudas@msn.com
    Gsm: 0533 205 50 92
    Çağrı Merkezi
    0850 302 28 97

SUÇ​: Nitelikli Dolandırıcılık
    SUÇ TARİHİ​: 21 Aralık 2012

AÇIKLAMALAR​:

2012 Aralık ayında Avusturalya’dan dönmeden önce almış olduğum iki adet İphone 5 marka telefonuma 2013 Ocak ayında " ... IMEI nolu cihaz KAYIT DISI dir, 1 hafta icinde kapatilacaktir, satin aldiginiz yere basvurunuz" mesajı gelmesi üzerine BTK'yı aradığımda pasaportuma yurt dışından girişte damga vurulmadığı için kayıt işlemi yapılamayacağı söylendi. Ben de internetten ne yapabilirim diye ararken, Şüpheli Ömer Bilge Tekin’in iletişim bilgilerinin yer aldığıwww.anahtarbayi.com vewww.kilitsiz.com adresleri üzerindeki (birebir aynı görünümlü iki site ) “Iphone Yasal Unlock” ibaresinden dolayı, yasal bir işlem yapılacağını düşünerek, şüphelinin yukarıda yazılı telefonunu aradım ve durumu anlattım.

Şüpheli tamamen yasal olarak kayıt yapıldığını, herhangi bir sorun yaşamayacağımı belirterek 550,00 TL ödemem gerektiğini söyledi. Bunun üzerine Kuveyt Türk Katılım Bankası IBAN: TR 2100 2050 0000 7907 XXXX XXXX nolu hesabımdan şüphelinin İş Bankası Muğla/Konacık Şubesi IBAN: TR13 0006 4000 0013 6120 0925 54 nolu hesabına yasal kayıt işlemini yapması için 21.12.2012 tarihinde 550,00 TL EFT yaptım. Ödemeyi yaptıktan bir süre sonra da bir kaç defa çeşitli sürelerde yurtdışına gidip geldim. Yurt dışından geldikten sonra artık pasaportumda yeni tarihli giriş damgası da bulunduğu için telefonumu kaydettirebilirdim. Fakat şahıs benim telefonumun BTK’daki küçük bir aksilik yüzünden açılmadığını, işlemin devam ettiğini söyleyerek beni aylarca oyaladı. Bu konuya ilişkin mail yazışmalar ektedir.

Hatta en son paramın iadesini istediğimde, paramı vermeyeceğini söylemiş, kendisini şikâyet edeceğimi söylediğimde ise “git nereye şikâyet edersen et” demiştir. Şüpheli hakkında internet üzerinden yaptığım araştırmada

http://forum.donanimhaber.com/m_55395243/ mpage_11/tm.htm forum internet sitesinde Hakan Engin adlı, “bhengin” kullanıcı adlı kişinin ;

“TCJUDAS Ömer bey'e 24 nisan 2013 te 115 tl zıraat bankasına tc ile para yatırarak ve kendisinede 85 tl ücret göndererek iphone 4 cihazımın kilidini açması için görüştük ve Telefonum açıldı daha sonrasında sorun olmayacağını ve sürekli kullanabileceğimi söyledi fakat dün telefonuma msj geldi ve telefonum ptesi günü kapanacak, bunun üzerine Ömer beyi yaklaşık 40 defa aradım, 10 defa mail attım fakat dünden buyana nebir telefonuma yanıt verdi nede mailime yazıklar olsun diyorum, buda doladırılmanın başka şekli sanırım, ben bu telefonu kırarım ama bunuda kendisinin yanına bırakmam.”

Yazısını gördükten sonra şüphelinin başka kişilere de aynı dolandırıcılık eylemini yaptığını öğrendiğimde artık mail yolu ile hakkımı istememin faydasız olacağını düşünerek Sayın Savcılığınıza başvurmak durumunda kaldım.

Şüpheli beni yasal bir işlem yaptığına inandırarak kandırmış, yapacağı işlem için kendi hesabına 550,00 TL havale yaptırarak beni zarara uğratmış ve kendisine çıkar sağlamıştır, özetle şüpheli Ömer Bilge Tekin beni internet sitesi aracılığı ile dolandırmıştır.

DELİLLER​: Şüphelinin tcjudas@msn.com adresi ile tarafıma ait i.m.arslan@gmail.com adresi arasında yapılan elektronik posta yazışmalarının dökümleri, şüpheli ile yapılan görüşmelerimden bir kaçının ses kaydı, şüpheli ile telefon görüşmelerimin tümünün operatör şirketinden aldığım tarih be süre çizelgesi, şüphelinin dolandırıcılık eylemine araç olarak kullandığı sitenin dökümleri, şüpheliye yapılan ödemeye ilişkin dekont ve hesap ekstreleri. (İstenildiği takdirde mail şifrelerimi sunabilirim)

SONUÇ ve İSTEM​:
    Tüm bu anlatılan hususlar ışığında şüpheli Ömer Bilge Tekin’in tarafımı yukarıda anlattığım şekilde dolandırması nedeni ile şüpheli hakkında kamu davası açılmasına ve cezalandırılmasının sağlanmasına karar verilmesini saygılarımla takdirlerinize arz ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merak etme kardeşim biz simlock işini düzgün yapıyoruz bizden şikayeti olan yok
    senin niyetin belli bekleyelim ve görelim

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Benim niyetim nedir @TCJUDAS ? Ben sizinle konuştuğumda pasaportum var, süresiz açılsın dediğim telefonum için 550 TL yatır olur demediniz mi? Yurtdışına bir daha çıkışımda, geri döndüğümde, pasaport var dediğimde, gerek yok senin işlemin tamam, ama pasaportunu ben alabilirim 100 TL karşılığında demediniz mi? Ben şu anda da yurt dışındayım, bu sabah geldim, yine telefonumu kaydettirebilecek durumdayım, yine de kaydettirmeyeceğim. İnsanlara yalan söylemeyin, sanki ben suçluymuşum gibi niyetimin farklı olduğunu söylemeyin. Ne niyetim olabilir ki? Sizin gibi bir dolandırıcıyı afişe etmekse niyetim belki bir nebze haklı olabilirsiniz. Bir de bana hitap edecek olursanız bir daha kardeşim vs şeklinde hitap etmeyiniz, her türlü sizden üstün bir insana hitap ediyorsunuz, en azından ben dolandırıcı ve yalancı değilim, problem yaşadığım insanların yüzüne telefon kapatmıyorum, telefonlarına cevap veriyorum, hatalıysam özür diliyorum.
    Sizden başka herkese saygılarımı iletiyorum, saygıya layık insanlara saygılarımı sunuyorum.

Düzenleme;
    Simkilit sorunsuz yapıyoruz denilen işlem için savcılığa verilen delil belgenin biri eklendi, dikkatli arkadaşlar yazılanlardaki sorunsuz yapıyorum dediği şeyi şahsın sitesindeki açıklamalardan görebilir ne kadar sorunsuz yaptığını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imarslan -- 28 Kasım 2013; 12:36:41 >

• ATT kilitli 2 adet telefonumu size unlock ettirecektim ama bu problemi görünce vazgeçtim. Ne olursa olsun, bir kişi birine bu kadar öfke kusuyorsa bir sebebi vardır ve siz müşterinizi memnun edememiş düşman edinmişseniz bu çok ciddi bir problemdir, sonuçta yaptığınız iş hizmet. Durumu sizler daha iyi bilirsiniz fakat görüşüm bu... iyi çalışmalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali®

ATT kilitli 2 adet telefonumu size unlock ettirecektim ama bu problemi görünce vazgeçtim. Ne olursa olsun, bir kişi birine bu kadar öfke kusuyorsa bir sebebi vardır ve siz müşterinizi memnun edememiş düşman edinmişseniz bu çok ciddi bir problemdir, sonuçta yaptığınız iş hizmet. Durumu sizler daha iyi bilirsiniz fakat görüşüm bu... iyi çalışmalar

Sayın @Ali®,
    Kesinlikle tavsiye etmiyorum, yasal işlemler devam ediyor, @TCJUDAS kullanıcı adlı Ömer Bilge Tekin paramı hala iade etmiş de değil. Yasal süreç malesef biraz yavaş işlediği için sonuca bağlanmadı, bağlandığı zaman burada açıklayacağım.
    Saygılar

• Konunun yeni bir sahibi olmuş gibi cevap yazan arkadaşımız var

simlock işlemi yaptırmak isteyen arkadaşlar konuyu tam okurlarsa iyi olacak

• Konunun sahibi dolandırıcı olup çözüm arayan insanların paralarını cebe atacak kadar insanlıktan nasibini almamış ise benim de o kişiden işlem yaptıracak kişileri uyarmam insanlık vazifem oluyor. Benim elimde delilli ispatlı dosyalar, resimler, dekontlar var. Sizin elinizde beni yalanlayacak bir şey var mı? Yalanlayabilir misiniz size gönderdiğim 550 TL'yi geri iade etmediğinizi? Bir de hala üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Ayıptır günahtır. Kuldan utanmazsınız o belli de Allah'tan da mı korkmazsınız?

Ayrıca forumun hepsini okunmasını istemişsiniz, buyrun link vereyim sizin yerinize,https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=75082108&p=1#84480427, konunun başlığı "@TCJUDAS Ömer Bilge Tekin Mağdurları".
    Konu ben buraya üye olmadan açılmış. Bir kişi değilmiş demek ki dolandırdıklarınız.

Bir link daha ekliyorum, şikayet var sitesinden, 2 mağdur kişi daha sorunlarını yazmışlar.

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/33756

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imarslan -- 13 Aralık 2013; 0:36:50 >

• Fotoğrafları yükleyemedim. Resimli Anlatım PDF formatını isteyen mesaj atsın.

ORANGE FRANCE OPERATÖRÜ ÜCRETSİZ UNLOCK NASIL YAPILIR?
    Sizden ricam, işlem bitince yazının sonunu da okumanız.
    Fransız(Fransa) Orange Operatörü ( Orange France SA ) satın alınan ve Kilitli(LOCK) olan bir iPhone’u resmi(yasal) yollardan nasıl açacağımızı anlatacağım. Bizzat arkadaşımla deneyerek yaptığımız ve %100 sonuç aldığımız bir işlem. Bu FACTORY UNLOCK işlemi tamamen ÜCRETSİZDİR. Bahsettiğimiz gibi en önemlisi YASAL UNLOCK olması, yani JAILBREAK’e, GEVEY SIM’e vs. gerek kalmadan tüm operatörlerin hatlarını kullanabilecek ve Apple’ın tüm güncellemelerinden faydalanabileceksiniz. Ancak bu yöntemle UNLOCK yapabilmeniz için iPhone’unuzun bazı ön koşulları sağlaması gerekir:

ÖNEMLİ NOT: Bu işlem Fransa Orange Operatöründen 14/06/2011 tarihinde kontratlı olarak satın alınan ve IMEI numarası Türkiye’ye giriş(kayıt) yapılan Marka/Modeli “iPhone 4 16GB Siyah” olan ve iOS sürümü “iOS 4.3.3” olan bir cihazda denenmiştir.
    “iPhone arkadaşıma ait ve 14/06/2011 yılında Fransa Orange Operatöründen alınmış. IMEI nosu Türkiye'ye girerken pasaporta kaydedilmiştir. Şimdiye kadar yani 2011’den bu yana, 16/12/2013 yılına kadar GEVEY SIM ile kullanılmıştır. Ama arkadaşım Orange SIM kartını çöpe atmamış, bir gün olur belki lazım olur diye. Aradan 2,5 yıl geçmesine rağmen hat kapanmamış. Ama arama yapılamıyordu. SMS ile İnternet Müşteri Girişi şifresini alınca işimizi hallettik. Yani hattı atmadıysanız ve hattı alalı 3 yılı geçmediyse hattın kapandığını sanmıyorum. Çünkü Müşteri girişi yaptıktan sonra 14/06/2014’e kadar geçerli gibi bir şey yazıyordu.”
    1. iPhone’unuz “Orange France SA” Operatöründen satın alınmış olmalı.
    2. iPhone’unuz “Orange France SA” Operatörü tarafından kilitlenmiş olmalı(LOCK). Yani iPhone’unuz Orange Sim kartından başka Sim kartları tanımamalı ve Orange Sim kartlarından başka sim kartlardan arama yapmamalı. Sorgulamayı
    iphoneimei.info
    iPhoneIMEI.info - Free iPhone IMEI Check - Unlocking Services
    http://iphoneimei.info
    sitesinden yapabilirsiniz.
    3.https://assistance.orange.fr/mobile-tablette/tous-les-mobiles-et-tablettes/depanner/desimlocker-votre-mobile/comment-desimlocker-votre-mobile-votre-tablette-ou-votre-airbox-achete-chez-orange-_80416-81402 adresinden ulaşabileceğiniz üzere “Conditions tarifaires du désimlockage(Unlock Tarife Koşulları)” başlığı altında kontratlı(bağlayıcılı) satın alınan mobil cihazlar için;
    -Satın alındığı tarih 3 aydan fazla ise: Hizmet ücretsiz.
    -Satın alındığı tarih 3 aydan az ise: Hizmet 76€ tahsil edilecektir.
    Mobil kontrat(bağlayıcı) olmadan satın alınmış ise Désimlockage(Unlock) işlemi ücretsizdir. Denilmektedir. Yani cihazı satın aldığınız tarihi en az 3 ay geçmiş olmalı.
    4. Telefonun IMEI numarasını bilmeniz gerekir. (*#06#) yazarak öğrenebilirsiniz.
    5. Bir de E-Posta adresiniz olmalı ki artık herkeste var.
    6. Ve son olarak Orange Operatörünün SIM kartını atmamış olmanız gerekir. Sebebi yazının devamında anlatacağım üzere Türkiye’de Avea, Turkcell, Vodafone Operatörlerinin internet sitelerinde numaramız ile giriş yaptığımız “Online İşlemler(Müşteri Girişi)” menüsüne girebilmemiz için Orange SIM kartına masaj gelecek ve o kod ile profile üye olup online işlem yapacağız. Eğer Orange SIM kartınız yoksa veya kapanmışsa Müşteri Girişi yapamayacaksınız. Tabiki daha önceden hat açıkken siteye üye olmuşsanız istisna.
    7. Sim kartın numarasını bilmelisiniz (Örn: 0640555123 gibi 10 haneli bir numara) Müşteri girişi yaparken gerekli.Böyle bir numara değil de şöyleyse 33640555123, başındaki 33’ü atın ve yerine 0 yazın. Sayının 10 haneli olmasına dikkat edin.
    8. Bilgisayarınızda iTunes’in son sürümü yüklü olmalı.
    9. EĞER 6. Maddedeki şartı sağlamıyorsa benim anlattıklarımın devamını getiremezsiniz ve bu yöntemle kilidi açamazsınız. Başka yol bulmalısınız.

Bundan sonra da “Google Translate” web sayfasını Fransızcayı çevirmek için çok kullanacağız.
    Google Chrome’u yüklersenizwww.orange.fr sitesine girdiğinizde “Bu sayfanın dili Fransızca. Çevrilmesini istiyor musunuz?” diye soracak ve tüm sayfayı Türkçe’ye anlayabileceğimiz kadar çevirecektir.

ŞİMDİ SİZE BU YÖNTEMİ BULMADAN ÖNCE NELER YAPTIKLARIMI ANLATACAĞIM. YALNIZ ŞİMDİDEN SÖYLEMEK GEREKİRSE 1. VE 2. ADIMLAR BİZİ SONUCA ULAŞTIRMADI. YİNE DE BİLMENİZİ VE BU ADIMLARI DA DENEMENİZİ İSTERİM BELKİ SİZİNKİNDE BAŞARILI OLUR.

Araştırmalarım sonucu Fransız Orange Firmasına E-Posta atmam gerektiğini öğrendim ve ilk adım olarak bunu yaptım

1. ADIM: ORANGE FRANCE SA OPERATÖRÜNE E-POSTA
    infos.groupe@orange.com adresine aşağıdaki gibi bir Mail attım.
    KONU KISMINA: Désimlocker votre mobile (iPhone 4)-(Factory Unlock for iPhone)

MESAJ KISMINA DA AŞAĞIDAKİNİ YAZDIM. HEM FRANSIZCA HEM DE İNGİLİZCE İKİSİNİ DE GÖNDERDİM:

URGENT
    Mon nom est (FATURADAKİ ADINIZI SOYADINIZI YAZIN)

Mon téléphone mobile est l'(TELEFONUNUZUN MARKA MODELİNİ YAZIN)
    IMEI: (IMEI NUMARASINI YAZIN)

Représentants des clients Bonjour, Orange France SA
    Je vis en Turquie. Je ne peux pas appeler le représentant du service à la clientèle.
    J'ai acheté le (TELEFONUNUZUN MARKA MODELİNİ YAZIN)dans (TELEFONU SATIN ALDIĞINIZ TARİHİ YAZIN). J'ai acheté d'Orange France SA.

J'ajoute accord.(SÖZLEŞMENİZİN ÖRNEĞİ ELİNİZDE VARSA BU KISMI YAZIN YOKSA “J'ajoute accord.” YAZAN KISMI DA SİLİN)

Utilisé pour Orange téléphone est verrouillé. Je veux utiliser une usine déverrouillé la Turquie.
    Parce que c'était (TELEFONU ALALI KAÇ YIL OLMUŞSA RAKAMLA YAZIN) ans depuis que j'ai acheté l'iPhone. (Vous devez débloquer gratuitement au bout de 3 mois. Mais il ya [TELEFONU ALALI KAÇ YIL OLMUŞSA RAKAMLA YAZIN] ans.) Si vous déverrouillez mon appareil, Je vous serais reconnaissant.
    MERCI
    ENGLISH

URGENT

My Name is (FATURADAKİ ADINIZI SOYADINIZI YAZIN)

I wrote in English, because I don't know French.

My Mobile Phone is (TELEFONUNUZUN MARKA MODELİNİ YAZIN)

IMEI: (IMEI NUMARASINI YAZIN)

Hello, Orange France SA customer representatives
    I live in Turkey. I can not call the customer service representative.
    I bought the (TELEFONUNUZUN MARKA MODELİNİ YAZIN)in (TELEFONU SATIN ALDIĞINIZ TARİHİ YAZIN). I bought from Orange France SA.

I'm adding Agreement. .(SÖZLEŞMENİZİN ÖRNEĞİ ELİNİZDE VARSA BU KISMI YAZIN YOKSA “I'm adding Agreement.“ YAZAN KISMI DA SİLİN)

Used for Orange phone is locked. I want to use an factory unlocked as Turkey.
    Because it was past (TELEFONU ALALI KAÇ YIL OLMUŞSA RAKAMLA YAZIN) years since I bought iPhone.(You need to unlock for free after 3 months.
    But [TELEFONU ALALI KAÇ YIL OLMUŞSA RAKAMLA YAZIN] years ago.) If you unlock my device, I would appreciate.

THANKS

GELEN CEVAP AŞAĞIDA. BU OTOMATİK BİR CEVAP (Sorununuzu en kısa zamanda cevaplayacağız. Bilgi içinwww.orange.com vewww.orange.fr adreslerini ziyaret edin, filan yazıyor. 1 Hafta olmasına rağmen cevap gelmedi. Geleceğini de zannetmiyorum. Çünkü Türkiye’de yaşıyorum filan yazmıştım, Fransızların Türkleri sevdiğini sanmam. Gelen mesaj:
    Bonjour,

Vous venez de déposer un message sur le site institutionnel d'Orange. L’adresse e-mail que vous nous avez communiquée va nous permettre de répondre à votre question concernant la vie et le fonctionnement de notre Groupe dans les meilleurs délais.
    Attention : pour toute information relative à nos produits et services, ainsi que pour tout besoin d’assistance, rendez-vous sur le portailwww.orange.fr (ou à défaut le portail Orange de votre pays).
    à bientôt surwww.orange.com
    message généré automatiquement, merci de ne pas y répondre.
    -----------------------------------------
    Hello,
    You have just submitted a message on the France Telecom Orange Group’s corporate site. The email address you have provided will enable us to answer your question concerning our Group’s events and operations as quickly as possible.
    NB For any information on our products and services, and for any assistance you may require, please visit thewww.orange.fr portal (or alternatively your country's Orange portal).
    We look forward to seeing you again soon onwww.orange.com.
    automatically generated message - please do not reply.
    _________________________________________________________________________________________________________________________

Ce message et ses pieces jointes peuvent contenir des informations confidentielles ou privilegiees et ne doivent donc
    pas etre diffuses, exploites ou copies sans autorisation. Si vous avez recu ce message par erreur, veuillez le signaler
    a l'expediteur et le detruire ainsi que les pieces jointes. Les messages electroniques etant susceptibles d'alteration,
    Orange decline toute responsabilite si ce message a ete altere, deforme ou falsifie. Merci.

This message and its attachments may contain confidential or privileged information that may be protected by law;
    they should not be distributed, used or copied without authorisation.
    If you have received this email in error, please notify the sender and delete this message and its attachments.
    As emails may be altered, Orange is not liable for messages that have been modified, changed or falsified.
    Thank you.
    Birinci Adımdan cevap gelmedi. Böylece 2. Adıma geçtik.

2. ADIM: ORANGE FRANCE SA OPERATÖRÜNÜN ÇAĞRI MERKEZİ FRANSA’DAN ARATIP KİLİDİN AÇILMASINI İSTETTİK.
    Fransa’dan bir tanıdığımızı aratıp IMEI numarasını verdiğimiz telefonun kilidinin açılması için Orange Operatörünü aramasını rica ettik.
    Orange Müşteri temsilcisi 8 haneli bir kod vermiş. Telefona farklı sim(Avea) taktık. iPhone’un telefon özelliği hala kullanılamıyor. Yani Operatörün çekim gücü hala sıfır(Çekmiyor), arama yapmıyor. Kodu aldık; ama nereye gireceğimizi bilmiyoruz. İnternetten araştırdık; ama bulamadık.
    Son çare olarak tekrar Orange Müşteri temsilcisini arattık. Müşteri temsilcisi Orange harici bir SIM kartı (Mesela; Avea) iPhone’a takmamızı takıldığında kodu soracağını kodu girince de kilidin açılacağını söylemiş.
    Avea sim ile denedik; ama Bir kod ya da şifre sormadan telefon açılıyor yalnız iPhone’un telefon özelliği kullanılamıyor. Yani Operatörün çekim gücü sıfır(Çekmiyor), arama yapmıyor. Uzun sözün kısası iPhone iPod gibi oluyor.
    Bu yol da olmadı.
    Son olarak başarılı olan yolu anlatıyorum(3.Adım):

3. ADIM: MÜŞTERİ GİRİŞİ YAPARAK. UNLOCK YAPMA.
    Önemli Bir Hatırlatma: Bu işlemler bitene kadar Orange SIM Kartı telefondan çıkarmayın.
    Önceliklehttps://assistance.orange.fr/mobile-tablette/tous-les-mobiles-et-tablettes/depanner/desimlocker-votre-mobile/comment-desimlocker-votre-mobile-votre-tablette-ou-votre-airbox-achete-chez-orange-_80416-81402 linkine bir göz atmanızı Google Çeviri ile Türkçeye çevirmenizde fayda olacağını belirteyim.
    Biz <obtenir le désimlockage dans votre espace client> başlığı altındakileri uygulayacağız. Yani Müşteri girişi yapıp tarif edilen adımları izleyeceğiz. Öncelikle müşteri girişi yapmalıyız:

1.http://id.orange.fr/auth_user2/bin/auth_user.cgi?date=1387284638&skey=444dffdaf4205d3f5b1a8099c35282fb&origine=wg&url=http%3A//agence.orange.fr/ adresine giriyoruz.

2. Sim kartı online işleme tanımlamak için “comment s’identifier ? “ yazısının üzerine tıklıyoruz.

3. Bize nasıl oturum açmak istediğimizi soran “comment s’identifier sur orange.fr ?” böyle bir başlık gelecek.

4. SMS yoluyla giriş yapabilmek için “vous avez un mobile Orange(Eğer Orance Cep telefonunuz varsa )” tuşuna ardından SMS almak için “recevoir votre mot de passe Orange par SMS” sekmesine tıklayın.

5. Telefon Numarasını girip “Valider(Onayla)” tuşuna basıp SMS yoluyla şifremizi alıyoruz.
    Şifrenizi aldıktan sonrahttp://agence.orange.fr/ adresinde sağ en üst köşede Bonjour(Merhaba), > identifiez-vous(Giriş) sekmesinden « identifiez-vous(Giriş) » tıklayarak

6. Daha sonra 10 haneli telefon numarasını ve SMS yoluyla gelen şifreyi giriyoruz.(örn: 0640555123 gibi.) Ve “s'identifier(Belirle)” tuşuna basıyoruz.

Önemli Bir Hatırlatma: Bu işlemler bitene kadar Orange SIM Kartı telefondan çıkarmayın.

7. Giriş yaptıktan sonra sağ üst köşede telefon numarası görülür (Örn: 33640555123 gibi.)

8. Üstteki resimde görünmese de sırasıyla sayfanın üst tarafında bulunun “escape client > mes contrats > contrat mobile” sekmelerine ardından “désimlockage” sekmesine tıklayın.

9. Ardından gelen pencerelere Tamam deyince aşağıdaki gibi bir pencere gelecek. Boşluklara e-mail adresini ve IMEI numarasını girdikten sonra “obtenir mon code(Kodunu al)” tuşunu basın. İşlem tamam.

10. Aşağıdaki gibi bir mail E-Posta adresinize gelince işlem başarılı:
    16 décembre 2013
    votre demande de desimlockage
    votre numéro : 0640555123
    réf mail : EMAIL1916 / 12776
    Bonjour,
    Votre demande de desimlockage APPLE numéro IMEI 0127******* a été traitée.
    Retrouvez la procédure de desimlockage à effectuer sur votre terminal depuis notre site orange.fr > assistance > mobile > mon mobile > tous les mobiles.
    Depuis la rubrique « tous les mobiles » , sélectionnez la marque (APPLE) et le modèle
    Cliquez sur le bouton « valider »
    Cliquez ensuite sur le lien « prise en main et dépannage »
    Cliquez sur Sécurité > Desimlockage ou SIMlock/Waplock > Déverrouiller le mobile.
    Le desimlockage réseau de votre terminal APPLE ne nécessite aucun code.
    En cas d'erreur, veuillez recommencer les manipulations.
    Pour vérifier que votre terminal est desimlocké, insérez une carte sim d'un autre opérateur.
    Si besoin, depuis un ordinateur, rendez-vous sur assistance.orange.fr/desimlocker et cliquez sur la vignette « besoin d'aide », un conseiller vous guidera.
    Merci de votre confiance
    Votre service clients Orange
    Merci de ne pas répondre à ce courrier électronique. Pour nous contacter
    Orange, SA au capital de 10 595 541 532 euros, 78 rue Olivier de Serres - 75015 Paris - 380 129 866 RCS Paris
    11. Artık E-posta ile gelen maile göre hareket edip devamını yapıyoruz. Ama bizimkinde mail geldiğinden itibaren yaklaşık 30dk sonra açıldı. Yaklaşık 30dk beklemenizi tavsiye ederim. Bu arada aşağıdaki maddede(12.) yapılması gereken yerlere girebiliriz. Ama buradaki aşamalar artık unlock ile ilgili değil Unlock’un iPhone’a nasıl uygulanacağı ile ilgili. 30dk beklemenizi tavsiye etmemin sebebini de Orange’ın Apple’a 0127*** IMEI numaralı iPhone’un açılması için bilgi mesajı göndermesi ve Apple’ın kilidi açması aşamalarındaki sürece bağlıyorum. (12,13,14,15,16,17,18. Maddeler unlock ile ilgili değil Unlock’un iPhone’a nasıl uygulanacağı ile ilgili.)
    12.www.orange.fr adresi üzerinden site orange.fr > assistance > mobile > mon mobile > tous les mobiles. Sekmelerine veya direkthttps://assistance.orange.fr/accueil-mobile.php adresi üzerinden mobile > mon mobile > tous les mobiles.

13. Ardından tarif edildiği üzere Telefonun marka ve modelini seçiyoruz. Ardından “Valider(Onayla)” tuşuna basıyoruz.

14. Karşımıza aşağıdaki gibi bir menü geliyor:

15. Ardından “prise en main et dépannage” tuşuna basıyoruz ve açılan sekmeden sırasıyla Sécurité > Desimlockage ou SIMlock/Waplock > Déverrouiller le mobile sekmelerine giriyoruz:

16. “Déverrouiller le mobile” sekmesine tıkladıktan sonra iPhone 4’te Desimlockage(Unlock) işleminin nasıl uygulanacağını anlatıyor.
    17. Gerekli işlem sırası:
    - Bilgisayar
    - Bilgisayara telefonu bağlamak için (usb kablosu)
    - Bilgisayarda iTunes’in son sürümü yüklü olmalı
    - iPhone’a Orange Sim kartı takın.

18. Yaklaşık yarım saat sonra Orange Operatörünün gönderdiği bilgi ile Apple sim kilidini kaldıracaktır.
    19. Şimdi farklı(Orange dışında) bir sim takın, eğer Sim açılmışsa Orange dışında taktığınız sim çalışacaktır. Şimdi iTunes’e bağlayın ve Operatörünüz ile ilgili güncellemeler var mesajı gelecek. Tamam deyin. Arkada da “Tebrikler, iPhone’unuzun kilidi kaldırılmıştır” mesajı gelecek. Artık telefonunuzun verilerinizi yedekleyip restore edebilir ya da güncelleyebilirsiniz.

Arkadaşlar yasal yollardan Fransa Orange Operatöründe bir iPhone’un nasıl Unlock yapıldığını öğrendiğinizi düşünüyorum.

İsteğim bir teşekkür bile değil, yalnız telefonunuzda sizi(Müslümanı) ahirette çıkmaza sokacak durumlardan yani gözünüzü, dilinizi ve kalbinizi koruma gayretinde bulunmanız ve aşağıdaki Ayet ve Hadis-i Şerifleri okumanız:

“Bayağı insanlardan kimi de vardır ki, bilgisizce Allah yolundan saptırmak ve onu eğlence yerine tutmak için laf eğlencesi (veya boş söz) satın alırlar. İşte onlar için aşağılayıcı bir azab vardır.” (Laf eğlencesi: Eğlence söz; insanı oyalayan, işinden alıkoyan sözler, asılsız hikâyeler, masallar, romanlar ve tarih kılıklı efsaneler, güldürücü lâkırdılar, gevezelikler, nağmeler gibi eğlendirici sesler.)(Lokman Suresi, Ayet:6 Elmalılı Muhammed Hamdi YAZIR tefsirinden)

Elimizi vicdanımıza koyarsak, TV başına geçip de bu laf eğlencesinin içinde bulunmamak, namahreme bakmamak, müzik dinlememek, günah işlememek mümkün mü?

Peygamberimiz(s.a.v.) “Çalgılı ortamda bulunmak günah, onu isteğiyle dinlemek fasıklık, ondan zevk almak ise küfürdür.” buyurmuştur. (İmam-ı Birgivi, Tarikat-ı Muhammediye(Kulağın afetleri kısmında geçer.)
    Ümmetimden zinayı, ipeği, içki ve çalgı dinlemeyi helal kabul eden insanlar çıkacak...’ buyurdu.” (Buhari Fethu’l-Bari 10/51)

En azından günah olduğuna inansak amelimiz bozuk olur; ama inancımız(itikadımız) sağlam olur.

http://www.andronova.net/2013/12/03/yahooda-en-cok-arananlar-listesi-yayimlandi/ adresinde bir haber okudum ki bu bildiğimiz gerçeği istatiksel olarak ispatlar nitelikte. Arama motorları zaman zaman en çok arananlar listelerini yayımlarlar.www.yahoo.com açıklamasına göre Ülkemiz için en çok arananlar listesinin ilk üçü; Facebook, Porno, Youtube.

Allahü Teala hayır işlerde yardımcınız olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilexsamet -- 11 Şubat 2021; 1:11:20 >

• Arkadaşlar artık bana mail atmanıza gerek yokwww.mail.yandex.com'dan paylaşım verdim.
    İşte "ORANGE FRANCE OPERATÖRÜ ÜCRETSİZ UNLOCK NASIL YAPILIR?" RESİMLİ ANLATIM PDF Linki, kolay gelsin:
    http://yadi.sk/d/CAcwwjKsEacUp
  • Virgin Mobile Fransa iPhone Unlock

Merhaba,
    Aşağıda araştırdığım yabancı bir forumu veriyorum. Belki oradan yararlanabilirsin:http://www.trip****or.com/ShowTopic-g187147-i14-k3245905-Unlocking_a_Virgin_Mobile_Cell_Phone_from_France-Paris_Ile_de_France.html
    Bir de telefonunun faturası var mıydı? Aşağıdakileri yapabilmen için bazı bilgiler gerekebilir.
    KONU
    "raquel_z" isimli kullanıcı Kanada'dan şu soruyu sormuş: Unlocking a Virgin Mobile Cell Phone from France?(Fransa'dan Virgin Mobile Cep Telefonu Anahtarcı?)(1 Aralık 2009, 11:27)
    Kanadalı kullanıcı 2009 Temmuz ayında Paris'te iken, Virgin Mobil'den telefon almış. Onunla birlikte gelen ayrıntılarda, 6 ay sonra ücretsiz unlock olabileceği yazıyormuş. Nasıl yapılacağıyla ilgili bilgi de olmadığını yazmış. Kanada'dan Virgin Mobil'i arayamayacağını; çünkü ne Fransız Dakikası ne de yerel SIM olmadığını yazmış. Bu işlemi yapmak için Fransa'da olmak gerekir mi? diye sormuş. Daha sonra yine çözümü raquel_z kendisi bulmuş ve şunu yazmış:
    (13 Ocak 2010, 08:59) Başkaları bunu yapmak isterlerse diye kendi sorusunu cevapladığını yazmış.
    Kullanıcı, Virgin Mobile Fransa web sayfasında "Contact Us(İletişim)" bağlantısını bulmuş ve onlara bir mesaj göndermiş. Yaklaşık 3 gün içinde e-posta yoluyla aşağıdaki mesajı almış. Gelen mesajın Fransızcasını kopyalamış. Aslında telefonla ilgili birçok detay edindiğini yazmış. Virgin Mobil'den gelen mesajda yurt dışından arayabileceği bir telefon numarası vermiş. Mesajın Fransızca kopyası aşağıda:

Sachez qu'il va être Nécessaire d'effectuer des manipülasyonlar sur votre mobil, c'est pourquoi, je vous prendre iletişim avec le Oda Servisi à davet ediyoruz.
    Une seule à faire, nous communiquer lors de votre Appel au Service Client seçti:
    · Nom et prénom
    · Adresse complète
    · Tarih de naissance
    · 4 chiffres à Mot de passe Espace istemcisi.
    · Le n ° IMEI du mobil (tr composant le * # 06 #)
    · La Marque et modèle du cep
    · Le n ° de carte Sim
    · Le mesaj d'erreur Lorsque vous insérez une carte SIM d'un autre opérateur dans votre cep
    Petit rappel: Cette demande mangır être effectuée par le Titulaire de l'abonnement.
    Je donc à nous contacter au Oda Servisi davet Vous. Depuis l'étranger, vous pouvez besteci le 0033 825 311 411. Nous pourrons ainsi vous mettre tr ilişki avec le hizmet concerné.
    Je vous souhaite une agréable journée .. Bir bientôt dans la tribu Virgin Mobile!
    Cordialement,
    Soulaimani, votre conseiller Virgin Mobile.

• bu ömer bilghe tekin benide dolandırdı 690 tl gitti onda..Allah yedirmesin inş..Hakkım ona haramdır..
    "@TCJUDAS Ömer Bilge Tekin Mağdurları".
    siteleri www.anahtarbayi.com
    www.kilitsiz.com
  • iyi günler arkadaşlar ben ömer bilge tekin ile uzun zaman çalıştım unlock yaptırdım olan oldu olmayan oldu. bana Parasını nakit yatırttı sıkıntı olmadı hiç bi zaman ben esnafım anahtarbayii.com dan giriş yaptırdı
    kilitsiz.com 'da kendine aittir. Benden en son 300 TL bi unlock için para istedi yatırdım cihaz açılmadı ve parasını bana geri göndermedi şuanda da ne telefonlarıma bakıyor nede bana ulaşmıyor lütfen dikkat edin magdur olmayın yasal işlemler başlattım adama hiç bi şekilde ulaşamıyorum. telefonlarıma bakmıyor yönlendirme yapmış iş yeri telefonunu arıyorum onda da yönlendirme yapmış. maillerime cevap vermiyor. ulaşamıyoruz dikkat edin gönderdiğiniz paralarınız yanmasın...
  • Konu artık adli makamlara taşınmış, onlarca mağdur olmuş, forum yönetimin bu konu ile ilgili bir adım atması gerekmez mi ?
    Burada ciddi ithamlar var...
  • anahtarbayi.com üyeleri işlem ve isteklerini site üzerinden gönderebilirler o bölüm direk uluslararası sisteme bağlıdır bizim tasarrufumuzda değil
    kilitsiz.com bize aittir herhangi bir aksaklık varsa buradan yazabilir çözüm bulabilirsiniz.

anahtarbayi.com üyeliğiniz esnasında işlemlerin nasıl gerçekleştiği ile ilgili imzaladığınız sözleşme gereği aksaklıkları çözmek için sistemdeki e-posta adresini kullanmalısınız eğer aksaklık giderilmezse biz sizin adınıza ticket açabiliriz.

www.kilitsiz.com bize ait ve sorunsuz çalışmakta herhangi bir aksaklık anında çözülmektedir.
    www.anahtarbayi.com bayi bölümüdür uluslararası bayi sistemine direkt bağlıdır bizim üzerinde hiç bir tasarrufumuz yoktur bir iki aksaklık oluşmuş çözümü için gereken adımlar atılmıştır.

Ömer Bilge TEKİN
    Global Supply Specialist

• Açabildiğimiz iphone listesi

iPhone ETISALAT PERSONAL DUBAI 12 saat - 2 gün

iPhone 4 8GB YOIGO SPAIN 3 gün - 12 gün

iPhone 4S 8GB and 16GB YOIGO SPAIN 3 gün - 12 gün 1

iPhone 5 YOIGO SPAIN 3 gün - 12 gün

iPhone 5 Orange Spain Default 24 saat - 3 gün

iPhone APAC Unlock for barred/blocked/blacklisted imeis 2 gün - 7 gün

iPhone APAC Unlock for clean imeis 4 gün - 10 gün

iPhone Avea Turkey 2 gün - 4 gün 6

iPhone Bouygues Telecom France ( iPhone 5 SUPPORTED ) for BARRED imeis 12 saat - 2 gün

iPhone Bouygues Telecom France ( iPhone 5 SUPPORTED ) for clean imeis 24 saat - 2 gün

iPhone China Mobile 24 saat - 3 gün

iPhone China SmarTone 24 saat - 3 gün

iPhone Claro Brasil 1 gün - 3 gün

iPhone Claro CHILE 4 gün - 7 gün

iPhone EITIHAD ETISALAT 12 saat - 2 gün

iPhone EMEA Unlock for ALL IMEIs 24 saat - 3 gün

iPhone Entel Chile 2 gün - 4 gün

iPhone Halebop Sweden (iPhone 5S and iPhone 5C Supported) 2 gün - 4 gün

iPhone KPN Netherlands 6 saat - 2 gün

iPhone KTF FREETEL KOREA 2 gün - 5 gün

iPhone KTF FREETEL KOREA (FOR BLOCKED IMEIS ) 12 saat - 24 saat

iPhone locked on 3 (Hutchinson) United Kingdom - iPhone 5C and iPhone 5S ALL IMEIs 2 gün - 7 gün

iPhone locked on 3 (Hutchinson) United Kingdom - all IMEIs 3 saat - 12 saat

iPhone locked on 3 (Hutchinson) United Kingdom - for CLEAN IMEIs 15 minutes - 6 saat

iPhone locked on 3 (Three) Hutchinson Denmark 2 saat - 24 saat

iPhone locked on 3 Hutchinson Sweden for ALL IMEIs 2 saat - 24 saat

iPhone locked on 3G (Hutchinson) Australia 6 saat - 2 gün

iPhone locked on 3G (Hutchinson) Australia for BLOCKED imeis 3 gün - 6 gün

iPhone Mobilkom Croatia 3 gün - 6 gün

iPhone Mobitel Bulgaria for barred imeis 24 saat - 6 minutes

iPhone Mobitel Bulgaria out of contract 24 saat - 4 gün

iPhone Movistar Columbia 3 gün - 5 gün

iPhone Movistar Spain 12 saat - 2 gün

iPhone Movistar Spain for Blacklisted IMEIs 2 gün - 10 gün

iPhone Movistar Spain for NOT FOUND and BLOCKED imeis 24 saat - 3 gün

iPhone Movistar Venezuela 24 saat - 2 gün

iPhone Netcom Norway - for all IMEIs 1 gün - 2 gün

iPhone Netcom Norway - only CLEAN IMEIs 3 saat - 24 saat

iPhone O2 Germany 2 gün - 7 gün

iPhone O2 Ireland or Tesco Ireland 4 gün - 8 gün

iPhone O2 Ireland or Tesco Ireland SEMI Blocked 2 gün - 4 gün

iPhone O2 United Kingdom for CLEAN IMEIs 5 gün - 10 gün

iPhone O2 United Kingdom SLOW for all IMEIs (iPhone 4, 4S and 5) 4 gün - 8 gün

iPhone Oi Brazil 2 gün - 4 gün

Iphone Omnitel Lithuania 24 saat - 3 gün

iPhone Optus-Virgin Australia 1 gün - 2 gün

iPhone Optus-Virgin Australia for blocked imeis 2 gün - 5 gün 30.00

iPhone Orange Switzerland & Liechtenstein (all supported) 15 dakika - 6 saat

iPhone Orange Austria 4 gün - 7 gün

iPhone Orange France 4, 4S, 5, 5C, 5S for ALL IMEIs 5 gün - 10 gün

iPhone Orange France 4/4S for BARRED IMEIs 3 saat - 24 saat

iPhone Orange France FAST FOR CLEAN IMEIS 30 minutes - 12 saat

iPhone Orange Moldova 1 gün - 3 gün

iPhone Orange Poland 24 saat - 4 gün

iPhone Orange Romania 1 gün - 2 gün

iPhone Orange Romania for out of contract 2 gün - 4 gün

iPhone Orange SPAIN all imeis 2 gün - 4 gün

iPhone Orange United Kingdom (all IMEIs) 3 gün - 5 gün

iPhone Orange, Cellcom, Pelephone, Partner Israel 2 gün - 7 gün

iPhone Play Poland 2 gün - 5 gün

iPhone Rogers/Fido Canada all IMEIs 1 gün - 2 gün

iPhone SFR France for CLEAN IMEIs 2 saat - 24 saat

iPhone SFR France for FULL BARRED IMEIs 7 gün - 15 gün

iPhone SFR France NOT FOUND IMEIs 24 saat - 2 gün

iPhone Si.Mobile / Vodafone Slovenia 24 saat - 3 gün

iPhone Singtel Singapore 12 saat - 2 gün

iPhone SK Korea 1 gün - 3 gün

iPhone STC (Saudi Arabia) 24 saat - 2 gün

iPhone Sunrise Switzerland - for all IMEIS 15 minutes - 5 saat

iPhone Sweden Default 12 saat - 2 gün

iPhone Swisscom Switzerland any IMEI (fast service) 15 minutes - 6 saat

iPhone T-Mobile Austria for barred/blacklisted imeis 3 gün - 7 gün

iPhone T-Mobile Austria for out of contact imeis 7 gün - 10 gün

iPhone T-Mobile Croatia only iPhone 4 & 4S 2 gün - 5 gün

iPhone T-Mobile Germany (only out of contract) 3 saat - 12 saat

iPhone T-Mobile Netherlands 6 saat - 2 gün

iPhone T-Mobile Netherlands for NOT FOUND IMEIs 2 gün - 4 gün

iPhone T-Mobile United Kingdom for all imeis 3 gün - 5 gün

iPhone T-Mobile USA for clean IMEIS 5 gün - 15 gün

iPhone TDC Denmark 6 saat - 2 gün

iPhone Tele2 Norway - for all IMEIs 1 gün - 2 gün

iPhone Tele2 Sweden (all including Blocked, Barred, etc) 2 gün - 7 gün

iPhone Tele2 Sweden for CLEAN imeis 1 saat - 2 gün

iPhone Telenor Denmark 24 saat - 4 gün

iPhone Telenor Norway - only CLEAN IMEIs 12 saat - 2 gün

iPhone Telenor Norway FAST for all IMEIs 3 saat - 6 saat

iPhone Telenor Sweden - for CLEAN IMEIs 6 saat - 24 saat

iPhone Telenor Sweden - for NOT FOUND IMEIs 2 gün - 4 gün

iPhone Telenor Sweden for barred IMEIs 2 gün - 12 gün

iPhone Telering Austria 2 gün - 4 gün

iPhone Telia & TDC Denmark for BARRED IMEIs 2 gün - 5 gün

iPhone Telia Denmark 1 gün - 2 gün

iPhone Telia Norway 1 gün - 2 gün

iPhone Telia Sonera Denmark 1 gün - 2 gün

iPhone Telia Sonera Finland 15 dakika - 3 saat

iPhone Telia Sweden 2 gün - 4 gün
    iPhone Telia Sweden 5S and 5C Supported 24 saat - 5 gün

iPhone Telstra Australia 2 saat - 12 saat

iPhone Telstra Australia for 8GB models and blocked IMEIs 24 gün - 3 gün

iPhone Telus/Koodo Canada 4/4S/5 FAST for CLEAN IMEIs 6 saat - 24 saat

iPhone Telus/Koodo Canada 4/4S/5 slow service for CLEAN IMEIs 4 gün - 8 gün

iPhone Telus/Koodo Canada service for barred/blacklisted IMEIs 1 gün - 2 gün

iPhone Tesco Ireland 24 saat - 3 gün

iPhone TIM Brasil 1 gün - 3 gün

iPhone Turkcell Turkey 2 gün - 4 gün

iPhone Verizon USA for iPhone 4s (ONLY CLEAN IMEIS) 3 gün - 5 gün

iPhone Verizon USA for iPhone 5/5S/5C - all IMEIs (barred, blacklisted) 1 gün - 2 gün

iPhone Viettel Vietnam 2 gün - 10 gün

iPhone VIMPENCOM Russia for clean imeis 3 gün - 8 gün

iPhone Vivo Brasil 1 gün - 3 gün

iPhone Vodafone Australia 1 saat - 24 saat

iPhone Vodafone Australia for BLOCKED imeis 2 gün - 6 gün

iPhone Vodafone Egypt 2 gün - 4 gün

iPhone Vodafone Germany (only out of contract) 3 saat - 12 saat

iPhone Vodafone Ireland 1 gün - 2 gün

iPhone Vodafone Malta 2 gün - 7 gün

iPhone Vodafone Netherlands 24 saat - 3 gün

iPhone Vodafone Romania for barred (IN CONTRACT) imeis 24 saat - 2 gün

iPhone Vodafone Romania for clean (OUT OF CONTRACT) imeis 24 saat - 5 gün

iPhone Vodafone Spain - all IMEIs 6 saat - 24 saat

iPhone Vodafone Turkey 2 gün - 4 gün

iPhone Vodafone United Kingdom - iPhone 5S and iPhone 5C CLEAN 7 gün - 10 gün

iPhone Vodafone United Kingdom FAST for barred IMEIs 4 gün - 10 gün

iPhone Vodafone United Kingdom for CLEAN IMEIs 5 gün - 12 gün

iPhone Zain Bahrain UAE 2 gün - 5 gün

iPhone ZAIN TELECOM KUWAIT 12 saat - 2 gün

• iphone unlock konusunda bilgi arıyordum ilk sayfaları okuyunca tam yaptıracaktım ki bu dava işi midemi bulandırdı. arkadaş adam da hiç bir şey olmamış gibi hala devam ediyo işlemlerine, mahkemeye verilmiş hala reklamını yapıyor. ilginç.. bu arada dava sonucunu merak ettim yaa.
  • Sülük gibi milletin kanını emmişsiniz dolandırmadığınız insan kalmamış birde yüzssüz yüzssüz hala konuyu güncelliyorsjnuz
    AYIP YA
    FORUM YÖNETİCİLERİ UYUYOR RESMEN HELAL OLSUN BÖYLELERİNİ HALA BEKLETİYORLAR BURADA

• quote:

Orijinalden alıntı: muratkcenter

Sülük gibi milletin kanını emmişsiniz dolandırmadığınız insan kalmamış birde yüzssüz yüzssüz hala konuyu güncelliyorsjnuz
    AYIP YA
    FORUM YÖNETİCİLERİ UYUYOR RESMEN HELAL OLSUN BÖYLELERİNİ HALA BEKLETİYORLAR BURADA

aynen oyle gerek forumda gerek sanal alemın baska sıtelerınde magdur ettıgı onlarca kısı var , bırden fazla kısının dolandırılma vakası yetıyordu benım bıldıgım forumdan sınırsız cızılmesı ıcın.
  • Hali hazırda var mı operatör sorgulamak için liste?
  • Arabistan'dan alınan bir telefon sim free yada unlock lu olarak gelir mi ? Kendim alacağım bir sıkıntı çıkar mı ? Ya da açtırmak gerekirse ne kadar ücret tutar ?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.