ömer bey bende almanyadan t-mobile simkilitli ıphone4 var ıos5 güncellemesi yapılınca kilitlendi ve açılması için yasal sürenin dolmasına 13 ay var açabilir misiniz
selam arkadaslar bende telefonumu actirdim omer beyle ve rahatladim en sonunda....ne yapacagimi bilmiyordum az kalsin telefonu satticaktim ama makedonyada oldugum icin iyi bi paraya satamiyordum telefonu ve en sonunda bu forum'u buldum ve omer beye rasladim ve telefonu actirdim .... allahima cok sukur......
nasil bir islem yaparak aciyorsunuz özel bi program mi kullaniyorsunuz yoksa telefon sirketleriyle irtibata mi geciyorsunuz ?
Factory unlock operator den yapılıyor herhangi programla değil :)
selam arkadaslar bende telefonumu actirdim omer beyle ve rahatladim en sonunda....ne yapacagimi bilmiyordum az kalsin telefonu satticaktim ama makedonyada oldugum icin iyi bi paraya satamiyordum telefonu ve en sonunda bu forum'u buldum ve omer beye rasladim ve telefonu actirdim .... allahima cok sukur......
hehe hayatımda ilk kez western union ile yollanan para aldım
güle güle kullan arkadaşım ünümüz yurtdışına kadar çıktı sayende
bende orange austiraya ya mail attim dedim yazin telefonumu trde kullanmak istiyorum orage turkiyede cekmiyor nasil kullanirim telefonu unlock yapmak istiyorum dedim bakalim ne cevap gelicek
quote:
Orijinalden alıntı: TCJUDAS
quote:
Orijinalden alıntı: xxbuyamin
hehe hayatımda ilk kez western union ile yollanan para aldım
güle güle kullan arkadaşım ünümüz yurtdışına kadar çıktı sayende
hehe abi insan zor durumda olunca ne yapacagini bilmiyor bende en hizli bi sekilde parayi nasil yollayacagimi dusunuyordum bi arkadas tafsiye etti bana western unionla parayi gonder dedi bende hayatimda ikinci defa gonderiyorum :)biri turkiye biride avusturya :D...dur sen henuz isimiz bitmedi abi daga ne teller actircam sana :)
Merhaba benimkisinde model no MC603FD yazıyor listenizde göremedim. factory unlock işlemi yaptırmayı düşünüyorum model no nun sonunda LL olmadığı için amerika değil ve unlock olabilir diyebilirmiyiz ?
quote:
Orijinalden alıntı: cofcof
Merhaba benimkisinde model no MC603FD yazıyor listenizde göremedim. factory unlock işlemi yaptırmayı düşünüyorum model no nun sonunda LL olmadığı için amerika değil ve unlock olabilir diyebilirmiyiz ?