Şimdi Ara

İphone Yasal Unlock Factory Unlock Simfree (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
29
Favori
82.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AT&T-in yeniden acilma ihtimali varmi yakinda? 1-2 hafta gibi.
  • yok
    at&t açılmıyor

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 4s orange avusturya ? gelisme var mi ?
  • pakistandan biri açabilirim diyor ancak daha önce hiç çalışmadığım birisi
    ben bir fransa vereyim buna açarsa seninkini verelim 3 - 4 gün içinde haber vereyim orange austria 4s için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer B. Tekin -- 24 Şubat 2012; 17:49:03 >

• mesajım bulunsun lazım olabilir hayırlı işler
  • 4s, İngiltere, operatör three3, ne kadara ve kaç günde açabilirsiniz. Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 almanya eplus ücreti ne olur ve kaç gün sürer acaba
  • 3(three) ingiltere geçici olarak kapalı
    eplus alt şebeke ana şebeke hangisi acaba? bilmiyorsanız arayın apple den kontrol edelim

• Omer bey, az once bana bi mail geldiwww.iphoneunlockuk.com-dan. Kisa bi sureligine AT&T unlock mumkun diye iddia ediyorlar. Site guvenilir diye duymustum. Dogru mu bu? Siz de yapiyo musunuz AT&T unlock suan?
  • at&t Factory Unlock şu an mümkün Factory Unlock yapıyorum

Factory Unlock işlemi operator ün koyduğu simlock u kaldırması ve apple nin itunes aracılığı ile iphone u açması ile çalışıyor unlock yaptıracağınız iphone un hangi ülkeden satıldığı ve hangi operator tarafından kilitlendiğini biliyorsanız unlock yaptırabilirsiniz eğer ülke ve operator ü bilmiyorsanız iphone operator detector servisimiz var size iphone unuz hangi ülkeden satılmış hangi operator e kilitli söyleriz

Factory Unlock yapıldıktan sonra iphone u Türkiye'den alınmış iphone gibi kullanırsınız güncelleme yaparsınız ve kendi kartınızla aktif hale getirirsiniz jailbreak yapmanız gerekmez gevey benzeri kartları kullanmanıza gerek kalmaz Factory Unlock yapılan iphone bir daha kilitlenmez

telefonlarımız : 0533 205 50 92
    Bordum Telekom Ömer Tekin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer B. Tekin -- 3 Mart 2012; 9:36:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TCJUDAS

at&t Factory Unlock şu an mümkün 180 usd den Factory Unlock yapıyorum

Factory Unlock işlemi operator ün koyduğu simlock u kaldırması ve apple nin itunes aracılığı ile iphone u açması ile çalışıyor unlock yaptıracağınız iphone un hangi ülkeden satıldığı ve hangi operator tarafından kilitlendiğini biliyorsanız unlock yaptırabilirsiniz eğer ülke ve operator ü bilmiyorsanız iphone operator detector servisimiz var size iphone unuz hangi ülkeden satılmış hangi operator e kilitli söyleriz

Factory Unlock yapıldıktan sonra iphone u Türkiye'den alınmış iphone gibi kullanırsınız güncelleme yaparsınız ve kendi kartınızla aktif hale getirirsiniz jailbreak yapmanız gerekmez gevey benzeri kartları kullanmanıza gerek kalmaz Factory Unlock yapılan iphone bir daha kilitlenmez

telefonlarımız : 0533 205 50 92
    Bordum Telekom Ömer Tekin

benim anlamadığım bu iş nasıl yapılıyor? bu 180 USD tamami ile size verilen bir para mı yoksa bunun bir kısmını operatörler mi talep ediyor. Bu para tam olarak nasıl bir hizmet için ödeniyor bilgi verirseniz memnun olurum.

• 700 küsür açtığım iphone çarpı 180 usd süper olurdu

biz 10 dolara talim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer B. Tekin -- 2 Mart 2012; 10:58:44 >

• quote:

700 küsür açtığım iphone çarpı 180 usd süper olurdu

biz 10 dolara talim

yani operatörlere mi gidiyor para?
  • AT&T USA 3g 3gs 4g den sonra 4 S eklendi

• quote:

Orijinalden alıntı: baranbaran83

quote:

biz 10 dolara talim

UNICEF e aktarıyoruz Dünya Çocukları na ve Dünya Barışı na katkı olsun diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer B. Tekin -- 2 Mart 2012; 11:48:53 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baranbaran83

quote:

biz 10 dolara talim

UNICEF e aktarıyoruz Dünya Çocukları na ve Dünya Barışı na katkı olsun diye

ben soruyu gayet ciddi bilgi amaçlı sordum operatörlere ya da aracı şirketlere veriliyor olabilir. ama pek cevap vermeye yanaşmadığınız bir konu galiba:) açıkça öyle deseydiniz de anlayışla karşılardım :)

• gizlimiz saklımız yok arkadaşım basit bir matematik ile anlaşılan bir konuyu sormanız neşelendirdi beni
    latife yapıyorum

operator den açıyorum = operator e para ödeyerek açıyorum :)

ama unicef e gitseydi daha çok mutlu olurdum

• quote:

gizlimiz saklımız yok arkadaşım basit bir matematik ile anlaşılan bir konuyu sormanız neşelendirdi beni
    latife yapıyorum

operator den açıyorum = operator e para ödeyerek açıyorum :)

ama unicef e gitseydi daha çok mutlu olurdum

değişkenleri bildiğim sürece matematik hesabında üstüme yoktur merak etmeyin. bir arkadaşım da yaptırmak istiyor ama fiyatlar biraz yüksek geliyor ona (yanlış anlaşılmasın sizinki için söylemiyorum genel anlamda öyle) ben de konuyu görünce sormak istedim. Unicefe gitse keşke tabi o ayrı :) hayırlı işler dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranbaran83 -- 2 Mart 2012; 12:24:41 >
  • Kardes, unlu Apple hackerlerinden Musclenerd AT&Tin bu factory unlock olayinin dogrulanmasi icin 7-10 gun arasi daha beklenilmesi gerektigine dair tweet atmiw. 100% garanti veriyo musunuz unlock icin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turalcg

Kardes, unlu Apple hackerlerinden Musclenerd AT&Tin bu factory unlock olayinin dogrulanmasi icin 7-10 gun arasi daha beklenilmesi gerektigine dair tweet atmiw. 100% garanti veriyo musunuz unlock icin?

tweetler tweetler

at&t kilitli iphone sahipleri 6-7 aydır bekliyor .. 7-10 gün daha beklerler

iphone unu açtığım kişilere sorun içlerinde iphone u %90 çalışanı var mı ? sanırım yoktur hepsi %100 çalışıyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer B. Tekin -- 3 Mart 2012; 9:49:02 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.