Şimdi Ara

IPhone yedek...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar o kadar cok sey okudum ki kafam karisti, bildiklerimi de karistirdim. En iyisi bilenlere sormak dedim.
    Benim IPhone 3.1.3 ve JB'li.
    Simdi bunu 4.0a yukseltince JB gidecek ve yeniden JB yapmam gerekecek. Bu tamam.
    Esas sorunum, gerek iTunes uzerinden gerekse de JB'li olmasi nedeniyle diger serverlardan kurdugum uygulamalarim da gidecek mi?
    Sayet gidecekse ben bu diger uygulamalari nasil yedeklerim? Bir link veren ya da aciklama yapan olursa cok sevinirim.

Tesekkurler

• Ben dün akşam 4.0a yükselttim JB ve unlock gitmedi.Ama tabikide bütün uygulamalarım müziklerim resimlerim rehberim mesajlarım vs herşeyim gitti.Yedeklemek için ifunbox programını kullanabilirsin çok pratik googleda detaylar mevcut.
  • ifunbox.

Tesekkur ederim
  • itunesin yedeklemesı de oldukca pratık.Ben sureklı onu kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAVCI -- 21 Haziran 2010; 22:56:02 >
  • ben cydia vs. yardimi ile kurdugum crack programlarin yedeklenmesinden bahsediyordum.
    ya ben yapamadim ya da ifunbox dogru bir uygulama degil ihtiyacim icin.
    yani kurduklarimi bir daha kurmayim istiyorum.
    pkgbackup ile yaptim ama nereye backup aldigini bilmiyorum. cok da dert degil. en fazla pkgbackup'i yeniden kurar restore derim. kendisi bulur sanirim nereye backup aldigini.

benim soylediklerimi iTunes yapiyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 11 Sim Unlock
    4 yıl önce açıldı
    HTC desire çıkma yedek parça
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.