Şimdi Ara

iPhone yedekleme özelliğine güvenmekle hata ettim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zaman önce, iTunes ve müzikle ilgili her şey için merkezim olarak bir iMac kullanırdım. Üzerine bir raf düşene kadar kullandım. RIP olsun. Bir süredir şarkılarımın çoğu 3. parti yerlerden geliyordu. Evet, bazı şeyler biraz korsan ama yarısından fazlası arkadaşlardan ve aile müzisyenlerinden şarkılardı. Çoğunluk hala yasal olarak satın alındı. iMac'im öldüğünden beri, zamanımın çoğunu iTunes'dan şarkı satın alarak ve iPhone'da çalma listeleri düzenleyerek geçirdim. O zamandan beri bir macbook pro'm var ama onu müzik dışında her şey için kullanıyorum. Bugün, ücretsiz bir soundcloud indirmesiyle bir underground sanatçının şarkısını eklemeye çalıştım, bu da yalnızca müzik uygulamasının bilgisayar sürümüyle mümkün olabilirdi. düşürmek. Bu girişimin kitaplığımı silebileceğini biliyordum, bu yüzden macbook'uma bir yedekleme yaptım. Bunun nereye gittiğini biliyorsunuz. Deneme başarısız olunca "sorun değil, sadece yedekten geri yükleyeceğim" dedim. Bu olduğunda, yalnızca yıllar öncesine dayanan tüm 3. taraf şarkılarım değil, aynı zamanda çalma listelerim de ––bazıları yalnızca yasal olarak indirilmiş şarkılara sahipti. Resmi olmayan müzik dosyalarıyla yolların ayrıldığını bile görebiliyordum ama çalma listesi organizasyonunu yıllarca kaybetmek büyük bir darbe oldu

VidMate App
    VidMate - Download VidMate App Free Install for Android 2020
    https://vidmate.bio/

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chris0321 -- 13 Nisan 2023; 11:15:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.