Şimdi Ara

iphone4 etkinleştirdiğim halde kapatıp açınca etkinleşrme istiyr sonra da servis yok diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçenlerde ukrayna radyo pazarından (tezgahlardan oluşan bir pazar) ikinci el bir iphone4 aldım. çok çok ucuza denk geldiği için düşünmeden aldım. telefonun sadece bataryasının bitik olduğunu söyledir. değiştir taş dediler kandım aldım.. telefoncuya götürdüm işletim sistemi çökmüş dediler ios kurdular. aldım telefon çalışıyor ama kapattım açtım etkinleştirme gerekli yazısı çıktı. etkinleştiriyorum ama servis yok çıkıyor telefon çekmiyor. bazen kendiliğinden hat geliyor bazen giddiyor. telefonu açıp kapatınca itunes ile etkinleştirme istiyor. yapıyorum hat geliyor ama sonra gidiyor. hep elimdeyken gidiyor ama hat. internette gezerken de gidiyor.. ios 5 in bütün versiyonlarını denedik ios 6 yı denedik hepsinde aynı problem.. sizce sorun donanımsalmı? anteni mi değiştirmem gerekiyor? telefonum 16 gb ve 460 tl karşılığında aldım. iade etmek istemiyorum belki tamir yolu vardır. ilk kez iphone kullanıyorum acemiyim ve yardımlarınızı bekliyorum.

DeviceName: Andrey IVANOVIC iPhone'u
    DeviceClass: iPhone
    ProductType: iPhone3,1
    ProductVersion: 6.0
    SerialNumber: 84132KVFA4S
    UniqueDeviceID: 589920f42eeb7d5d2d848acb963bf82851d476aa
    ModelNumber: MC603
    BuildVersion: 10A403
    HardwareModel: N90AP
    DeviceColor: black
    RegionInfo: ZP/A
    CPUArchitecture: armv7
    WiFiAddress: 14:8f:c6:22:4a:db
    BluetoothAddress: 14:8f:c6:22:4a:da
    FirmwareVersion: iBoot-1537.4.18
    ActivationState: WildcardActivated
    ActivationStateAcknowledged: True
    BasebandVersion: 04.12.02
    BasebandBootloaderVersion: ICE_2_13
    BasebandChipId: 80
    BasebandGoldCertId: 257
    ICCID: 89380062300015035081
    IMEI: 012
    IMSI: 255062013051508
    MLBSerialNumber: J51311KZL6LUJ
    MobileSubscriberCountryCode: 255
    MobileSubscriberNetworkCode: 06
    PasswordProtected: False
    PhoneNumber: +380 (93) 133 81 95
    ProductionSOC: True
    ProtocolVersion: 2
    SDIOProductInfo: P=N90 m=3.1 V=m
    SIMStatus: kCTSIMSupportSIMStatusReady
    SupportedDeviceFamilies: 1
    TimeIntervalSince1970: 1350156536
    TimeZone: Europe/Kiev
    TimeZoneOffsetFromUTC: 10800
    UniqueChipID: 51539885389
    Uses24HourClock: False
    iTunesHasConnected: True
    Keyboard: tr_TR
    BatteryIsCharging: True
    BatteryCurrentCapacity: 85
    Warranty Exp: Expired
    Region: HK
    Label: iPhone 4
    Description: iPhone 4
    Country Code: USA
    Global Hotline:https://expresslane.apple.com/Getpro...no=84132KVFA4S
    Contact:http://www.apple.com/support/contact..._contacts.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axi.niko -- 14 Ekim 2012; 6:43:01 >

• anakart arızası olabilir iyi bir sevise götürmekte fayda var
  • Andrey IVANOVIC iPhone'u siz mi yazdınız ? sanırım sağlam bir restore yememiş daha
  • deviceName: Andrey IVANOVIC iPhone'u
    isminiz bu değilse ;

restore çekmediniz mi hocam telefona ? Kişi telefona saçma sapan uygulamalar yüklemişse telefonu stabil çalışmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 15 Ekim 2012; 18:34:34 >
  • andrey i ben yazdım :D yani restoreden sonra pc adını otomatik aldı bende uğraşmadan onayladım :D yeni iphone olarak restore ettim telefonu ama düzelmiyor. içinde wirelles anteninin yanında bir parça eksik olduğunu farkettim telefoncuya sordum o sadece devrenin güvenlik kapağı dedi ama iphone un içini daha önceden açmışlar bir iki vidası eksikti içinden. bugün ukraynalı iyi bir tamirciye verdim. ama bu alkoliklere güvenmiyorum sorun ne olabilir arkadaşlar fikirleriniz almak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: axi.niko

andrey i ben yazdım :D yani restoreden sonra pc adını otomatik aldı bende uğraşmadan onayladım :D yeni iphone olarak restore ettim telefonu ama düzelmiyor. içinde wirelles anteninin yanında bir parça eksik olduğunu farkettim telefoncuya sordum o sadece devrenin güvenlik kapağı dedi ama iphone un içini daha önceden açmışlar bir iki vidası eksikti içinden. bugün ukraynalı iyi bir tamirciye verdim. ama bu alkoliklere güvenmiyorum sorun ne olabilir arkadaşlar fikirleriniz almak istiyorum

sorunun birden fazla kaynağı olabilir deneme yanılma yoluyla çözülür ancak buradan öğrenemezsiniz

olmadı 2 vodka al yanlarına otur sende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 16 Ekim 2012; 22:58:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

andrey i ben yazdım :D yani restoreden sonra pc adını otomatik aldı bende uğraşmadan onayladım :D yeni iphone olarak restore ettim telefonu ama düzelmiyor. içinde wirelles anteninin yanında bir parça eksik olduğunu farkettim telefoncuya sordum o sadece devrenin güvenlik kapağı dedi ama iphone un içini daha önceden açmışlar bir iki vidası eksikti içinden. bugün ukraynalı iyi bir tamirciye verdim. ama bu alkoliklere güvenmiyorum sorun ne olabilir arkadaşlar fikirleriniz almak istiyorum

sorunun birden fazla kaynağı olabilir deneme yanılma yoluyla çözülür ancak buradan öğrenemezsiniz

anladım teşkr ederm. ek olarak şunu sormak istiyorum telefona ios u yükledikten sonra etkinleştirme yapıyorum ve telefon normal çalışıyor yani çekiyor. ama bir süre sonra eskiye geri dönüyor. bu neden olabilir?

• quote:

büyük ihtimalle anakart arızası gibi görünüyor malesef :(
  • hocam radyo ranok dan telefon mu alınır ,adamları hepsi üç kağıtçı 10 tane telefon aldım bir tanesi sağlam çıkmadı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

anladım teşkr ederm. ek olarak şunu sormak istiyorum telefona ios u yükledikten sonra etkinleştirme yapıyorum ve telefon normal çalışıyor yani çekiyor. ama bir süre sonra eskiye geri dönüyor. bu neden olabilir?

ne desem yalan olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.