Şimdi Ara

İphone4 ses sorununa Genpa değişim yapar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HOME TUŞU TUTUKLUK YAPIYOR SES AÇMA TUŞUNDA SORUN VAR SES AYARI YAPILAMIYOR KARŞI TARAFIN SESİ NET GELMİYOR MESAJ GELDİĞİNDE İKİ ÜÇ KEZ MESAJ SESİ ÜST ÜSTE ÇALIYOR//ÖN VE ARKA CAMDA EKRAN KORUMA BANDI VAR KASA KÖŞELERDE DARBELER METAL ÇERÇEVEDE LEKE VAR Tüm Bilgilerin (Backup) Sil. Riski Kabul EDILDI İç-Dış IMEI Kontrol Edildi Kozmetik Parçalarında Yoğun Çizikler Var

Ben bunu sorun olan açıklamaya yazdırdım..Telefonun daha 1 senesi dolmadı ve bu sorunları tekrarladı ama ilk kez garantiye yolladım..Sürekli böyle yaptığı içinde soğudum telefondan..şimdi ben yeni tel değişimi talebinde bulunmadım,bunun üzerine değişim yapılır mı bu sorunlar için? yada mail atıp ekletsem mi ? yada Genpa böyle durumlarda ne yapıyor bilen varsa yardımcı olsun lütfen

• kardes benim 3 günlük cihazı servise verdim genpaya ivme sensörleri calısmıyor diye . o değişmezsse sıfır üstelik 1 tek cizik yok. seninki hiç değişmez diyim ben. ugrasır durursun. ben de ugrasıyorum 800 tl saydım 3 gun kullandım verdim servise cok adi bir markaymıs apple anladım 2 ci el alsaydım daha iyidi
  • Değişim olmaz onarırlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senolcu

kardes benim 3 günlük cihazı servise verdim genpaya ivme sensörleri calısmıyor diye . o değişmezsse sıfır üstelik 1 tek cizik yok. seninki hiç değişmez diyim ben. ugrasır durursun. ben de ugrasıyorum 800 tl saydım 3 gun kullandım verdim servise cok adi bir markaymıs apple anladım 2 ci el alsaydım daha iyidi

hocam sen biraz şansızmışsın apple iyidir, ama genpaya güvenmem genpa ana şikayet konum bile vardı
  • dusunun video izleyeceksnizi büyük bir ekranı var ama ivme sönsörleri calısmıyor diye kücük ekran oluyor.
    hesap makinesinin diğer foksiyonları calısmıyor bu yüzden. safaridede aynı durum.

esek kafam keske baksaydım bayiden alırken yana cevirip ne bileyim şimdide değiştirmiyorlar. kabak bizim gibi tüketiciye patladı. sıfır cihaza şimdi tornavida değecek. 2 ci almıs gibi olcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 22 Temmuz 2012; 12:19:13 >
  • Dediğin gibi benim cihza işlem yapıldıktan sonra ne anlamı kaldı ki...2. el alınırdı daha iyi ..
  • fikir sahibi olan yokkkk muuuuuuuuuuuuuuuuu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genpada degisim cok zor olur ankaradaki servis iyi dediler bende garantiye vermek istiyorum pilim 2 saat gidiyor iphone 4 te mihtemelen pili degistiirler bir kac sorunum daha var ekranda sari leke vs onceden cok rahatsiz oluyordum simdi alistim bende tereddutteyim servisey verirken ekranida soylesemmi diye ama bunlar yansanayi ekran taktiklarini duydum o yuzden soyleyesim gelmiyor degisim olacaksa amenne yoksa ellesmesinler genpa sorun tamiri olmayan telefonu bile tamir etmeye calisiyorlar

• Sen bence bütün sorunlarını soyle..düzgün şekilde wermek zorundalar...bu nasıl bi serwis ki işleri kolaylaştırmakdan çok zorlaştırıyor...

Benim telefonuma parça değişimi demişler...Ama ilk 1 sene içersinde Apple yenisini werirken Genpa nın bu pintili nedir anlamadım...2000 lik teli ilk senede 2.ele düşürüyolar..Kullanıcı hatası yok bişey yok direkt cihaz hatalı bi sorun...Ben tüketici haklarına gidicem dilekçemi wericem..Sizce yenisini werirler m
    i ?
  • Degistirseler bile swap cihaz verilir zaten.

• Onu nasl anlarız peki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.