Şimdi Ara

iphone4S hata 21 kod ve Restore - Yazılım sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
43.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

1-ipsw dosyasını harddiskimden masaüstüne aldım
    2-antivirüs programını kapattım.
    3-host dosyasını temizledim.
    4-usb1 den ipadimi usb2 ye taktım

Sonuç olarak shift+restore başarıyla oldu ve jb de sorunsuz.
  • Merhabalar;

Bu konuda iphone' unda recovery mode sorunu yaşayan arkadaşlar geçen zaman içerisinde arızalarını giderebildiler mi? aynı sorunu bende yaşamaktayım, servise gitti geldi ve yapılamadı.
  • Yok arkdaşım donanımla ilgili bi sorunmuş o ben geri gönderdim yenisi geldi değiştirdiler
  • teşekkürler cevap için, bende geri göndermeye çalışıyorum ama gidip gelen kimseye rastlayamadım, yardımcı olabilecek birileri aranıyor :S
  • Benim iphone4 jailbreak işlemleri için uğraşırken elmada takılı kaldı, hiçbirşekilde açılmıyordu, DFU moda alıp itunes üzerinden restore çalışmalarımda ise error 21 veriyordu, en sonunda jailbreak için daha önce indirdiğim redsnow programındaki Pwned DFU uygulaması ile telefonu açmayı başardım, sonra daha önce bir türlü yapamadığım her defasında hata verip kapanan jailbreak işlemini (absinthe-win-2.0.4) yapmayı başardım. Arkadaşlara yardımı dokunur düşüncesiyle paylaşayım dedim.
  • KESİN ÇÖZÜM HOSTS DOSYASININ İÇİNDEKİLERİ KOPYALAMAK SONRA YENİ BİR NOT DEFTERİNE YAPIŞTIRIP SON SATIRI SİLMEK

SONRA ETC NİN İÇİNE KAYDEDİP PC Yİ YENİDEN BAŞLATIN SONRA SHİFT+RESTORE

KENDİM YAPTIM ÇALIŞIYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk_94gs

KESİN ÇÖZÜM HOSTS DOSYASININ İÇİNDEKİLERİ KOPYALAMAK SONRA YENİ BİR NOT DEFTERİNE YAPIŞTIRIP SON SATIRI SİLMEK

KENDİM YAPTIM ÇALIŞIYOR

Sizin bu dediğinizi ve diğer çözüm yollarını defalarca denedim ama nafile. Yani anlayacağınız her cep ve bilgisayarda sorunun çözümü aynı olmuyor maalesef. O yüzden 'kesin çözüm budur' demek yanlış. Ben çözümü her nasılsa yukarıda yazdığım gibi hallettim. Nasıl oldu, neden oldu bilmiyorum, ama belirttiğim işlemi yaparak ancak sorunu çözebildim. Belki birilerine faydası dokunur diye de yaptığım işlemi yazdım. Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Judge Dredd

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk_94gs

KESİN ÇÖZÜM HOSTS DOSYASININ İÇİNDEKİLERİ KOPYALAMAK SONRA YENİ BİR NOT DEFTERİNE YAPIŞTIRIP SON SATIRI SİLMEK

KENDİM YAPTIM ÇALIŞIYOR

Sizin bu dediğinizi ve diğer çözüm yollarını defalarca denedim ama nafile. Yani anlayacağınız her cep ve bilgisayarda sorunun çözümü aynı olmuyor maalesef. O yüzden 'kesin çözüm budur' demek yanlış. Ben çözümü her nasılsa yukarıda yazdığım gibi hallettim. Nasıl oldu, neden oldu bilmiyorum, ama belirttiğim işlemi yaparak ancak sorunu çözebildim. Belki birilerine faydası dokunur diye de yaptığım işlemi yazdım. Saygılar...

Benimki kurtarma modunda kaldı heralde ekranda i tunes e bağla işareti vardı.

Bende yeni yeni çözüyorum İPhone forum biraz karışmış kimi hosts silersen olur kimi olmaz diyordu bende denedim oldu o yüzden yazdım

• arkadaşlar banada iphone4 geldi sıvı temas ama cocuk çok uğraşmış yazılım atmış bana geldi yazılım atıyorum 21 hatası alıyordum ve 21 hatasını şöyle çözdüm

1) Host dosyasını sağ tıklayıp not defterinde açın açtıntan sonra içindekilerini komple silin
    2) bilgisayarınızı Resetleyin
    3) iphone 4 en son güncel sürümü indirin
    4) en son güncel yazılımı yükleyin!!!

BUKADAR BASİT VE KOLAY UMARIM İŞİNİZE YARAR BENİM İŞİME YARADI..!www.forbesteknikservis.com eyer yapamadığınız olursa burdan bana ulaşabilirsiniz.
  • Bilgisayarınızda bulunan antivirüs yazılımını kaldırıp tekrar denemeniz yeterli olacaktır.
  • bende sürekli alıyorum bu hatayı farklı pc lerde denememe rağmen . daha sonra 1 pc ye xp yükledim herhangi bir program yüklemeden itunesi yükleyip sadece restore ettim (shift kullanmadan) oldu.
  • iki üç cihazda denedim oldu
     iphone4S hata 21 kod ve Restore - Yazılım sorunu
  • Konu 2012 den kalma güncel tutma sebebiniz nedir ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://support.apple.com/tr-tr/TS3694
    Buraya bakmak hiçmi aklınıza gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.