Şimdi Ara

iphone5 ten blackberry passporta geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar bb passport bayağı önceden çıkmış fakat pek telefonlarla içli dışlı olmadığım için yeni farkettim ve çok hoşuma gitti görüntüsü.

iphone5 ten memnunum fakat özellikle pil ömrü ve biraz da sıkıntıdan telefonumu degistirmek istiyorum.

blackberry passporta geçsem ne gibi degisiklikler hissedicem. çok fazla uygulama kovalayan birisi degilim fakat instagram twitter facebook tarzı uygulamaları aktif kullanıyorum. google play marketi kullanabiliyormuşuz gibi birşey gördüm internette bu ne kadar dogrudur acaba.
    cevaplarınız için teşekkür ederim.

• Öncelikle şarjdan başlayalım batarya değil de akü sanki bitmesi için dua edeceksiniz yanlış yerde bitmesin diye 3 gün rahat gidiyor.Evet google olay kuruluyor fakat google play hizmetleri gereken uygulamaları kullanamazsınız .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisinide kullandım;asla pişman olmazsınız,sosyal ağlar sorunsuz. İnstagram hariç diğer hepsi var BlackBerry markette. İnstagramıda snap uygulamasından indirebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya konusunda 3 gun cunup gezip gusul abdesti almis gibi rahatlayacaksiniz.

Google play yukleniyor bu forumda konu acmistim orada tarifi var cok basit bir islem.

Facebook konusunda son guncelleme ile biraz problem cikmaya basladi. Kendi gonderilerimi goremiyorum mesela. Bundan once yoktu hallederler ilk guncelleme ile. Simdilik tarayicisi ile idare ediyorum.

Twittter cok cok iyi calisiyor zaten twitter firmasinin kendi uygulamasi facebook BlackBerry nin kendi hazirladigi uygulama.

Telefon genel olarak mukemmel bir makine. Tuslara ilk basta acemi kaliyorsunuz dokunmatikten sonra basmatik garip geliyor ama alisinca da dokunmatigin aslinda iskence oldugunu goruyorsunuz.
    Kamerasi cok basarili ses kalitesi mukemmel. Donanim olarak hdmi cikisi yok onun yerine miracast var ama hdmi in yerini tutmuyor bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malatyaspor

Batarya konusunda 3 gun cunup gezip gusul abdesti almis gibi rahatlayacaksiniz.

Google play yukleniyor bu forumda konu acmistim orada tarifi var cok basit bir islem.

Facebook konusunda son guncelleme ile biraz problem cikmaya basladi. Kendi gonderilerimi goremiyorum mesela. Bundan once yoktu hallederler ilk guncelleme ile. Simdilik tarayicisi ile idare ediyorum.

Twittter cok cok iyi calisiyor zaten twitter firmasinin kendi uygulamasi facebook BlackBerry nin kendi hazirladigi uygulama.

Telefon genel olarak mukemmel bir makine. Tuslara ilk basta acemi kaliyorsunuz dokunmatikten sonra basmatik garip geliyor ama alisinca da dokunmatigin aslinda iskence oldugunu goruyorsunuz.
    Kamerasi cok basarili ses kalitesi mukemmel. Donanim olarak hdmi cikisi yok onun yerine miracast var ama hdmi in yerini tutmuyor bence.

Hocam hiç güleceğim yoktu, ilk cümle güzel bi benzetmeydi doğrusu

Passport silver edition çıkmış, bende ona geçiş yapmayı düşünüyorum. Tipi hoşuma gitti bayağı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullanan arkadaslar bir kac tane sorum var. 1. Facebook, whatzapp, instagram, twitter gibi uygulamalar stabil calisiyor mu? 2. Telefonun android olabilecegi soyleniyordu yeni surumlerde boyle bir degisimle karsilasan var mi? 3. Kamerasini iphone 6s , htc one m9, samsung note 5 veya lg g4 ile kiyaslarsak hangisi daha kaliteli cozunurluk acisindan? 4. Hat uzerinden goruntulu konusma yapilabiliyor mu? 5. Sarji ortalama iki gun gider mi sadece mobil ag acikken? 6. Kilif ve parcasi kolay bulunuyor mu? 7. OSYM Gorevli İslemleri Sistemi sitesine girebiliyor mu?
    Son olarak fotograf kalitesini gormek icin bir kac tane gece-gunduz fotograf cekip ekleyebilir misiniz rica etsem ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.