Şimdi Ara

İphone5s şarj olmama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Almanya'dan aldığım 5s son 1haftadır falan şarj olmamaya başladı. Takıyorum oluyo olmuyo ama genelde olmuyor. Kabloda sıkıntı yok, ipadimi ediyor. Başka kablo da denedim zaten yine olmuyor. Genpa'ya verdik ama biz yapamayız bunu diyip teslim ettiler. İzmirde yaşıyorum. İphone tamiri yapan güvenilir bir yer bulamadım:( apple ın sayfasından da kimselere ulaşamıyorum. Ne yapmalıyım:( pc den de denedim durum aynı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• baris1319 B kullanıcısına yanıt
    Şarj aletinizin orijinal olduğuna emin misiniz?
  • Aynen kablonuz orj degilse sarj etmez
    Ist olsaydiniz donanimsal yardimci olurdum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandığım kablo orjinal. İpadin kutusundan çıkan kabloyu kullanıyorum. ki zaten uzun bir süre onu kullanarak şarj edebilmiştim. Sonra edememeye başladım ve 5s içinden çıkan kablloyu çıkarıp bir de onunla denedim. Yine olmadı. Almanyadan alındığı için oradaki bi apple shopa götürmem gerekiyor heralde ki o da biraz zor:(
    Ne yapmalıyım bilemiyorum.. Yurtdışından değil de Türkiye'den alsaydım kim, nasıl yardımcı olacaktı acaba? Garanti kapsamını geçtim, parayla bile bakacak bir servis bulamıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris1319

Kullandığım kablo orjinal. İpadin kutusundan çıkan kabloyu kullanıyorum. ki zaten uzun bir süre onu kullanarak şarj edebilmiştim. Sonra edememeye başladım ve 5s içinden çıkan kablloyu çıkarıp bir de onunla denedim. Yine olmadı. Almanyadan alındığı için oradaki bi apple shopa götürmem gerekiyor heralde ki o da biraz zor:(
    Ne yapmalıyım bilemiyorum.. Yurtdışından değil de Türkiye'den alsaydım kim, nasıl yardımcı olacaktı acaba? Garanti kapsamını geçtim, parayla bile bakacak bir servis bulamıyorum..

yok hocam burda ki apple storeda ilglenir. siz bi telefonla apple'ı arayıp bilgi alın bnce
  • 00800.. Lü numaradan da aradım, bilgilerimi verip onların dönmesini de bekledim, ama bir türlü telefonda konuşmak nasip olmadı. Daha sonraki bir zamana aktarıldınız diyor ve kapanıyor telefon. Canlı chat yapmıştım ilk önce, ordan da telefonla aramamı söylemişlerdi. O da sonuçsuz kaldı yani. Şuan tanıdık bir telefon tamircisinde. Şarj soketi bekliyorlar, değişimi olacak 150 liraya. İphone 5 ile aynı soket mi farklı mı bilemiyorum. Umarım problemim hallolur..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • baris1319 B kullanıcısına yanıt
    Bence telefoncuda riskli olabilir yeni bir cihaz ve touch ıd ile soket altlı üstlü durumda zarar verebilirler.Emin değilseniz bence emanet etmeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    S3 Mini Şarj Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    iPhone 4s servis yok sorunu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.