Şimdi Ara

Çakmaklıktan iphone şarjı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 ay kadar önce aracımdaki usb şarj aletini daha iyisiyle değiştirdim. Daha iyisinden kastım 2.4A 5V dolayısıyla 12W güç alıyorum. Bugüne kadar gayet hızlı bir biçimde çalışıyordu ama bu sabah teli şarj etmek istediğimde telefon elektriği görmesine rağmen 1 saatte hiç şarj etmedi. Hiçten kastım 12 civarında olan şarjım 1 saat sonunda 5e düştü. Araba aküsüyle mi bir ilgisi vardır ki zannetmiyorum, şarj aleti mi bozulmuştur, ya da başka ne olabilir aklıma gelmiyor. Çakmaklıkta sorun yok sanırım çünkü diğer çakmaklığa taktığımda da hiçbirşey değişmedi.

Bilgisi olanlar paylaşabilirse çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden

• Kabloda da bozulma olabilir hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Kabloda da bozulma olabilir hocam

Aklıma gelmedi değil ama kablo orjinal bide neredeyse hiç kullanılmamıştı o yüzden küçük bir ihtimal gibi geliyor kablodan olması..
  • Kablo orjinal mi hocam? Yoksa şarj girişinde sorun olabilir veya da kabloda. Aklıma başka bir şey gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Kablo orjinal mi hocam? Yoksa şarj girişinde sorun olabilir veya da kabloda. Aklıma başka bir şey gelmiyor

Kablo orjinal evet. Yani benim de tek aklıma gelen şarj aletinin bozulmuş olması açıkçası..
  • Kablo orijinal ise kolay kolay bir şey olmaz. Çakmaklık girişinde sorun vardır. Şakaya gelmez değiştirin ve kaliteli bir şey alın. Telefonu bile etkileyebilir. Ben 3 sene önce kvk nın araç şarjını almıştım, orijinal şarj kablosu ile bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.