Şimdi Ara

iPhone Şarj Soketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
40.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iPhone5'imin şarj yeri bozuldu.
    Kaça yaparlar bilgisi olan var mı?

• 100-150 civarıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

100-150 civarıdır

Çok paraymış ya böyle idare etmek en mantıklısı. Hafif bir temassızlık var ama yine de ediyor.
  • ` Kağan kullanıcısına yanıt
    Ben sahibinden.com fiyatlarina baktim, istanbul icindeysen telefoncu arkadas var fiyat sorayim ?

• quote:

Ben sahibinden.com fiyatlarina baktim, istanbul icindeysen telefoncu arkadas var fiyat sorayim ?

Zahmet olmazsa bir sorarsan çok makbule geçer hocam. Harbiye'deyim.
  • ` Kağan kullanıcısına yanıt
    mesaj attım şimdi öğlene kadar yazmasa ararım

• quote:

mesaj attım şimdi öğlene kadar yazmasa ararım

Çok teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    iPhone Pil Değişimi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kadıköyde bir dikkana 50 tlye yaptırdım. 1 aydır sıkıntı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ` Kağan

quote:

100-150 civarıdır

Çok paraymış ya böyle idare etmek en mantıklısı. Hafif bir temassızlık var ama yine de ediyor.

Aynı sorun bende de vardı. Şarj kablosu tam olarak oturmuyordu, ancak bir tarafa bastırınca şarj oluyordu.
    Sorunu şöyle çözdüm; kürdanla şarj soketinin içini temizledim ve çıkan pisliklerden sonra şarj kablosu tam olarak oturmaya başladı. Şu an için hiç bir sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: fthztrk

quote:

quote:

100-150 civarıdır

Aynı sorun bende de vardı. Şarj kablosu tam olarak oturmuyordu, ancak bir tarafa bastırınca şarj oluyordu.
    Sorunu şöyle çözdüm; kürdanla şarj soketinin içini temizledim ve çıkan pisliklerden sonra şarj kablosu tam olarak oturmaya başladı. Şu an için hiç bir sıkıntı yok.

Çok mantıklı. Baktım da benimkisi de bayağı pislenmiş, bunu deneyeceğim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

100-150 civarıdır

Çok mantıklı. Baktım da benimkisi de bayağı pislenmiş, bunu deneyeceğim.

Arkadaşım Allah senden razı olsun, düzeldi telefon ben temizlemeyi akıl edememiştim.
    Bi' dünya pislik çıktı içinden.
    150'den de kurtulduk.

• konuştum 70 lira dedi dostum ama sorunun çözülmesi beni daha çok mutlu etti geçmiş olsun :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi olmuş sevindim

• fthztrk kullanıcısına yanıt
    hocam Allah razı olsun aynı dertten muzdaripdim yorumunu okuyunca aynısını yaptım şükür sıkıntısız çalışıyo :)
  • ŞARJ OLMAMA SIKINTILARINDA MUTLAKA ŞARJ SOKETININ İÇİNİ ZARAR VERMEDEN NAZIKÇE TEMİZLEYİN
  • Dis fircasindan baska bisey kullanma aman ha belli zamanlarda temizle yeterli

• aynen çok fena toz çıktı içinden sorun çözüldü yapcak olanlarda flaş gibi bi ışık tutsunlar çözüm için teşekkürler
  • quote:

Arkadaşlar iPhone5'imin şarj yeri bozuldu.
    Kaça yaparlar bilgisi olan var mı?

100 150 değil hocam güldürmesinler :) ben iphone 4 için yaptırdım 30 liraydı , 2.el taktır bişey olmaz . Seninki en fazla 50 lira . 8 ay da kullandım 2.el olarak sattım sorun da çıkarmaz

• quote:

quote:

quote:

100-150 civarıdır

KARDEŞ ALLAH SENDEN RAZI OLSUN 2 AYDIR BÖYLE ŞARJ EDİYODUM TEMASSIZLIK FALAN VARDI Bİ TON PİSLİK ÇIKTI İÇİNDEN ŞİMDİ TAM OTURUYO HARİKA OLDU ÇOK TEŞEKKÜRLER.

edit: soketin içini tam görmeden asla yapmayın zarar verebilirsiniz. arkadaşım telefonunun flaşını tuttu ben de temizledim gayet iyi hiç bir sıkıntı yok boşuna telefoncuya para verip telefonunuzun orjinalliğini de bozdurmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ret1rected -- 25 Haziran 2014; 13:46:12 >

• Slm arkadaslar benim soketin bozuk oldugunu soyledi apple zorlu center da bulunan servis tamir yok 700 tl verirsek yenisini vereceklermis disarda 90 tl yapiyorlar ne yapmaliyim 700 tl verip fatura ile birlikte mahkemeye vereyim mi bu kadar paraya yazik degil mi garanti bitse anlarim cozum yok derim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.