Şimdi Ara

'Zurich Sigorta' Pişmanlıktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben böyle bir firma görmedim kesinlikle tavsiye etmiyorum kaçının

5 ocak pazartesi günü kaza geçirdim.Tüm evraklarla yönlendirdikleri yetkili servise aracı götürüp dosya açtırdım.
    İkame araç isteği yaptım.Eksper henüz gelmemesine rağmen kabul edildi.Salı geçti çarşamba oldu hala araç yok.Çarşamba akşamı lütfen bir firmadan araç geldi.Firma yetkilisi tarafından pos makinesi ile kredi kartımdan 600tl lik bloke işlemi istendi.Şirket prosedürü ve süre olarak araç geri verilmesinden itibaren 27 gün blokeli kalacak dendi.Kartım müsait değil diyerek kabul etmedim çağrı merkezini aradım.Çağrı merkezi elemanı ikame araç prosedürü olduğunu yapacakları birşey olmadığını belirtti.Peki dedim ben kredi kartı kullanmıyor olabilirim yada maaşlı çalışan kartında o an bakiyesi yetmeyen biri olabilirim bu durumda ne olacak?600 tl az miktar değil ve 1 aydan fazla bloke edeceksiniz kullanamayacağım belki ihtiyacım olacak.Kemküm edip kapattı tekrar aradım.
    Pos makinesi uygulaması olmayan aynı yerdeki başka bir firmaya isim vererek yönlendirilmek istedim.Firma sahibi arkadaşımdır ve kesinlikle ikame araç alanlara böyle bir uygulamaları yok sadece kart bilgilerini formlarına yazıyorlar ceza yerseniz vs oradan çekiliyor dedim.Beni hatta bekletip görüştüler ve istediğim firmaya yönlendirmemin yapılacağı söylendi.Ertesi gün yani perşembe tekrar aradım durum nedir diye "belirttiğiniz firma ile bulunduğunuz şehirde anlaşmamız yok" dendi.Anlaşma yoksa dün akşam beni nasıl yönlendirdiniz? Dedim yine cevap yok. Peki dedim bulunduğum şehirde anlaşma yoksa beni anlaşma olan şehirdeki ofisine yönlendirin dedim.Yine hatta beklettiler görüştüler istanbul ve izmirde anlaşmamız var dediler.Peki dedim istanbul ofisine yönlendirin kabul ediyorum.İstanbul ofisine yonlendirme yapacağız denerek telefon kapandı.Cuma günü tekrar arandım istanbulda hangi semt diye sordular söyledim firmanın adını tekrar teyit etmek için verdim.Telefondaki arkadaş "istanbulda 20 den fazla şirketle anlaşmamız var biz manuel atayamıyoruz sistem hangi şirkete verirse belli olmaz" dedi.Beni yine sinir bastı dün yönlendirmemi onayladınız firma ismine okey verdiniz bugun manuel atama yok rastgele nereye giderseniz.
    Resmen rezillik şaka gibi bir gün arayıp okeyliyorlar ertesi gün aa öyle değilmiş.
    Neyse konuşmalar devam ederken telefonda ki bir arkadaş dedi ki "zaten bloke işlemi olmadan kiralama yapamazsınız bu gayet açık bir kural şirket prosedürü vs" ben de poliçeyi satın alırken kimsenin benden kredi kartı blokesi istemediğini poliçemin hiçbir yerinde yazmadığını belirttim.Arkadaşımız ısrarla belirtildiğini söyledi.Üşendmedim poliçeyi buldum telefondaki vatandaşa okudum

Kiralık araçla ilgili kısımda geçen

Kiralık araç talep eden sürücünün asgari bir yıllık sürücü belgesine sahip olması gerekmektedir.Sürücü kiralık araç firmasına kredi kartı NUMARASINI vermelidir.Böylelikle ödenmemiş benzin masrafları,kiralık araç firmasının sağladığı kasko,trafik ve ihtiyari mali mesuliyetsigortaları,sürücü masrafları,tek yön ücreti ve trafik cezaları ve bunun gibi uygun olmayan masraflar ORTAYA ÇIKAR İSE lehdarın kredi kartı hesabına borç kaydedilecektir.

Yani herhangi bir bloke,pos makinesiyle işlem yapılır, 1 aydan fazla bloke tutulur vs gibi bir durum yazmıyor.

Buna rağmen prosedür böyle diye diretiyor kendi yazdıkları poliçeyi inkar ediyorlar.Yukarıda da söylediğim gibi ben kart kullanmıyor olabilirim yada o an maddi durumumveya kart limitim yeterli olmayabilir, ben bu kasko sigortasını mağdur durumdayken kullanmak için almadım mı? Mağdur durumda yardımcı olunmayacaksa ne işe yararsınız? 2 senedir Zurichten kaskomu yaptırıyordum ilk kez kullanmak gerekti ve ne kadar büyük hata yaptığımı anlamış oldum.Siz siz olun uzak durun bedava verseler dahi almayın.

Ek not : Eksper ön tampona değişim verdi ptesiden beri bir ön tampon tedarik edemediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Sigorta Şirketleri 2017
    8 yıl önce açıldı
    Sompo Japan Sigorta Nasıl?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.