Şimdi Ara

iphone şarj cihazı yerine tam oturmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
15.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yerine tam oturmamaya basladı sarj edetken bazen temas etmiyor iphone 6 telefon orjinal parçası ne kadardır garantisi devam ediyor şubata kadar ücretsiz yaparlar mı yoksa para mı isterler ne kadardır ücreti

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone Şarj Soketi Gevşediğinde Ne Yapılmalı?

iPhone'unuzun şarj soketinin gevşemesi, cihazınızı şarj etmeyi zorlaştırabilen sinir bozucu bir sorundur. Bu sorunla karşılaştıysan, sorunu çözmek için uygulayabileceğin birkaç adım şöyledir:

• Telefonunu yeniden başlat: Basit bir yeniden başlatma, gevşek bir şarj soketini düzeltmeye yardımcı olabilir. Telefonunu kapatıp birkaç saniye sonra tekrar açmayı dene.

• Kabloyu ve adaptörü kontrol et: Sorunun kaynağı gevşek bir şarj soketi olmayabilir. Şarj kablosunun ve adaptörünün düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol et. Farklı bir kablo veya adaptör kullanmayı dene.

• Şarj portunu temizle: Toz veya kir şarj portunun doğru çalışmasını engelleyebilir. Yumuşak bir fırça veya basınçlı hava kullanarak şarj portundaki birikintileri temizle.

• Telefon kasasını çıkar: Bazı telefon kasaları, şarj kablosunun tam olarak oturmasını engelleyebilir. Telefon kılıfını çıkar ve sorunun çözülüp çözülmediğine bak.

• Profesyonel yardım al: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, profesyonel yardım alman gerekebilir. Bir Apple Store veya yetkili bir tamir merkezine başvurarak kalifiye bir teknisyenin sorunu teşhis etmesine ve onarmasına izin verebilirsin.

Bu adımları izleyerek iPhone'unun gevşek şarj soketini kendin düzeltebilirsin. Sorun devam ederse, daha fazla yardım için mutlaka profesyonel bir teknisyene başvur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sebebi şarj bölümünde pislik birikmesi. sonuçta cebimizde gezdiriyoruz. garantiye göndermenize gerek yok.

telefonu kapatın. sonra bir tane ataş alın. şarj giriş bölümünden ataş ile pislikleri yukarı çekin. baya toz çıkar. temizlendikten sonra kabloyu takın farkı anlarsınız.
  • Diş macunu sürülmemiş yeni diş fırçası ile temizleniyor. Telefon servisinde görüp sormuştum.
    Fırça şarj girişi konnektörlerine de zarar vermez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.