Şimdi Ara

İphone6 'dan Xperia z5 geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar iphone 6 kullanıyorum z5 geldiği zaman geçmeyi duşunuyorum daha öncesinde hiç android kullanmadım sizce mantıklı mı?

• Ben iphonedan androide geçtim, çünkü telefondan film izlediğimden, iosa film atmak eziyet oluyordu. 2 senedir Z1 kullanıyorum.
    Hani yanlış anlama dostum da şu an piyasa kötü, bence bu kadar sık telefon değiştirmek bana gereksiz israf gibi geliyor. Hani iphone 6 daha yesyeni telefon, niye değiştirmek istiyorsun ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suyheuti kullanıcısına yanıt
    Sıkıldım hocam iosdan birazda android kullanayım :D hemen hemen aynı fiyattalar zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16GB hafıza yeterli değilse geçebilirsin.
  • Bence gerek yok gecis yapmaya
    Biraz daha bekleyin fiyatlar düssun

• Arda1043 kullanıcısına yanıt
    Hocam 4s 5 hadi 5s desen hemen geç derimde 6 be hocam naptın.Seneye geçersin z6 yada z5 premium plus yaparlar ona geçersin
  • peacee34 kullanıcısına yanıt
    hocam fiyatlar uygun olursa geçerim ozaman en mantıklısı
  • Kesinlikle geçme . Bende şuan iphone 6 kullanıyorum daha önce z3 üm vardı (hala evde duruyor)
  • BerkCck kullanıcısına yanıt
    Nedeni ne hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Arda1043

Nedeni ne hocam

Performan anlamında hiçbir sorunum olmadı. Tamamen o sıkıcı arayüzünden ve tabiri caiz ise kütük gibi tasarımından. ayrıca telefonun sesi çok az çıkıyor sokakta telefon çaldığında duyamıyordum titreşimi ise çok azdı.
  • Resimlerde görebilirsiniz. Z3 ve Z5 in tasarımı aynı zaten. Elde tutarken ve cepte iken Kenarları rahatsiz ediyor z3 ün. Daha önce 5.5 inçlik telefonda kullanmıştım Z3 kadar rahatsız etmemişti.

http://i.hizliresim.com/d2g3Dr.jpg

http://i.hizliresim.com/5k67Xl.jpg
    Ben geçicem sabırsızlıkla z5'i bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Bende hiç ios kullanmadım iphone almayı planlıyorum ondan z3 ü mü satmak istiyorum z3 düşünmezmisin garantisi devam ediyor 8 aylık cihaz :)
  • filmi direk telefona indir? Vidown idi sanırım ben bunu bullanıyorum. Dizi&film geceden atıyorum indirmeye sabah bitmiş oluyor.
  • İ6 yı satıp Z5'in sıfırını alabiliyorsan ve androidi merak ediyorsan geçebilirsin bence. Sana ios yeterli mi gelmiyor yoksa nefis mi rahat bırakmıyo bunun sorusuny sor kendibe tabi

• Bende şuan iPhone 6 64GB kullanıyorum ve Ios'un kısıtlamasından sıkıldım. Z5 çok çekici geliyor gözüme. Z5'e geçmeli miyim? Bana bir IOS kullanıcısının gözünden yorum lazım çünkü Android taraftarları genelde "geç tabi 3GB Ram Var" gibi yorumlar yaptığı için çok dikkate almıyorum :D
  • ıphone kullancıları elinde şarj ile dolaşırken ben gülüyorum onlara z5 sony kullanıcısı olarak
  • Gerek yok kanımca elindeki telefon bir hayli yeterli...

Gectim pisman oldum 6s aldim cok memnunum

• BerkCck kullanıcısına yanıt
    kenarlarının rahatsız ettiğine katılıyorum z3c kullanıyorum ve kenarları çok sivri allahtan kılıf seven biriyim, halletti kılıf olayı.

sonra z5 çıktı sivri olmayı bırak arka kapak kenarları çıkıntılı ve mağazada elime alıp kurcaladım fena halde canımı yaktı. iphone dan geçecekler o güzelim yumuşak kenarlardan vazgeçtiğinde sony nin en çok bu gerizekalı tasarımı ile duvara fırlatıp telefondan vazgeçecekler ve tekrar iphone geçeceklerdir. almayın. sony bu zeka ile batar.

not: bir sony fanıyım. ama müzik sesi de inanılmaz düşük folder play programı ile kurtarıyorum onu da.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.