Bildirim
İphonea arka plan nasil yapilir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ayarlar>duvar kağıtları ve parlaklık>duvar kağıdı seç sonra film rulosu veya fotoğraf yayınından istediğini seç -
Dostum resim ayarlamayi bende biliyorum
Sorumu yanlis anlamissin bu resimde realmadridin amblemi var ben baska bir takimin amblemini yapmak istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fblikral
Dostum resim ayarlamayi bende biliyorum
Sorumu yanlis anlamissin bu resimde realmadridin amblemi var ben baska bir takimin amblemini yapmak istiyorum
ben de şaşırdım bunu bilmeyen mi vardı diye de hayrına yazıyım dedim hangi takım istemiştin -
Fenerbahceli olani
googoledan arat hocam o zaman bulursun bunun gibi şeyler -
denedim hocam hep alakasız şeyler çıkıyor -
appstorede zedge uygulamasını indir güzel arkaplanlar var -
zaten bu resmide ondan indirdim hocam ama ben bunun fenerbahçeli olanını istiyorum -
Al dostum iki tane yaptım 1000. mesajımı size app store uygulamamı tanıtmak için saklıyordum ama yardım etmeden duramadım, umarım hoşuna gider
1)https://store.donanimhaber.com/cc/8f/b9/cc8fb9f2f3293b9176a90074ab794000.png
2)https://store.donanimhaber.com/5b/3c/b1/5b3cb1063112794d0fb8baa3a274f33f.png
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soralalp -- 8 Şubat 2014; 19:25:59 >
-
Cok tesekkur ederim hocam tam istedigim gibi olmus tesekkur ederim
Dostum merakımı mazur gör lütfen kendimi geliştirmek adına soruyorum acaba hangisi daha çok hoşuna gitti? Rica ederim güle güle kullanın buarada. -
2. Gonderdiginiz hocam sanki boyanmis gibi duruyor digeri biraz daha havada kaliyor
Hocam uygulamanizda bunlari yapmaya mi yariyor yoksa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fm.karahan -- 8 Şubat 2014; 20:15:44 >
quote:
Orijinalden alıntı: soralalp
Dostum merakımı mazur gör lütfen kendimi geliştirmek adına soruyorum acaba hangisi daha çok hoşuna gitti? Rica ederim güle güle kullanın buarada.
Dostum rica etsem 2. yaptığın logoyu (silik olan) gs için de yapabilir misin çok şık olmuş. -
-
Çok teşekkür ederim :) -
Rica ederim güle güle kullanın -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X