Merhaba arkadaslar, iphone 3g 16gb kullanicisiyim Kisilerimi yedeklemek istiyorum, su ana kadar iTunesda kisileri yedekleme ozelligi kapaliydi.. bir keresinde outlooku secerek yedekle demistim ve tum kisiler telefondan silinmisti su anda boyle olmasindan korkuyorum..
Bunun icin kisileri guvenle nasil yedekleyebilirim(tum kisilerin telefon detaylarini kendim girdim turkcell,avea,vodafone seklinde yedeklerken bunlarinda silinmesini istemiyorum)
Telefonu taktığınızda iTunes'ta göründükten sonra ona sağ tıklayın ve "Yedeği Al" vs. gibi bir seçenek olacak. Buna bastığınızda kişiler, bilinen ağlar ve şifreleri vs. gibi tüm bilgiler hatta girdiğiniz siteler ve şifreler bile bu yedeğe alınıp saklanabiliyor.
3GS'i yeni aldığımda elimdeki 2G'den ona bu şekilde aktardım ve 3GS'i 2 senedir kullanmaya devam ediyormuş gibi kullanmaya devam ettim.
İtunes'ten Outlook'a yedekleyebilirsin.
Yedeklemeden önce iTunes'in aldığı Backup'ı sil. Bunun için: Edit > Preferences > Devices'ten iPhone'u seçip Delete Backup yap. Daha sonra Reset Backup History yap. Sonra outlook ile senkronize et. Ben sürekli bu şekilde kullanıyorum.
ilginiz için teşekkürler arkadaşlar, iphonedaki kişileri güvenle yedekledim nasil yaptigimi detaylica anlatayim daha sonraki arkadaslarada referans olur bu konu..
ilk basta contacts sync adli programi yukledim appstoredan, bu program sayesinde internette my.memova.com adresine ucretsiz yedekleyebiliyorsunuz
daha sonra marikanwapin dedigi gibi once backupi sildim, daha sonra outlookta kayitli olan kisileri sildim, fakat burada cok onemli bir nokta var outlookta 1 kisinin kalmasi gerekiyor eger hepsini silerseniz iphonedaki tum kisililer siliniyor dikkat edin! dedigim gibi outlook 2007de bi kisi biraktiktan sonra backup aldim, ve sorunsuz bir sekilde yedekleme islemimi tamamladim
quote:
Orijinalden alıntı: quinn86
ilginiz için teşekkürler arkadaşlar, iphonedaki kişileri güvenle yedekledim nasil yaptigimi detaylica anlatayim daha sonraki arkadaslarada referans olur bu konu..
ilk basta contacts sync adli programi yukledim appstoredan, bu program sayesinde internette my.memova.com adresine ucretsiz yedekleyebiliyorsunuz
daha sonra marikanwapin dedigi gibi once backupi sildim, daha sonra outlookta kayitli olan kisileri sildim, fakat burada cok onemli bir nokta var outlookta 1 kisinin kalmasi gerekiyor eger hepsini silerseniz iphonedaki tum kisililer siliniyor dikkat edin! dedigim gibi outlook 2007de bi kisi biraktiktan sonra backup aldim, ve sorunsuz bir sekilde yedekleme islemimi tamamladim
13. Unless you want to delete all the existing Contacts and Calendars on your phone, select the Keep on my iPhone option when prompted. This will also allow you to keep syncing with your computer via iTunes.
If you want to sync only the My Contacts group, you must choose to Delete Existing Contacts during the Google Sync install when prompted. If you choose to keep existing contacts, it will sync the contents of the "All Contacts" group instead.
silmekten bahsediyo contact listemi o yüzden yapmadım. bende sizin gibi kişi listemi my.memova.com yedeklemek istiyorum lütfen biraz daha detaylı anlatırmısın çok anlamıyorumda. şimdiden teşekkğr ederim.
sıkıntıları görünce n97 mi alsam diyorum yaa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme