Şimdi Ara

Kişileri iCloud'dan Telefona aktarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
43.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben i5 cihazımı restore ettim, yeni kimlik tanıttım herşeyi sıfırladım yani. Not'ları PC'den icloud'a kopyaladım iPhone'a geldi otomatik olarak.

Ancak vCard dışa aktar olarak önceden icloud'dan PC'ye kopyaladım kişilerimi. Sonra tekrar içe aktar seçeneğine tıkladım iclouda geldi ancak bu seferde iphone'a gelmedi kişiler.

Bilgisi olanlar lütfen yardım etsin..

• Ayarlardan iCloud sekmesinden rehber isareitli mı hocam

Saygılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

Ayarlardan iCloud sekmesinden rehber isareitli mı hocam

Saygılar

Evet kişiler işaretli. Notları PC'den icloud'a kopyala-yapıştır yaptım 1-2 dk'ya telefona senkronize oldu geldi. Ama kişileri vCard denen olayla PC'den icloud'a İÇE AKTARDIM icloud'da 75 kişi hepsi kayıtlı ancak telefona senkronize olup gelmiyor bir türlü.
  • Söyle yapın hocam

Rehber sekmesini kapatıp tekrar acın gelmesi gerekiyor

Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: burcink

Söyle yapın hocam

Rehber sekmesini kapatıp tekrar acın gelmesi gerekiyor

Saygılar

Hocam yaptım ancak değişen birşey olmadı.
  • aceba rehber de grup sekmesinde icloud seçili değil mi ki hocam ?

en kötü şunu yapın icloud'dan çıkış yapıp tekrar girin gelmesi lazım

daha da gelmezse itools vs. benzeri program ile atabilirsiniz hocam ama ilerisi için çözüm olmaz

saygılar

• kardeşim kişileri nereye attığın önemli değil
    nereye attıysan o allette (mesela ıpadinde) ıcloudu açacaksın ardından telefonundaki icloudu açacaksın açtıktan sanra rehberine gir sol üstte gruplar yazısını göreceksin orada icloudu açtığında tüm kişilerin otomatik olarak aktarılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratturkkan

kardeşim kişileri nereye attığın önemli değil
    nereye attıysan o allette (mesela ıpadinde) ıcloudu açacaksın ardından telefonundaki icloudu açacaksın açtıktan sanra rehberine gir sol üstte gruplar yazısını göreceksin orada icloudu açtığında tüm kişilerin otomatik olarak aktarılır

Hocam adım adım yazabilirmisiniz? Gruplar sekmesi falan hiç birşey anlamadım. İcloud'a PC üzerinden giriyorum. Bana ayrıntılı olarak söylerseniz çok sevinirim.

@burcink

Hocam sizin dediğiniz gibi çıkış yapıp tekrar girdim ancak bu sefer telefondaki not'larda gitti. İcloud'da duruyor ancak, telefonda hiç biri görünmüyor. Senkronize yapmak lazım ancak anlayamadım bi türlü.

• Sorun genel, muhtemelen server sorunu millet restore yapamıyor vs ya bekleyin biraz yada dışa aktardığınız vcard dosyasını eposta adresinize gönderip telefonunuzdan postayı açıp dosyaya tıklayınca ekleme yapar telefona.
    Bu arada rehber boşken Kişilerde Gruplar sekmesi aktif olmuyor bildiğim kadarıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam yapılacak işlemi söyleyeyim

icloud'dan çıkış yapın telefonunuzdan...

kapatıp açın. wifi yada mobil internetiniz bağlı olsun. tekrardan icloud'a giriş yapın. ordaki tüm kutuları seçin kişiler notlar vs. biraz bekleyin kendiliğinden gelecektir hem rehber hemde notlarınız...

Saygılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.