Şimdi Ara

İphonedan BB'ye geçiş olcak ve ilk kez bb kullanıcam çok acil yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben bir Blackberry bold 9900 kullanıcısı olarak yazıyorum
    1=Telefonu 1 senedir kullanıyorum henüz ben donma , kasma sorununa rastlamadım sadece blackberry worldde kasıyor
    2=Kullanacağınız uygulamalar sorunsuz çalışıyor fakat sahibinden uygulaması yok, mobil sitesinden girebilirsiniz 1 gb bisle bunları fazlasıyla kullanabilirsiniz.
    3=Vodafonede bis kullanmadım. Turkcellde kullandım 1 gb sıkıntı çıkmadı
    4=Alırken trackpad'ine falan dikkat edin ,köşeleri plastik çok çabuk boyası çıkabiliyor buna dikkat edin özellikle beyazında
    5=Kullanımı kolaydır , ben kolayca alıştım , zaten fazla bir uygulaması yok gerekli uygulamaları var
    Wifisi çok az çekiyor bu sorunla bende karşı karşıyayım

Bu arada hayırlı olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertcanDemirbilek -- 27 Nisan 2014; 23:33:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertcanDemirbilek

Ben bir Blackberry bold 9900 kullanıcısı olarak yazıyorum
    1=Telefonu 1 senedir kullanıyorum henüz ben donma , kasma sorununa rastlamadım sadece blackberry worldde kasıyor
    2=Kullanacağınız uygulamalar sorunsuz çalışıyor fakat sahibinden uygulaması yok, mobil sitesinden girebilirsiniz 1 gb bisle bunları fazlasıyla kullanabilirsiniz.
    4=Alırken trackpad'ine falan dikkat edin ,köşeleri plastik çok çabuk boyası çıkabiliyor buna dikkat edin özellikle beyazında
    5=Kullanımı kolaydır , ben kolayca alıştım , zaten fazla bir uygulaması yok gerekli uygulamaları var

100mb kotalı daha sonrası için hızı düşen bis kullanıyorum. Ayrıca pakettende çıkmadım 1gb netim halen devam ediyor. Kullanımı oldukça rahat alıştım dediğiniz gibi wifi az çekiyor ama sorun değil :) Teşekkür ederim ayrıca :) Telefonumun maşallahı var baya baya temiz sıfır gibi içime çok sindi faturasıda bende kutusuda herşeyi var çok şükür :)

• Hayırlı olsun.Güle güle kullanın :)
  • eğer meksika üretimli bold 9900 alacaksan gönül rahatlığıyla alabilirsin,burda bb yi kötüleyenler macar(hungary) mal aldıkları için böyle kötülüyorlar donma falan oluyor diye,ayrıca bb alan birinin zaten uygulama ve oyun beklentisi olmamalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

eğer meksika üretimli bold 9900 alacaksan gönül rahatlığıyla alabilirsin,burda bb yi kötüleyenler macar(hungary) mal aldıkları için böyle kötülüyorlar donma falan oluyor diye,ayrıca bb alan birinin zaten uygulama ve oyun beklentisi olmamalı

Hiçbir bilgim yoktu ancak şansıma meksika yapımı aldım çok temizdi içimede çok sindi araba 20 snlik donmalar harici tatminkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxbgrxxx

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

eğer meksika üretimli bold 9900 alacaksan gönül rahatlığıyla alabilirsin,burda bb yi kötüleyenler macar(hungary) mal aldıkları için böyle kötülüyorlar donma falan oluyor diye,ayrıca bb alan birinin zaten uygulama ve oyun beklentisi olmamalı

Hiçbir bilgim yoktu ancak şansıma meksika yapımı aldım çok temizdi içimede çok sindi araba 20 snlik donmalar harici tatminkar

ben de aldığım ilk ay o sorunu yaşadım şimdi cihaz tıkır tıkır çalışıyo hocam,rahat olun düzelir sizinki de yakında

• quote:

Orijinalden alıntı: MertcanDemirbilek

Ben bir Blackberry bold 9900 kullanıcısı olarak yazıyorum

hocam trackpad'e dikkat etmek için bi önerin var mı?hangi konuda dikkatli olmalıyım mesela?

• Lord Joker kullanıcısına yanıt
    Yani 2. El alindiginda ele alinip denenmesi lazim bazilarda sorun olabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hımm anladım teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.