Şimdi Ara

Iphonedan sıkıldim s3e gecmeyi dusunuyorum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
3.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brkcwk

Sildiniz attiniz iPhonu, bence s3 cok buyuk uygulamasi yok ve sarji az

Şarjımı az işlemci ve ekranı piyasadaki sarjı en az tüketen donanım olarak kullanmıs adamlar batarya desen 2100maH batarya nesi az gidiyor anlamadım gitti İphone 5 günü zar zor bitirirken bu batarya günü bitiriyor + kalıyor yapma gözünü seveyim...
  • İlla ios dan sıkıldım diyorsanız nexus 4 ü bekleyin derim. S3 eski jenerasyon kaldi artik. Hem nexus 4 ile guncelleme sıkıntısı da yasamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası Note2 kafamı karıştıyor, her seferinde uygulamaları düşünüp ibreyi tekrar iPhone 5'e çeviriyorum.
    Samsung'un kendi uygulamaları dışında Android güven vermiyor, aynı uygulama bile iOSla Androidde çok farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akmac -- 14 Kasım 2012; 23:41:00 >
  • gerçekten iphone 4 bi yerden sonra sıkıyor... aynı şeyleri bende yaşadım ve taki satana kadar o illet düşünceden kurtulamadım...

şuan arkadaşta iphone 4s var ve o da aynı şeyleri yaşıyor :)) eminimki satmadan kurtulamıycak...

İphone da şöyle bişey seziyorum.. Bazı restaurantlarda iç tasarımı kahverengi yapıyolar ki müşteri doysun memnun kalsın ve kalsın, ki sirkülasyon olsun...

iphone'unda böyle bi yapısı var galiba :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: vamp

quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

iphone 5 i elinize almadan karar vermeyin...
    bendede 4 s var...ama aynı zamanda ipadde olduğu için oyun ve uygulamalar için ipad kullanıyorum...sırf işim gereği usb den pdf ve bazı resimleri hızlıca yükleme ve gerektiğinde onları insanlara göstermek amacıytla.. biraz büyük bir ekran için bende s3 veya note 2 ye geçeceğim..bu arada aynı zamanda android tabletler(..sony..ve galaxy wi-fi 5 denen cihazlarıda kullanıyorum...) yani androidlede haşır neşirim...haa..androidde herşey mümkün ..ios adamı kısıtlıyor diye yıllardır konuşulan geyiğe takılıyorsanız..yok öyle bir şey...android adamı öldürür...kardeşimin s 3 üne dogru düzgün bir oyun atıp çalıştıramadık..hangi apk yı indirdiysek...çalışmıyor..bizde google playden parayla satın alıyoruz...zaten androidçiler de 10 larca markanın yüzlerce modeline sürümü çıkarıyor..stabilite geberiyor...oyunun apk sını indiriken yok telefonun gpu su şu..cpu su şu..benimki mali..v.s diye uğraşmak lazım...bulsanız bile..çalışmıyor..yani iosla aynı hesap oldu........ben ipad ile dizimag ve yabancı dizi izleden çatır çatır dizi izlerken s 3 te açamıyoruz..malum flash kalktı...adobeden indiriyoruz..ıhhhh diyor..s3 için şu sürüm flash deniyor...onun apk sını indiriyoıruz olmuyor...v.s kardeşimde S3 te bir türlü güncelleme yapamadık...kies programı s 3 ü görmüyor..(bu kies bizdeki itunes in aynısı..yani aynı şey oluyor yine..)..kardeşim usandı 3 günde belki benim 4 s le takas ederim.. ama bende kıyamıyorum bir türlü...
    dediğim gibi benim işim için gerekli..bende dizileri torrentle indirir s3 e atarım oradan izlerim diyorum..büyük ekran keyifli....ama herkes mümkünse denemeli..ve işine yarıyanı kullanmalı...
    ama sıkı bir ios çu iseniz..bir çoğunuz geri dönebilir...tabii bu gelgitlerde maddi zarar da söz konusu..mali durum da önemli...
    hayırlısı.....

1- marketten utorrent i indir
    2-eztv.it den istediğin diziyi çek
    3-bsplayerda indirdiğin diziyi aç
    4-bsplayer otomatik altyazıları bulacak ordan türçe olanı bul ve keyfine bak ;)

BEn artık pc den indirmiyorum dizileri direk telfondan 800kb/sn hız ile indiriyorum ;) Modem ne veriyorsa telefonda o hızla çekiyor ;)

kardeş sorun indirmek değilki...direct online izlemek...ios ta bile mümkünken..biraz ayıp oluyor..

• quote:

quote:

quote:

bendede 4 s var...ama aynı zamanda ipadde olduğu için oyun ve uygulamalar için ipad kullanıyorum...sırf işim gereği usb den pdf ve bazı resimleri hızlıca yükleme ve gerektiğinde onları insanlara göstermek amacıytla.. biraz büyük bir ekran için bende s3 veya note 2 ye geçeceğim..bu arada aynı zamanda android tabletler(..sony..ve galaxy wi-fi 5 denen cihazlarıda kullanıyorum...) yani androidlede haşır neşirim...haa..androidde herşey mümkün ..ios adamı kısıtlıyor diye yıllardır konuşulan geyiğe takılıyorsanız..yok öyle bir şey...android adamı öldürür...kardeşimin s 3 üne dogru düzgün bir oyun atıp çalıştıramadık..hangi apk yı indirdiysek...çalışmıyor..bizde google playden parayla satın alıyoruz...zaten androidçiler de 10 larca markanın yüzlerce modeline sürümü çıkarıyor..stabilite geberiyor...oyunun apk sını indiriken yok telefonun gpu su şu..cpu su şu..benimki mali..v.s diye uğraşmak lazım...bulsanız bile..çalışmıyor..yani iosla aynı hesap oldu........ben ipad ile dizimag ve yabancı dizi izleden çatır çatır dizi izlerken s 3 te açamıyoruz..malum flash kalktı...adobeden indiriyoruz..ıhhhh diyor..s3 için şu sürüm flash deniyor...onun apk sını indiriyoıruz olmuyor...v.s kardeşimde S3 te bir türlü güncelleme yapamadık...kies programı s 3 ü görmüyor..(bu kies bizdeki itunes in aynısı..yani aynı şey oluyor yine..)..kardeşim usandı 3 günde belki benim 4 s le takas ederim.. ama bende kıyamıyorum bir türlü...
    dediğim gibi benim işim için gerekli..bende dizileri torrentle indirir s3 e atarım oradan izlerim diyorum..büyük ekran keyifli....ama herkes mümkünse denemeli..ve işine yarıyanı kullanmalı...
    ama sıkı bir ios çu iseniz..bir çoğunuz geri dönebilir...tabii bu gelgitlerde maddi zarar da söz konusu..mali durum da önemli...
    hayırlısı.....

BEn artık pc den indirmiyorum dizileri direk telfondan 800kb/sn hız ile indiriyorum ;) Modem ne veriyorsa telefonda o hızla çekiyor ;)

kardeş sorun indirmek değilki...direct online izlemek...ios ta bile mümkünken..biraz ayıp oluyor..

Bende size çözüm olarak yazdım. İstersen 720p olarak dizileri indirebilirsin. Saniyede 1-2mb hız ile ;) Modeminizin hızına göre. Android işletim sistemi bu yüzden var. herşeyin başka bir çözümü mevcut. İos gibi bir kutu değil. İos sistemi neyin ne olduğunu anlayamayan bir kullanıcı için tasarlanan kapalı bir kutu şekliden tasarlanmıştır. apple ne istiyorsa sizde ancak onu yapabilirsiniz. Siz dizimag dersininiz bende telfondan 1080p film ilzemyi söylerim. Burdaki aradaki farkıda telefonu ne kadar kullanabildiğimize bağlarım ;) Hayat dizimag uygulamasının etrafında dönmüyor :) Çözüm çok

• quote:

Orijinalden alıntı: yumyjikk

quote:

Şarjımı az işlemci ve ekranı piyasadaki sarjı en az tüketen donanım olarak kullanmıs adamlar batarya desen 2100maH batarya nesi az gidiyor anlamadım gitti İphone 5 günü zar zor bitirirken bu batarya günü bitiriyor + kalıyor yapma gözünü seveyim...

Hocam yapma lutfen. Arkadasim kullaniyor whatsapp hep acik sarj gitmesin diye ekran parlakligini acamiyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yumyjikk

quote:

Hocam yapma lutfen. Arkadasim kullaniyor whatsapp hep acik sarj gitmesin diye ekran parlakligini acamiyor

Ne kadar gidiyor arkadasinin sarji

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ax

öncelikle şu yazılım olayına gelelim.bakın android 2.2 sürümüne sahip bir cihazla bile iphone ile yaptıklarınızdan çok daha fazla şey yapabilirsiniz.o yüzden mümkünse apple kullanıcıları bu konuda eleştiride bulunmasın.ha sürümlerden dolayı cihazın stabilitesi değişiyor diyorsanız ona bir şey demiyorum ama öyle abartılacak değişiklikler olmuyor.apple güncelleme veriyorda ne oluyor sanki şuan son sürüme geçen kişiler pişman.yeni sürümle hangi özelliği kazandı cihazlarınız veya şöyle söyleyeyim android telefonlarla hangi işi yapamıyorsunuz sizin yaptığınız.cihaz hızlı değil diyorsanız alın inceleyin s3'ü öyle birşey olmadığını göreceksiniz.

öncelikle s3'e geçtiğinizde artık birçok işlemi rahat bir şekilde yapacaksınız.önünüzdeki duvarlar yıkılacak.büyük ekranda herşey daha zevkli.oynadığınız oyundan girdiğiniz internetten izlediğiniz filmden daha çok zevk alacaksınız.sizi kısıtlayan hafıza derdinden kısmen kurtulacaksınız hafıza kartı girişi sayesinde.batarya probleminiz varsa alın yedek batarya bakın keyfinize.hafıza derdinmi var al bir otg kablosu tak flash belleğini veya harddiskini izle ne izleyeceksin.artık dosya göndermende kolay wifi ile veya bluetooth ile gönder ne göndereceksen.radyo dinlemek için internete gerek yok artık.bilgisayarla iletişim kurman için itunesa mecbur değilsin tak kabloyu sürükle bırak dosyaları bitti gitti.kişiselleştirme olayına girmiyorum bile daha.yazacak çok şey var ama bunlarla idare etsin farkları bilmeyen kullanıcılar.şuan note 2 kullanan eski bir s3 sahibinin yazdıkları bunlar...

Hocam s3e gore cok fazla boyut farki hissediliyor mu ele alinca

• quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

Orijinalden alıntı: ax

öncelikle şu yazılım olayına gelelim.bakın android 2.2 sürümüne sahip bir cihazla bile iphone ile yaptıklarınızdan çok daha fazla şey yapabilirsiniz.o yüzden mümkünse apple kullanıcıları bu konuda eleştiride bulunmasın.ha sürümlerden dolayı cihazın stabilitesi değişiyor diyorsanız ona bir şey demiyorum ama öyle abartılacak değişiklikler olmuyor.apple güncelleme veriyorda ne oluyor sanki şuan son sürüme geçen kişiler pişman.yeni sürümle hangi özelliği kazandı cihazlarınız veya şöyle söyleyeyim android telefonlarla hangi işi yapamıyorsunuz sizin yaptığınız.cihaz hızlı değil diyorsanız alın inceleyin s3'ü öyle birşey olmadığını göreceksiniz.

öncelikle s3'e geçtiğinizde artık birçok işlemi rahat bir şekilde yapacaksınız.önünüzdeki duvarlar yıkılacak.büyük ekranda herşey daha zevkli.oynadığınız oyundan girdiğiniz internetten izlediğiniz filmden daha çok zevk alacaksınız.sizi kısıtlayan hafıza derdinden kısmen kurtulacaksınız hafıza kartı girişi sayesinde.batarya probleminiz varsa alın yedek batarya bakın keyfinize.hafıza derdinmi var al bir otg kablosu tak flash belleğini veya harddiskini izle ne izleyeceksin.artık dosya göndermende kolay wifi ile veya bluetooth ile gönder ne göndereceksen.radyo dinlemek için internete gerek yok artık.bilgisayarla iletişim kurman için itunesa mecbur değilsin tak kabloyu sürükle bırak dosyaları bitti gitti.kişiselleştirme olayına girmiyorum bile daha.yazacak çok şey var ama bunlarla idare etsin farkları bilmeyen kullanıcılar.şuan note 2 kullanan eski bir s3 sahibinin yazdıkları bunlar...

Hocam s3e gore cok fazla boyut farki hissediliyor mu ele alinca

ben öncedende note kullandığım için boyut olarak sıkıntı çekmiyorum.s3'e göre elbette fark var ama tek elle kullanabiliyorum.açıkçası s3 bile bana küçük geliyordu ekran olarak o yüzden hemen geçiş yaptım.iphone kullananları anlamakta çok zorlanıyorum.3.5 inç ekran çok komik geliyor...

• 4s den s3 e geçtim s3 güzel telefon alan pişman olmaz ama geçmeyende pişman olmaz .d

• kamyon takozunu cepte tasicam diyorsun yani
  • android cihazların dokunmatik tepkisi çok kötü wp8 epey akıcıymış bir incele derim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hayırlısı.....

Bende size çözüm olarak yazdım. İstersen 720p olarak dizileri indirebilirsin. Saniyede 1-2mb hız ile ;) Modeminizin hızına göre. Android işletim sistemi bu yüzden var. herşeyin başka bir çözümü mevcut. İos gibi bir kutu değil. İos sistemi neyin ne olduğunu anlayamayan bir kullanıcı için tasarlanan kapalı bir kutu şekliden tasarlanmıştır. apple ne istiyorsa sizde ancak onu yapabilirsiniz. Siz dizimag dersininiz bende telfondan 1080p film ilzemyi söylerim. Burdaki aradaki farkıda telefonu ne kadar kullanabildiğimize bağlarım ;) Hayat dizimag uygulamasının etrafında dönmüyor :) Çözüm çok

Kardes iste sikinti burda utorrent indirices eztv.it girices diziyi bulup indirices sonra onu bsplayerdan acicas sonra altyazi falan filan ios in guzel tarafi bu programa gir tikla izle. telden ha 1080p izlemissin ha 480p bisi farketmiyor

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carisma_eko

quote:

quote:

quote:

quote:

hayırlısı.....

Kardes iste sikinti burda utorrent indirices eztv.it girices diziyi bulup indirices sonra onu bsplayerdan acicas sonra altyazi falan filan ios in guzel tarafi bu programa gir tikla izle. telden ha 1080p izlemissin ha 480p bisi farketmiyor

Şahsen benim çok vaktimi alan şeyler değil. Telefonu geceden download a bırakıyorum. Erkesi gün 15 bölüm hazır oluyor telfonda ;) Dizimag a da ihtiyacım olmuyor ya da herhangi flash destekli bir internet sitesine ;) Hatta dizi izleyeceğim zaman internet bağlantısına da ihtiyacım olmuyor. buffering veya internet şebekesinin meşguliyetide olmuyor. Çünkü ben nereye gidersem dizide benimle geliyor. Çünkü telfonumda ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: bycanua

Androidde bi kere adam akıllı oyun yok

Lanet olsun öyle değil mi,ne biçim adamlar bunlar..Oyun yok hiçbirşey yok türklere de hiç hitab edemiyorlar bir türlü yahu yazık çok yazık..Meraklanmayın derhal hepsinin kulaklarını çekiyorum şimdi... :)))

Cihaz değişikliğine yönelen arkadaşım kendini nasıl mutlu nasıl iyi hissediyorsan o şekilde hareket et,mutluluğunun ve keyfinin katmerlenmesi içinde lütfen hakettiğine inandığın insanların yorumlarına kulak ver.
  • quote:

iPhone'un şarjı da bir gidiyor ki, sorma.

Doğru seçim bence.

• Gecebilirsinizde gecmeyebilirsinizde ben iostan androide gectim. Karisik geliyor alisirim bi sure sonra diye dusunuyorum. Rom root muhabbetlerine ben uzagim biraz o konuda bisey diyemicem ama romla root atinca telefon zaten stabil degil dahada kotu bi hal aliyormus. Tabi bu benim dusuncem degil gorduklerim ve duyduklarimdan ibaret. Bide s3te ekran acayip garip renkleri cok cirtlakmi gosteriyo desem ne desem bilemedim. Iphoneun retinasi acaiyip soluk geliyo s3ten sonra elime aldigimda. Yani kisacasi kisinin bilecegi is bu gecip gecmemek.

• iphone 4 kullanıyorum aslında memnunum ama rahatlık batıyor illa degişiklik gerekiyor kuzenim s3 aldı biraz kullandım güzel telefon etkiliyor al beni diyor
    iphone 5 bekliyordum almak için aslında beklenecek pek bişi de yok açıkçası öyle ahım şahım bişi degişmedi s3 ve ip5 arasında kaldım sonunda ip5 te karar kıldım bu seferde iphone 5s haberleri çıktı insanı sogutuyorlar tekrar s3 kaydı fikrim ciddi ciddi degiştirmeyi düşünüyorum bende bakalım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.