Şimdi Ara

Iphonedan sıkıldim s3e gecmeyi dusunuyorum (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
3.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

Orijinalden alıntı: bersan33

işte bende o yönden kararsızım ios kullanan ios a alışan android kullana bilirmi alışabilirmi sorun burda aslında

At'dan eşeğe binmek gibi bir şey iOS'den Android'e geçmek.

hatta çölde deveden inip kumda sürünmek gibi bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

quote:

işte bende o yönden kararsızım ios kullanan ios a alışan android kullana bilirmi alışabilirmi sorun burda aslında

Aynen öyle. Android çok zayıf bu konuda.

• haydi bakalım android maceranda başarılar dilerim, şimdi ne kadar geçme diyenleri fanboy yerine koyacak olsanda herşey geçince anlaşılıyor, ben xperia s aldım yaşadım 2 günde (abartmıyorum 2 Gün) dayamadım ios a döndüm, sizde deneyin en güzeli denemek
  • Android cihaz alınacaksa nexus cihazlar alınmalı. Çünkü android sürümleri direk onların üstünde yazılıyor. Bkz 4.2 Google nexus 4 te yazılmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOKMENM

quote:

Orijinalden alıntı: teknomnyak_37

quote:

Orijinalden alıntı: carisma_eko

quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Düşünme. Düşündüğünü gerçekleştir. Tarih, düşünenleri değil, düşündüğünü gerçekleştirenleri yazar.

Bi apple kullancisi olarak cok sikintili bi surec malesef :)

benimde ipadim var ve bende s3 e geçmeyi düşünüyorum bende iosun oyunlarını seviyordum dostum ama iphone 5 in ekranı bence oyun oynamak için küçük o yüzden hiç düşünmeden ipadinde varsa s3 e geç derim

iyide androidde oyunmu var ?

ya da biraz var diyelim onlara oyun denir mi?

ios da olup androidde olmayan uygulama sayısı bir elin parmaklarını geçmez,eskiye göre konuşmayın

play.google.com

Arayın bakın bakalım bir tek fifa 13 yok oda gelecek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

quote:

Aynen öyle. Android çok zayıf bu konuda.

hangisi at hangisi eşek uzun süre kullanan bilir
    http://www.youtube.com/watch?v=7nGgDU8g-TI

i4 bana çocukların eline verilen oyuncak telefonlar gibi geliyor şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Bu forumda sorsan canlarindan vazgecerler iphone'dan vazgecmezler ama disarda gercekten bikan buyuk bir kitle var, s3 satis rakamlari bunu gosteriyor.

Artik 3g acicam diye 4 tane menu gezmek istemiyorum, adam gibi status bar istiyoruz:) herhangi bir pc'ye baglayip dosya transferi yapmak istiyorum. Cihaz satarken 16 gb fasla kapasite icin 100 dolar istemeyi biliyorsun birakta ozgurce kullanalim. Klavye ekleyebilmek istiyorum artik (swype?) biraz gorsellik istiyorum lwp olsun widget olsun bunlar guzel seyler. Artik daha fazla odeyip daha az almak istemiyorum stabil stabil bir yere kadar . Apple kendine gel artik(ipad 2 var ve tablette rakipsiz tas gibi cihaz ona lafim yok)

diyecekde birşey kalmamış sanırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegendM

quote:

Orijinalden alıntı: GOKMENM

quote:

Orijinalden alıntı: teknomnyak_37

quote:

Orijinalden alıntı: carisma_eko

quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Düşünme. Düşündüğünü gerçekleştir. Tarih, düşünenleri değil, düşündüğünü gerçekleştirenleri yazar.

Bi apple kullancisi olarak cok sikintili bi surec malesef :)

benimde ipadim var ve bende s3 e geçmeyi düşünüyorum bende iosun oyunlarını seviyordum dostum ama iphone 5 in ekranı bence oyun oynamak için küçük o yüzden hiç düşünmeden ipadinde varsa s3 e geç derim

iyide androidde oyunmu var ?

ya da biraz var diyelim onlara oyun denir mi?

ios da olup androidde olmayan uygulama sayısı bir elin parmaklarını geçmez,eskiye göre konuşmayın

play.google.com

Arayın bakın bakalım bir tek fifa 13 yok oda gelecek

Infinity Blade var mı ? Ya da daha bir sürü nice oyun. Android'de tabiki uygulama var ama iOS kadar zengin değil.

• Bu konu hakkinda bugune kadar farkli farkli konularda bircok yazi yazdim. Ayni seyleri burada bir daha yazmayacagim. Merak eden profilime bakip bulabilir.

iOS cihaz alip aninda kullanirsiniz. Ozelliklerinin kisitlandigindan sikayet etseniz de gerek Apple gerekse 3. parti uygulamalar en iyi sekilde optimize edilmistir.

Akilli telefon dediginizde akliniza ilk gelmesi gereken kesinlikle market olmalidir. Play Store gercekten gun gectikce buyuyor, uygulama sayisi artiyor ama uygulama kaliteleri gercekten cok kotu. Ornek vermek gerekirse gercekten cok guzel bir navigasyon yok, istanbulda yasayanlarin kullandigini dusundugum IBB Trafik rezalet otesi, Facebook uygulamasi hala hatalarla dolu, native 9gag uygulamasi hala yok, Flipboard'un butun hesaplara baglanmasi 1 dakikayi buluyor. Kullandigim cogu office editor dropbox hesabimda duran excel dosylarin hucre formatlarini bozdu. Bunlar beni en cok rahatsiz eden konular. Tabiki iPhone'dan daha iyi uygulamalar da vardi.

Android cihaz alip yeterince sure sabirla ugrasirsaniz sonunda hayallerinizdeki aleti elde etmis olursunuz. Fakat her yeni yazilim ciktiginda bu ozellestirmelerle ugrasmak bir sure sonra zor gelmeye baslar ve cihazinizi stock rom ile kullanmaya baslarsiniz ve birden cihazdan sogursunuz.

Ben S3 kullanirken Jelly Bean bekleye bekleye bilgisayar basinda 1 ay gecirdim. Omrum curudu ama farkli romlarla ugrasmak da istemedim. Sonucta bu tercih meselesi.

Bazi arkadaslar bahsetmis, hangi marka olursa olsun, bir nebze de olsa iOS kalitesi yakalamak icin kesinlikle Nexus cihazlar takip edilmelidir. Yazilim destegi candir!

Ayrica su an icin herseyi yapmayi planladiginiz cihazlarin en nihayetinde telefon amacli tasarlandigini unutmayin. 4.3, 4.8 veya 5.5 inc de olsa belli basli isler icin bu ekran bile yeterli degildir. Bu boyutlar asla tablet veya pc ile yarisamazlar. Eger sizin icin telefon fonksiyonu ve gunluk kosusturma icinde pratik kullanim on plandaysa kesinlikle tek elinizle tamam kavrayabilecegiz cihazlari secin. Benim nispeten kucuk ellerim var. S3'um 30cm yukseklikten parkeye dustu ve ekrani kirildi. Sonucta benim hatam ama malzeme kalitesi kendini belli etti. Ben de cihazi o sekilde satip 4S'e geri dondum. Evet uzgunum ama iyiki de ekran kirilmis diyorum bazen. Bana maddi zarar yaratsa da sonunda konforuma tekrar kavustum.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyyen -- 17 Kasım 2012; 1:31:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oyyen

Bu konu hakkinda bugune kadar farkli farkli konularda bircok yazi yazdim. Ayni seyleri burada bir daha yazmayacagim. Merak eden profilime bakip bulabilir.

iOS cihaz alip aninda kullanirsiniz. Ozelliklerinin kisitlandigindan sikayet etseniz de gerek Apple gerekse 3. parti uygulamalar en iyi sekilde optimize edilmistir.

Akilli telefon dediginizde akliniza ilk gelmesi gereken kesinlikle market olmalidir. Play Store gercekten gun gectikce buyuyor, uygulama sayisi artiyor ama uygulama kaliteleri gercekten cok kotu. Ornek vermek gerekirse gercekten cok guzel bir navigasyon yok, istanbulda yasayanlarin kullandigini dusundugum IBB Trafik rezalet otesi, Facebook uygulamasi hala hatalarla dolu, native 9gag uygulamasi hala yok, Flipboard'un butun hesaplara baglanmasi 1 dakikayi buluyor. Kullandigim cogu office editor dropbox hesabimda duran excel dosylarin hucre formatlarini bozdu. Bunlar beni en cok rahatsiz eden konular. Tabiki iPhone'dan daha iyi uygulamalar da vardi.

Android cihaz alip yeterince sure sabirla ugrasirsaniz sonunda hayallerinizdeki aleti elde etmis olursunuz. Fakat her yeni yazilim ciktiginda bu ozellestirmelerle ugrasmak bir sure sonra zor gelmeye baslar ve cihazinizi stock rom ile kullanmaya baslarsiniz ve birden cihazdan sogursunuz.

Ben S3 kullanirken Jelly Bean bekleye bekleye bilgisayar basinda 1 ay gecirdim. Omrum curudu ama farkli romlarla ugrasmak da istemedim. Sonucta bu tercih meselesi.

Bazi arkadaslar bahsetmis, hangi marka olursa olsun, bir nebze de olsa iOS kalitesi yakalamak icin kesinlikle Nexus cihazlar takip edilmelidir. Yazilim destegi candir!

Ayrica su an icin herseyi yapmayi planladiginiz cihazlarin en nihayetinde telefon amacli tasarlandigini unutmayin. 4.3, 4.8 veya 5.5 inc de olsa belli basli isler icin bu ekran bile yeterli degildir. Bu boyutlar asla tablet veya pc ile yarisamazlar. Eger sizin icin telefon fonksiyonu ve gunluk kosusturma icinde pratik kullanim on plandaysa kesinlikle tek elinizle tamam kavrayabilecegiz cihazlari secin. Benim nispeten kucuk ellerim var. S3'um 30cm yukseklikten parkeye dustu ve ekrani kirildi. Sonucta benim hatam ama malzeme kalitesi kendini belli etti. Ben de cihazi o sekilde satip 4S'e geri dondum. Evet uzgunum ama iyiki de ekran kirilmis diyorum bazen. Bana maddi zarar yaratsa da sonunda konforuma tekrar kavustum.

Edit: imla

Yazdığın birçok şey kişisel tercih konumunda. Şaşıyorum size gerçekten. Neden jb beklerken ömürünüz çürüyorki 4.0.4 android versiyonu çöplükmüydüki? O telefonda yapabildiklerinizin onda birini zaten ios platformunda yapabiliyorsunuz. Amacınız uygulama ise diyecek birşey yok. Size lazım olan uygulamar ios ta diye s3 ü kötüleyemezsin. 10 cm den düşüp kırılan iphone telefonlarda mevcut. Kişisel hatalarınızda firmaya yüleyemezsiniz ;) Benim arkdaşım en az 5 kez telfonunu düşürdü. hatta birkezde merdivenden düşürdü. yinede s3 ün camı falan kırılmadı.

Ben şu anda s2 kullanıyorum. Android 4.1.2 güncellemesi çıktı ve telefonda benchmarklarda htc one x seviyesine geldi. arayüzde s3 ün aynısı oldu. S3 ün sahip olduğu birçok özellikte s2 ye dahil edildi. Yakında s3 e gelen güncellemedede note 2 nin briçok özelliği s3 e gelecek. Para vermeden telefonmuz çağ atlarken siz burda 1 ay jb bekledim öldüm diyorsunuz. Buyrun o zaman ios 6 ve getirdikleriyle idare edin ;)

• Bir gun eger iPhone'dan sıkılırsam telefon kullanmayi birakirim.

Cunku daha iyisi yok.

• Beyler bu duygunun nasıl birsey olduğunu çok iyi biliyorum 2 defa geçiş yaptım belki bukez aramam iPhone diye fakat öyle olmuyor maalesef geçmeyi düşünenler bence geçmeyin geçiş biri olarak aldığınızı satıp tekrar gecmek isteyeceksiniz bazan bu 2 hafta olur 1 ay our veya 3 ay ama bir sekilde dönmek istersiniz Saygılar

• Eleştirmek için değil merak ettiğimden soruyorum, neyinden sıkıldın, s3'te farklı ne bulmayı bekliyorsun ?
  • windows phone a gecmelisin bence gecenlerde sistemi inceledim suanda uygulama sıkıntısı haricinde bir sıkıntı yok eger iyi bir tasarım gelirse iphone rakip olacaktır. Ama android gercekten rezalet nasıl kullanabiliyorlar anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sébastian

Eleştirmek için değil merak ettiğimden soruyorum, neyinden sıkıldın, s3'te farklı ne bulmayı bekliyorsun ?

olmayan ve küşüselleştirilemeyen arayüzü ve küçük ekranı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

Eleştirmek için değil merak ettiğimden soruyorum, neyinden sıkıldın, s3'te farklı ne bulmayı bekliyorsun ?

Jailbreak yapmadın mı hiç iPhone kullanırken ?
  • quote:

quote:

quote:

jailbreak ile iphone arayüzü değişmiyor sadece ikonların görünüşü değişiyor ve ekranı da büyütmüyor yani jb hiçbir şeyin çözümü değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bestanden -- 17 Kasım 2012; 18:06:40 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

jailbreak ile iphone arayüzü değişmiyor sadece ikonların görünüşü değişiyor ve ekranı da büyütmüyor yani jb hiçbir şeyin çözümü değil

Şu an kafamda arayüz kavramını yeniden düşündüm yani ben mi yanlış biliyorum diye ama jailbreak ile arayüze istediğini yapabilirsin.Ha sen sadece winterboard kullanıp tema yüklüyorsan tabi anca menüdeki simgeler değişir ama belli ki jailbreak ile fazla ilgilenmemişsin.Ayrıca gördüğün gibi ekrana yönelik bir şey demiyorum zaten o senin tercihin ben mesela küçük ekran istediğim için 4S aldım ama sen büyük istersin saygı duyarım.

Neyse hayırlısı olsun senin için.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şu an kafamda arayüz kavramını yeniden düşündüm yani ben mi yanlış biliyorum diye ama jailbreak ile arayüze istediğini yapabilirsin.Ha sen sadece winterboard kullanıp tema yüklüyorsan tabi anca menüdeki simgeler değişir ama belli ki jailbreak ile fazla ilgilenmemişsin.Ayrıca gördüğün gibi ekrana yönelik bir şey demiyorum zaten o senin tercihin ben mesela küçük ekran istediğim için 4S aldım ama sen büyük istersin saygı duyarım.

teşekkürler

ipade bir kez jb yapıp tema yükledim ikonlardan bazıları beyazlaştırespring ettim olmadı reboot ettim kendini resetlemeye başladıiphone'a iki kez yaptım daha tema yüklemeden 2-3 şey yükleyince hemen kasma başladı yani jbden nefret ediyorum ve sade kullanıyorum.

not:her ne kadar jb olsa da touchwiz ui arayüzü oluyor mu olmuyor aksine bence karışık iç içe saçma sapan şeyler ortaya çıkıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler

ipade bir kez jb yapıp tema yükledim ikonlardan bazıları beyazlaştırespring ettim olmadı reboot ettim kendini resetlemeye başladıiphone'a iki kez yaptım daha tema yüklemeden 2-3 şey yükleyince hemen kasma başladı yani jbden nefret ediyorum ve sade kullanıyorum.

not:her ne kadar jb olsa da touchwiz ui arayüzü oluyor mu olmuyor aksine bence karışık iç içe saçma sapan şeyler ortaya çıkıyor

Jb yapmayi becerememişsin. Ben ipoduma yaptim 3 yildir sorunsuz kullaniyorum.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.