Şimdi Ara

iphoneden pc ye rehber atamıyorum? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: virtualdjcubase

quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

quote:

quote:

quote:

quote:

Beyefendinin kullandığı galiz lisandan anlaşılıyor zaten seviyesi.Beyefendi dediysem,lafın gelişi.Üstünüze alınmayın lütfen.Ahir ömrümde lugatıma ''pc doktoru'' diye bir terim daha kattınız.
    Lüzumsuz insanlar,lüzumsuz başlıklar.

siz üslubu falan boş verin efendim.kendime atadığım mesleğide boşverin bunlar özel şeyler.Özelime takılmayın.Bakın yukarıda neler yazıyor ?

Böyle anlamsız konulara girmeyi sevmiyorum.Lütfen mesaj yazdırmak zorunda bırakmayın üst üste.Yukarıda yazdıklarınızı hiç üşenmeden okudum.Beceriksizliğinizi apple'a maletmenin bir manası yok.Her arayüz farklıdır.Samsung öyle yaptı diye apple'da aynısı yapacak diye bir kaide yok.Zor değil,sadece farklı.5-6 saniyelik işi beceriksizliğinizle afedersiniz ama cahilliğinizle büyüten sizsiniz.

n e alaksı var ya.telefon kullanıcıları oc uzmanı olmak zorunda değil.samsung bunu başardı ve kies kurulduktan soınra tak olay biter.
    apple başaramadı bu ispatlı işte.hanginiz itunes sacmalıgını kurduktan sonra yedek alabildiniz bişeyler yapmadan.? ki bu değil zaten sorun sorun apple nin insnalar için hiç bişey yapmadığı.
    siz yazılımdaki gerçeklere bakın.
    nebilim neden sarzla dolastıgınızı dusunun yada neden sevdiğiniz birine teli iphone değilse resim atamadıgınızı ve yukarda saydıgım işte onlarca şeyi düşünün.
    eğer siz hala iphone kullanıyosanız o zaman tek sebebi var.
    alo edesin yeter

Yedek almaya uğraşmıyorum çünkü.Telefon otomatik olarak kendini icloud üzerine yedekliyor.Yedeklemeyi itunes üzerinden yapmıyorum,yapmadım da.Rehber yedeği almanın uzmanlıkla ne alakası var.Becerememişsiniz işte.Resim konusuna gelirsek çevremdekiler iphone kullandığı için beni bağlayan bir durum yok.
    Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Telefon satın alan biri sırf rehberini yedeklicek diye nası oluyorsa i cloud denen terimi öğrenmek zorunda kalıyor.nasıl buna mecbur kalıyorki.neden böyle olsunki.itunes in becereksizliğini neden bana yüklüyosunuz ben ispatlarla konuşuyorum
    siz sadece telefona alıştığınız için basit görüyor ve sorun yokmuş gibi davranıyosunuz.
    sorun var hemde çok.

Zor değil, google'a "iphone rehber yedekleme uygulamaları" yazın, yeterli olur. En başta "my contacts backup" çıkıyor. Tek tıkla mail'e rehberi yedekliyoruz .vcf dosyası olarak. İlla icloud gerekmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Beyefendinin kullandığı galiz lisandan anlaşılıyor zaten seviyesi.Beyefendi dediysem,lafın gelişi.Üstünüze alınmayın lütfen.Ahir ömrümde lugatıma ''pc doktoru'' diye bir terim daha kattınız.

siz üslubu falan boş verin efendim.kendime atadığım mesleğide boşverin bunlar özel şeyler.Özelime takılmayın.Bakın yukarıda neler yazıyor ?

Böyle anlamsız konulara girmeyi sevmiyorum.Lütfen mesaj yazdırmak zorunda bırakmayın üst üste.Yukarıda yazdıklarınızı hiç üşenmeden okudum.Beceriksizliğinizi apple'a maletmenin bir manası yok.Her arayüz farklıdır.Samsung öyle yaptı diye apple'da aynısı yapacak diye bir kaide yok.Zor değil,sadece farklı.5-6 saniyelik işi beceriksizliğinizle afedersiniz ama cahilliğinizle büyüten sizsiniz.

n e alaksı var ya.telefon kullanıcıları oc uzmanı olmak zorunda değil.samsung bunu başardı ve kies kurulduktan soınra tak olay biter.
    apple başaramadı bu ispatlı işte.hanginiz itunes sacmalıgını kurduktan sonra yedek alabildiniz bişeyler yapmadan.? ki bu değil zaten sorun sorun apple nin insnalar için hiç bişey yapmadığı.
    nebilim neden sarzla dolastıgınızı dusunun yada neden sevdiğiniz birine teli iphone değilse resim atamadıgınızı ve yukarda saydıgım işte onlarca şeyi düşünün.
    alo edesin yeter

Yedek almaya uğraşmıyorum çünkü.Telefon otomatik olarak kendini icloud üzerine yedekliyor.Yedeklemeyi itunes üzerinden yapmıyorum,yapmadım da.Rehber yedeği almanın uzmanlıkla ne alakası var.Becerememişsiniz işte.Resim konusuna gelirsek çevremdekiler iphone kullandığı için beni bağlayan bir durum yok.

Telefon satın alan biri sırf rehberini yedeklicek diye nası oluyorsa i cloud denen terimi öğrenmek zorunda kalıyor.nasıl buna mecbur kalıyorki.neden böyle olsunki.itunes in becereksizliğini neden bana yüklüyosunuz ben ispatlarla konuşuyorum
    siz sadece telefona alıştığınız için basit görüyor ve sorun yokmuş gibi davranıyosunuz.
    sorun var hemde çok.

Zor değil, google'a "iphone rehber yedekleme uygulamaları" yazın, yeterli olur. En başta "my contacts backup" çıkıyor. Tek tıkla mail'e rehberi yedekliyoruz .vcf dosyası olarak. İlla icloud gerekmiyor.

yazdık kardesim hemde videolu olarak izledik.söylenenler oluşanlarla uymuyor.
    ispat :http://www.youtube.com/watch?v=peUb9lWYaz4

neyse biz saattık dun kurtulduk Allah sizin yardımcınız olsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

alo edesin yeter

sorun var hemde çok.

yazdık kardesim hemde videolu olarak izledik.söylenenler oluşanlarla uymuyor.
    ispat :http://www.youtube.com/watch?v=peUb9lWYaz4

neyse biz saattık dun kurtulduk Allah sizin yardımcınız olsun.

İşte o verdiğin bağlantıya da gerek yok. Ben en kolayını söyledim.

• Contacts Kit Backup kullan.

İşte her şey bu cümleyle bitiyordu. Lakin şimdi hacı sana Contacts Kit Backup kullan desem anlamayacaksın. Daha doğrusu işine gelmeyecek. O yüzden uzun uzadıya anlatayım:

Apple cihazından ilk önce AppStoreye gir. Ardından Ara kısmına gir. Contacts Kit Backup yazıp ara de. Karşına gelen uygulamaya ücretsiz-1.99 TL gibi bir ibare yazan yere tıkla ve yükle de. Kısa sürede yükler; 1-2 dakika gibi. Home tuşuna yani cihazının altındaki yuvarlak tuşa bas. Böylece ana ekrana dönersin. Şimdi Contacts Kit Backup adlı uygulamaya bas. Ardından uygulama içinden export yazan yere bas. 10 saniyede rehberini yedekler. Şimdi karşına gelen ekranda mailine gönder gibi bir seçenek çıkacak. O seçeneği seçip mailine dosyayı yolla.

Bundan sonrasında elinde ister iOS ister Android isterse de Windows barındıran cihazın olsun; aynı şekilde Contacts Kit Backup adlı uygulamayı yükleyip mailine girerek o gönderdiğin yedeklenmiş rehber dosyanı Contacts Kit Backup ile aç ve import de. İşlem bitti ve rehberin birebir yeni cihazına kopyalandı.

Halen anlamadıysan ya da işine gelmediği için anlamamazlığa vuruyorsan resimli anlatım yaparım. O da işine gelmezse videolu anlatım yaparım. O da işine gelmezse adresini ver, gelip kafana vura vura nasıl yapıldığını öğretirim. Gelip burda illa karalama kampanyası yapman gerekmez. Yapamıyorum, yardım deseydin yine aynı şeyleri yazardım ama üsluıbum daha düzgün olurdu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.