Şimdi Ara

iPhonedo ipod touch 5 unboxing ve incelemesi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Orijinalden alıntı: robin scherbatsky

buraları kaygan birdenbire burası kaygan değil

orada koptum ya. gülünmeyecek şeyler de bile adam güldürüyor.

hey corç versene borç kendime alacaaam aypod torç

Orda kahkaha attım

• Böle Bir Konuyu Biz Açsak 15 gün uzaklaştırma + konu siliniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: createemir

quote:

Orijinalden alıntı: yusfcuk

quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Bu adamın bütün videolarını izledim gerçekten hiç sıkılmadım incelemeleri çok güzel espiriler kaliteli hiç ee demiyor helal olsun !

hey hey corç, versene borç
    kendime alacam ayport torççç

Hüseyinn al olum al hüseyin al olum al hüseyin

• çok güzel olmuş inceleme
  • Kulakliga bu sungerleri takarak kalitesini 5 kat attirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamsi tava.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Hamsi tava.

Abide para bol ben aldığım gibi kap takardım çizilmesin diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Hamsi tava.

Faruk abinin parası bolluğundan ziyade şarkıcı olduğunu anlarsın kesin.

Ben başından olayı kestirmiştim, Rahman'dan torpilli olduğundan dolayı orada bulunuyor diye düşünüyorum. Böyle bir ses ve evinde piano'dan tut gitar aletlerine kadar uzanan bir sürü alet edavat olması bu adamı tam bir müzisyen yapar, Rahman'a zaten kanka biçiminde yaklaşması herşeyin olayını özetliyor gibi. (bkz. MacBook Pro Retina kutu açılımı)

Parasını pulunu bıraktım bu adamı zevkle tüm serilerini başından beridir takip ediyorum, bir kere hangoutta karşılaşma fırsatım oldu bir kere de tweetlerime cevap verdiğinden az çok beni kendisine bağlamadı değil. Özünde iyi birisi, kimseye zararı yoksa problem de yoktur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Hamsi tava.

Faruk abinin parası bolluğundan ziyade şarkıcı olduğunu anlarsın kesin.

Ben başından olayı kestirmiştim, Rahman'dan torpilli olduğundan dolayı orada bulunuyor diye düşünüyorum. Böyle bir ses ve evinde piano'dan tut gitar aletlerine kadar uzanan bir sürü alet edavat olması bu adamı tam bir müzisyen yapar, Rahman'a zaten kanka biçiminde yaklaşması herşeyin olayını özetliyor gibi. (bkz. MacBook Pro Retina kutu açılımı)

Parasını pulunu bıraktım bu adamı zevkle tüm serilerini başından beridir takip ediyorum, bir kere hangoutta karşılaşma fırsatım oldu bir kere de tweetlerime cevap verdiğinden az çok beni kendisine bağlamadı değil. Özünde iyi birisi, kimseye zararı yoksa problem de yoktur.

BEn de her videosunu izledim yaklaşık.Hepsinde ayrı gülüyorum.Retina Mac book şarkısı falan çok iyiydi.Harbiden yetenekli ve komik biri

• Ben de istisnasız her videosunu takip eder oldum. Harika bir adam. Çok doğal ve rahat gerçekten. Gerçek hayatta böyle bir arkadaşım olsun isterdim doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Ben de istisnasız her videosunu takip eder oldum. Harika bir adam. Çok doğal ve rahat gerçekten. Gerçek hayatta böyle bir arkadaşım olsun isterdim doğrusu.

Aynen öyle.En son videosuda çok güzel olmuş.Linkide bu;https://www.youtube.com/watch?v=-NETUV-WUBo&feature=g-all-u

• Severim deliyiiiii:))
    Bu arada ne zaman gelecek bu cihaz güzide ve yurd dışına göre 2 kat fiyat çekilen ülkeme.
  • 2-3 gündür düşünüyodum ya ipod 5 çıkmıcak galiba iyisimi bi new ipad yada iphone 5 alim diyodum hatta ipade karar kıldım ki bunu gördüm yanlışlıkla hepsini silip attım Türkiyeye geldiği gibi ha bide vatanda %25 indr. olduğu gibi gidip alıcam
  • beyler biraz iyimser olup 800 tl den çıktı desek vatanda %25 indirim bundada geçerli olur dimi :D öyle olursa forumdan aramaya ihtiyaç kalmaz
  • Bu adamda para bok olmak zorunda degil.Los Angeles'ta yasiyor.Haliyle ucuz yollu aliyor.Kontrat montrat.Bu adami neredeyse 7-8 aydir takip ediyorum.Adam hem Turkce inceleme hem de komik kutu acilimi ihtiyacini karsiliyor.Bedava stand up gibi bir sey

• adamımsın iPhonedo
  • Yakin zaman da ipad mini incelemesi geliyor bende onu bekliyorum.

• mükemmel.. ihtiyacım yokken alasım geldi benim de :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.