Şimdi Ara

Iphonelar Hk Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5s kullanıyorum ama artık herkesde var canımı sıkmaya başladı ama tasarımındanda vazgeçemiyorum SE mi alıyım 6 mı 6s mi yardımlarınızı bekliyorum

• 6 ve 6S de herkes de var bence 8 i bekleyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milletin ne kullandığına neden takıldın ki ? Sen hoşuna giden telefonu kullanmaya bak. 2 gün sonra 8 çıksa millet yine yeni model diye alır.

Eğer alacaksan İp6'yı kafadan ele direk. Se'de küçük ekran, daha kötü ön kamera ve 3d touch olmaması dezavantajı var. Geri kalan herşey neredeyse aynı. Ama arada da büyük fiyat farkı var. Eğer bu dezavantajlar senin için önemli değilse almanda bir sakınca yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucabor

Milletin ne kullandığına neden takıldın ki ? Sen hoşuna giden telefonu kullanmaya bak. 2 gün sonra 8 çıksa millet yine yeni model diye alır.

Eğer alacaksan İp6'yı kafadan ele direk. Se'de küçük ekran, daha kötü ön kamera ve 3d touch olmaması dezavantajı var. Geri kalan herşey neredeyse aynı. Ama arada da büyük fiyat farkı var. Eğer bu dezavantajlar senin için önemli değilse almanda bir sakınca yok.

kardeş bende öyle bi huy var çocukluktan beri sen olsan 6s mi alırdın SE mi ?
  • Geçen ay sen 5s alınır mı diye konu açmamışmıydın ? Yine 10 gün öncede iphone 6 alınır mı diye konu açmamışmıydın ? Yaş kaç ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s de herkesde var. Bi 5 sene sonra alın o zaman kimsede olmaz rahat rahat kullanırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Meizu Note 8 Ana Konu
    6 yıl önce açıldı
    Xiaomi MiPad Tablet ** ANA KONU **
    10 yıl önce açıldı
    Oppo Reno 4 [Ana Konu]
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.