Şimdi Ara

İPhonem bozuldu ve servis kabul etmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

her telefonda var mı bu dediğin sıvı teması sensörü

Yeni nesil her telefonda olduğunu düşünüyorum.
  • bu demek oluyorki cihazı servise verirken bütün sensörlerini kontrol ettirip sıvı teması olup olmadığını netleştirip teslim etmek gerekiyormuş... genpa donanımsal tamir yapamadığı cihazın içini açamadığına göre resm vermeside mantıklı değil zaten... siz en iyisi Etiler genpa müdiresi eda hanım ile görüşün konuyu... size yardımcı olacaktır konu hakkında... apple a konu hakkında mail atacağını sölersin...
  • belki konuyla ilgisiz gelebilir yazdıklarım ama yine de karar sizin. Benim bir arkadaşım da KVK'ya Nokia N95'ini vermişti, sıvu teması dediler. Tüketici mahkemesine gitti, bilirkişi sıvı teması olmadığına karar verdi. Ve daha sonra ücret iadesi aldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bobita

Mesela kulaklık deliğini ışığa tutun ve bir bakın,orada beyaz bir bölge göreceksiniz.İşte o sıvı sensorlerinden biri,sıvıyla temas ederse renk değiştiriyor.Dolayısıyla orada renk değişikliği olması durumunda servis kesinlikle garantiyi bitirir.

Bunu ilk kez duyuyorum. Bir yaşıma daha girdim

Nette buna dair birşeyler yazıyor ama doğruluk payı nedir bilmiyorum

Edit: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marikanwap -- 7 Mayıs 2009; 23:28:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: marikanwap

quote:

Orjinalden alıntı: bobita

Mesela kulaklık deliğini ışığa tutun ve bir bakın,orada beyaz bir bölge göreceksiniz.İşte o sıvı sensorlerinden biri,sıvıyla temas ederse renk değiştiriyor.Dolayısıyla orada renk değişikliği olması durumunda servis kesinlikle garantiyi bitirir.

Bunu ilk kez duyuyorum. Bir yaşıma daha girdim

Nette buna dair birşeyler yazıyor ama doğruluk payı nedir bilmiyorum

Edit: Ekleme

doğrudur...
  • Yine genpa kepazeliği yazık bu haysiyetsiz çakallara milletten 3-5 çalıp çırpıyorsunuz ama çalıp çırptığınızın 3000-5000 katı sizden fazlasıyla çıkar inşallah.

Ayrıca beyler yukarıda bazı arkadaşlar sıvı teması olmuştur iddaa edilen cihazın servisten fotolarını isteyin demişler ama şöle bir durum var bu adamlar orda daha önce sıvı teması gören herhangi bir cihazın fotolarını kolaylıkla arkadaşa sunabilirler.

Bizde bu işi biliyoz cebe koyulan cihaz kolay kolay nemden-terden sıvı teması olmaz ayrıca onarılamıyor demeleride çok komik hertürlü arızalı ve sorunlu elektronik ürünün tamiri mümkündür (gerekli komponentler bulunduğu sürece tabii)

Bırakın yaa genpadan-kvk dan ordan burdan kendilerini matah bir firma gibi gösteren firmalardan ürün alınmaz alana kadar her türlü maymunluğu yapıyorlar aldıktan sonra oluşan sorunlarda adama eziyet çektiriyorlar...

• ben de yukarıda okuyunca çok şaşırmıştım bu su sensörlerine. genpa çamur yapsın diye bahane sunmuştur diye düşünmüştüm. (gerçi şikayetvar sitesinde genpa için arama yapınca göreceksiniz her telefona su teması bahanesi bulmuşlar ne hikmetse)
    biraz önce tesadüfen gördüm. ingilizce ama paylaşayım dedim. bu sensör gerçekten varmış ve adam da aynı dertten muzdarip.

http://iphonefreakz.com/2009/04/29/iphone-waterlog-sensor/

http://reviews.cnet.com/8301-19512_7-10214153-233.html

bunu da şimdi gördüm. apple sitesinde
    http://support.apple.com/kb/HT3302

adamlar sensör yapacağına tere neme dayanıklı yapsalarmış daha iyi olacakmış ya neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelaj -- 10 Mayıs 2009; 0:46:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nickelaj
    adamlar sensör yapacağına tere neme dayanıklı yapsalarmış daha iyi olacakmış ya neyse

doğru söze ne demeli...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.