Şimdi Ara

İPhonem bozuldu ve servis kabul etmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MErhaba arkadaşlar geçen gün bir telefon görüşmesi sonrasında ekran görüntüsü kesildi.Telefon arama alabiliyo fakat açılmıyodu. telefona herhangi bi müdahale yapılamıyodu kapayamadım bile.GENPA'ya gönderdim ve az önce aradılar.Bana söyledikleri telefonda suyla temas olduğunu ve 550 tl ödemem gerektiğini söylediler.Bende kabul etmedim.Suyla temas olmayan telefonda nasıl böyle bir şey olur hala anlamış değilim...
    Bunun nemden bile olabiliceğini söylediler.En fazla cebime koyuyorum, telle hamama girmedim yani!!...

Şimdi ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EagleGlance -- 5 Mayıs 2009; 16:31:58 >

• Yüzyüze görüş hala kabul etmezlerse sizi mahkemeye veririm benim yasalardan haberim var filan diye zorla.
  • İçinde nem tesbit ettik dediler zaten tamir için herhangi bir şekilde içi açılamıyormuş,yenisi verilecekmiş yarına kadar süre verdiler tamir yada iade diye ne yapıcam bilmiyorum.550 tl vermek hiç istemiyorum .Tüketici hakları falan halledilemez mi acaba?Bilen birileri yok mu???
  • bütün internette yayınlarım bu konumu kimse almaz i phone fln de sonrada sonra 550 liraya muhtaç kalırsınız de..
  • quote:

Orjinalden alıntı: EagleGlance

İçinde nem tesbit ettik dediler zaten tamir için herhangi bir şekilde içi açılamıyormuş,yenisi verilecekmiş yarına kadar süre verdiler tamir yada iade diye ne yapıcam bilmiyorum.550 tl vermek hiç istemiyorum .Tüketici hakları falan halledilemez mi acaba?Bilen birileri yok mu???

Resmini iste. Sıvı temas olduğuna dair resim iste. Gerçi şimdi üstüne su serpip resminide çekebilirler.

Genpa değişimlerde para istiyor dediğimde millet " saçmalık " demişti fakat her türlü arızayı müşteriye kakalayıp parayı alıyor çakallar.
  • Bunu yapan Apple değil ki GENPA. Apple'la herhangi bir alakası yok.

Olaya hakim bir arkadaş yok mu çok zor durumdayım yardım edin!!!!!!
  • ARKADAŞLAR YARDIMMM BENDE FOTO GALERİSİ İLE FOTO CEKME PROĞRAMI SİLİNDİ YANİ İPHONENİN KENDİ PROĞRAMI BUNU SİLDİM GERİ YÜKLEMEM OLURMU

ŞİMDİLİK SNAPTURE FOTO ÇEKMEYİ KULLANIYORUM FAKAT FOTO GALERİSİNE GİREMİORUM

AYARLARDAN DUVAR KAĞIDI ORDAN GİRİP BAKABİLİORUM FAKAT SİLEMİYORUM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YARDIM EDİN
  • up
  • Arkadaşın dediği gibi cihazın fotolarını iste. Sıvı temasına dair. İçinde nem olacağını sanmam ama eğer gerçekten sıvı teması olmuş ise board üzerinde oksitlenmeler oluşmuştur. Bu durumda inkar etmen imkansız. Ama resimlerini mutlaka iste ve yüz yüze görüş. Ucuz bir cihaz değil nihayetinde. Sıvı teması var deyip kestirip atamazlar.

Eğer resimlerle ispatlayamazlarsa THH'ye başvurabilirsin. Ama dediğim gibi resimlerle board üzerinde oksit olduğu tespit edilirse yapacak bir şey yok malesef arkadaşım. Şu an için bundan başka çıkış yolu yok gibi..

Birde serviste çirkeflik yapıp eğer ortalığı velveleye verebilirsen bu da işini bi nebze kolaylaştırabilir

Allah yardımcın olsun
  • Bu Genpadan cektigimiz nedir ya
  • arkadaşlar teşekkür ederim yarın son çare olarak fotoğraf isteyeceğim.Olmassa artık 550 vericez başka çare yok gibi...
  • içini açamadıkları telefonun icinde nasıl nem tespit etmişler acaba...
  • 1. olarak aynı durum benim başıma gelse ve sıvı teması benim cihazımda olmadan bana bunu söyleseler sadece yeni bir iphone değil emin olun çook daha fazla şey alırım onlardan :)
    2. olarak al telefonunu başka bir genpa teknik servise götür değiştirsinler.. muhtemelen değiştirirler
    3. olarak bu cihazın türkiyede yazılımsal hataları bile düzeltilemiyorken nasıl olurda sıvı teması bulup bunu yapmaya çalışırlar anlayabilmiş değilim nasıl açmışlar cihazıda tamir ediyolar.. ilginç...
  • Aramadan sonra benmde başıma gelmişti biraz kuraladım sevdim düzeldi
  • arkadaşlar ben oyun cydian dan indiriyorum %5 açılıyor diğer &95 açılmıyor başka bildiğiniz proğram varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufukbuk

1. olarak aynı durum benim başıma gelse ve sıvı teması benim cihazımda olmadan bana bunu söyleseler sadece yeni bir iphone değil emin olun çook daha fazla şey alırım onlardan :)
    2. olarak al telefonunu başka bir genpa teknik servise götür değiştirsinler.. muhtemelen değiştirirler
    3. olarak bu cihazın türkiyede yazılımsal hataları bile düzeltilemiyorken nasıl olurda sıvı teması bulup bunu yapmaya çalışırlar anlayabilmiş değilim nasıl açmışlar cihazıda tamir ediyolar.. ilginç...

Açamıyorlar. Hiçbirşekilde tornavida süremiyorlar cihazlara. O yüzden sıvı temas sadece para koparmak için yaptıkları bir bahane diye düşünüyorum.
  • Mesela kulaklık deliğini ışığa tutun ve bir bakın,orada beyaz bir bölge göreceksiniz.İşte o sıvı sensorlerinden biri,sıvıyla temas ederse renk değiştiriyor.Dolayısıyla orada renk değişikliği olması durumunda servis kesinlikle garantiyi bitirir.
  • kardeşim iphonenu pc ye tak itunes'u aç restore at hiçbi sorunun kalmaması lazım
  • her telefonda var mı bu dediğin sıvı teması sensörü
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.