|
Bildirim
|
Vizyon sahibi firma mi var Turkiyede
Hepsinin dilinde bir kullanıcı hatası bas gitsin Nasıl olsa kanun manun yok |
O ZAMAN YENİ SLOGAN ALIRSAN ford OLURSUN MORT
|
Oha küçük birşey sanmıştım videoyu açmadan gene ufacık incik boncuğa mı takılıyorlar diye düşünüyordum. THH ye başvurmak daha mantıklı alacağınız yazı ile onlar uraşssın .
|
arkadaşlar aracı az önce özel başka bir expere gösterdim. aracı detaylıca inceledi ve aracın her yerinde bu boya soyulmaları başlamış ve farklı farklı yerlerde ilk başlangıcı toplu iğneden biraz büyük bir şekilde başlıyor yavaş yavaş büyüyor ve dediğine göre aracın her yerinin boyası soyulacakmış çünkü astar boyayı tutmamış , fabrikada üretim esnasında ya astar hatalı dedi yada boya atılırken arac komple çevresel bir etki oluşmuş dedi kesinlikle ve kesinlikle imalat hatası dedi hakkını sonuna kadar ara dedi. asit hidrolik kuş pisliği felan değil dedi çünkü onlar bu şekilde olmaz dedi .
destekleriniz teşekkür ederim |
burası türkiye aldıktan sonra işin biter
|
Geçmiş olsun. çok can sıkıcı bir durum. mutlaka bir avukatla anlaşıp dava açın forda. hakkınızı arayın.
|
ülkeye gelen herkes ve marka ülkeye benziyor, geçmiş ola
|
kuş pisliği verniği bozar, yakar vs de bu başka türlü bir şey,
verniğe zımpara falan atıp sökmeden boyayı bu duruma getirmek kötü yıkamayla falan olacak şey değil, 2 yılda hele hiç olmaz. fabrikasyon bir sorun var bence. |
2.el araç almak sıkıntıydı. Artık sıfır araçlara da güvenemeyeceğiz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 17 Mayıs 2018; 10:40:57 > |
|
|
|
|
|