Şimdi Ara

iphonum1.1.1 ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar forumu uzun bi süredir ilgiyle takip ediyorum ben aralık tan beri iphone kullanıcısıyım iphonu 1.1.1 ve kırık olarak getirttim ve şuana kadar hiçbir update işlemi yapmadım bu ziphone muhabbetini duyunca kendime baya bir güvenim geldi fakat daha sonra o da problemli çıktı şimdi başka bir program öneriliyor bir de PWNED'ten bahsediliyor versiyon yükseltenlerin binbir türlü problemle karşılaştıklarını okuyoruz şuan kafam baya karışık iphonun versiyonunu yükseltmelimiyim şuan benim için tek sorun mesaj geldiğinde numarayla görünüyo olması zaten mesajı açınca kimden geldiği belli oluyor versiyon yükseltmenin bana ne kadar faydası olur (türkçe kullanmak istemiyorum) hangi versiyona yükseltmemi tavsiye edersiniz 1.1.4 e kadar gideyim mi yoksa 1.1.2 mi yapayım yoksa hiç gerek yok mu ya da 2.0.0'ımı bekleyeyim şuan kafam çok karışık lütfen bir yardım edin

• ziphone ile 1.1.3
  • benimde 1.1.1 im var bende seninle aynı durumdayım.
  • merhaba arkadaşım,
    senınle tam olarak aynı durumdaydım.Aralıkta almıştım 1.1.1. ve kırılmış olarak getirtmiştim.Ama ben duramadım yerimde ve once 1.1.2 ye ardından 1.1.3 e gecırdım .Ama 1.1.2 den 1.1.3. e gecırırken bazı sorunlar yasadım ve bunlar benı korkuttu.Cunku iphone umu kolay alamadım ve herkez gibi aşıgım ona:) Sana tavsıyem şu olur kendine guvenıyorsan 1.1.4 e kadar cıkabılırsın, baslamısken 1.1.2de yada 1.1.3 de dur demek sacma olur.Ama senın yerınde olsam hıc kalkışmazdım cunku versiyonların getirdiği yeni şeyler o kadr onemsızkı...Her seferinde bu ne ya dedim, offf dedim...
    ve abicim bu iphone dedenen olay o kadar enteresan bir aletki 100 kişide varsa herbirinde farklı hatalar farklı sorunlar cıkabılıyor, enteresan ve değişik bir alet.Özetle dediğim gibi, üst versiyon güzel bir yenilik getirmedikçe hiç gerek yok arkadaşım.
    iyi gunlerde kulan,
    iyi akşamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: umut8136

merhaba arkadaşım,
    senınle tam olarak aynı durumdaydım.Aralıkta almıştım 1.1.1. ve kırılmış olarak getirtmiştim.Ama ben duramadım yerimde ve once 1.1.2 ye ardından 1.1.3 e gecırdım .Ama 1.1.2 den 1.1.3. e gecırırken bazı sorunlar yasadım ve bunlar benı korkuttu.Cunku iphone umu kolay alamadım ve herkez gibi aşıgım ona:) Sana tavsıyem şu olur kendine guvenıyorsan 1.1.4 e kadar cıkabılırsın, baslamısken 1.1.2de yada 1.1.3 de dur demek sacma olur.Ama senın yerınde olsam hıc kalkışmazdım cunku versiyonların getirdiği yeni şeyler o kadr onemsızkı...Her seferinde bu ne ya dedim, offf dedim...
    ve abicim bu iphone dedenen olay o kadar enteresan bir aletki 100 kişide varsa herbirinde farklı hatalar farklı sorunlar cıkabılıyor, enteresan ve değişik bir alet.Özetle dediğim gibi, üst versiyon güzel bir yenilik getirmedikçe hiç gerek yok arkadaşım.
    iyi gunlerde kulan,
    iyi akşamlar

işte bende bundan bahsediyorum beni asıl korkutan şeylerde bunlar bakıyorum üst versiyonlarda türkçe dil kullanmaktan başka çok büyük bir fark göremiyorum ama bi taraftanda bakıyorum herkes tabir-i avamla takır takır versiyon yükseltiyo acaba ben mi yanlış yapıyorum diyorum böyle aldığım versiyonla kös kös oturup bir versiyon bile yükseltmeden yine de yükselt diyen arkadaşlar varsa sebepleriyle beni günışığına çıkarabilirlerse sevinirim

• yükselt dicek arkadasların bir savunması olur oda gundemi takip etmiş olursun derler...(buyuk ihtimalle:) )
    ama yine bakalım enteresan birşey çıkacak mı?
    kolay gelsin sana (ama bu forum insanı gaza getiriyor orası bir gercek:)
  • valla ben 1.1.2 aldım iphonu 1.1.2 kullanıordum direk itunesdan 1.1.4 e yükselttim ziphone ile kırdım sorunsuz calısıor
  • quote:

Orjinalden alıntı: baris99

valla ben 1.1.2 aldım iphonu 1.1.2 kullanıordum direk itunesdan 1.1.4 e yükselttim ziphone ile kırdım sorunsuz calısıor

tamam sende sorunsuz çalışıyo olabilir ama problem çıkmış kişileri de görüyoruz bir de problemsiz çalışıyo diyorsun ama ziphone la kırılanların BG si düşüyomuş sonra apple bunları kilitleyebilir kâbilinden şeyler yazılıyor yani benim demem önce güvenli görünen bir yolun sonradan güvensiz olduğunun anlaşılması bana en risksiz şekilde hangi versiyona yükseltmemi öneririniz özellikle 1.1.1 için konuşuyorum
  • arkadaşım cok iyi araştırarak ve dikkatle uygulayarak en uygun 1.1.2 ye ve ardından 1.1.3 e gecebılırsın...
    1.1.4. için bana göre risk in artıyor.Ama yapılamaz demiyorum tonlarca insan var yapan...Seçim senin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.